- 20 Ocak 2010
- 48.899
- 189.657
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Çocuğu için gelişimi biraz geriden geliyor yazmış gen işte çekiyor900 metre mi? 1 kmden daha kısa olan 900 metre mi? Yaklaşık 10 dakika yürüyüş mesafesinde olan yani. Hani servise falan verseniz 2 dakikada gideceği yer?
Evet evde saatlerce tek kalması, 900 mt yol gitmesinden daha mantıklı, şahane çalışıyor kafanız.
Konuyu başından beri takip ediyorum ama müsaadenizle şurada bir küçük patlamak istiyorum.Ilcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum
h.efendi sizin karşınızda aptal yokIlcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum
Kola boğazımda kaldı.Çocuğu için gelişimi biraz geriden geliyor yazmış gen işte çekiyor
Annemle buradan ev tuttu yıllardır böyle.cocugumla hep ilgilendilerh.efendi sizin karşınızda aptal yok
ilçede tutsaydınız çocuğu kendiniz sabah kaldırıp okula götürebilirdiniz, 900 metre nedir ya? bir zahmet yürüyebilirdiniz ya da çocuk oraya gidebilirdi, oraya yürüyen ya da giden gelen başka çocuklar da illa ki vardır ilçenin tek ortaokulu ise. in-bin düşük ücretli abonmanı, servisi vardır bişeyi vardır.
evden birlikte çıkardınız siz işe 8de başlamıyor musunuz? okullar da zaten o saatlerde başlıyor?
şu anda anneniz babanız olmadığında siz çıkıp gitmişsiniz çocuk evde tek kalacak
bu çocuğu kim kaldırıp kim hazırlayıp kim okula götürecek? sorumuz bu. siz 8-9 ay annenizle babanızla birlik mi yaşayacaksınız?
yine okullar saat 2-3 gibi bitiyor sizin işyerine gelir beklerdi ya da eve gider otururdu 1-2 saat siz de 5i 10 geçe evinizde olurdunuz. şimdi 2-3ten akşam 6.30a kadar 3-4 saat ediyor hem de merkezde
sağa sola gitmeyeceğini, bir yerlere takılmayacağını nereden biliyorsunuz? merkez böyle şeylere daha açık
anne babanız olmasa ne halt edeceksiniz, afedersiniz de?
Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.Kola boğazımda kaldı.
Ya gerilik değil. Bencillik. Eski yaşadığı yer küçük gelmiş, büyük yer istiyorum diyordu. Çocuğu zerre düşünmüyor, böyle kendi çıkarına yonttuğu şeyleri bahane gösteriyor.
Akıl var mantık var, kim sıfırdan düzen kurarken çocuğun saatlerce evde yalnız kalacağı, kendisinin 1 saat yol gideceği, çocuğa bakmaları için anasını babasını evinden edeceği düzen kurar?
Sanirim hakkınmda dedikodu yaptılar adama benim icin sorunlu sıkıntılı diye,
Ben psikiyatrist değilim ama bence siz paranoyaksınız yaanladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.v
Neden iş yerinize yakın ev tutmadınız?Ben il.merkezi için uğraştım su an merkezdeyim ama günde iki saat yol gidip geliyorum.yapilabilinirse ben evime yakın zaten müdürlük önce geçici görev sonra da olursa bolge ici tayin istiyorum.sanirim oraya da dedikodu yaparlar ama en azından evime yakın olur.sabah 6.20 de uyanıyorum.aksam 18.30 da evdeyim 17.00 de çıktığım halde.gidis geliş zor
gelmeseler çocuğunuza nasıl bakacaksınız, pardon?Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.
İnşallah öyledir.keske paranoyak olsaydimBen psikiyatrist değilim ama bence siz paranoyaksınız ya
Sizin beceremediğinizi biliyorlar çünkü.Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.
Ben psikiyatrist değilim ama bence siz paranoyaksınız
Neden iş yerinize yakın ev tutmadınız?
Ben de bu ay işe başladım, çocuğum var, o yüzden evimi işyerine yürüyerek 3--5 dakika olacak şekilde ayarladım.
Ev tutuldu, ev tuttular neden gelmesinler üstelik kendi memleketleri burasigelmeseler çocuğunuza nasıl bakacaksınız, pardon?
Evler ayri, bana bakan falan yok.Sizin beceremediğinizi biliyorlar çünkü.
Kaç yaşına gelmiş kadınsınız, anne babanız hala peşinizden gelmek zorunda çünkü size güvenmiyorlar. Sizin de işinize geliyor gelmeyin dememek.
Kolay kolay kimse 40 küsür yaşında, çalışan kızının peşinden düzen bozup şehir değiştirmez. Sizin kapasitesizliğiniz insanları mecbur ediyor.
Yazık gerçekten, rahat edecekleri yaşta bir de size bakıyor insanlar.
Gerçekten dediğimi anlamıyor musunuz, işinize mi gelmiyor?Evler ayri, bana bakan falan yok.
Bakıyorlar işte, senenin 9 ayı evlerini barklarını bırakıp sana gelecekler bunun neyini anlamıyorsun?Evler ayri, bana bakan falan yok.
yahuEv tutuldu, ev tuttular neden gelmesinler üstelik kendi memleketleri burasi
Adamı gördüm, kendisine " temizlik yap" dendiğinde "ben memurum temizlik yapmam ", peki "o zaman evrak işi yap "denildiğinde "yapamam "okuma yazmam yok diyordu.siz görmüşsünüz bari, adam fiziksel olarak varmış demek ki kurumda
babam bir kamu kurumunda birim müdürüydü (emekli oldu) 600+ çalışanı vardı (işçi memur), babam ankarada 20 sene çalıştı 200den fazla çalışanını hayatında hiç görmedi
hadi birazı olimpiyatlarda derece filan aldığı için memuriyet ödülü verilenler, ama bazısını gerçekten hiç bilmiyor kimin nesiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?