Yeni calistigim yer

Çocuğu için gelişimi biraz geriden geliyor yazmış gen işte çekiyor

Ilcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum
Konuyu başından beri takip ediyorum ama müsaadenizle şurada bir küçük patlamak istiyorum.
900 metre????

Son düzenleme:
Ilcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum
h.efendi sizin karşınızda aptal yok

ilçede tutsaydınız çocuğu kendiniz sabah kaldırıp okula götürebilirdiniz, 900 metre nedir ya? bir zahmet yürüyebilirdiniz ya da çocuk oraya gidebilirdi, oraya yürüyen ya da giden gelen başka çocuklar da illa ki vardır ilçenin tek ortaokulu ise. in-bin düşük ücretli abonmanı, servisi vardır bişeyi vardır.
evden birlikte çıkardınız siz işe 8de başlamıyor musunuz? okullar da zaten o saatlerde başlıyor?

şu anda anneniz babanız olmadığında siz çıkıp gitmişsiniz çocuk evde tek kalacak
bu çocuğu kim kaldırıp kim hazırlayıp kim okula götürecek? sorumuz bu. siz 8-9 ay annenizle babanızla birlik mi yaşayacaksınız?

yine okullar saat 2-3 gibi bitiyor sizin işyerine gelir beklerdi ya da eve gider otururdu 1-2 saat siz de 5i 10 geçe evinizde olurdunuz. şimdi 2-3ten akşam 6.30a kadar 3-4 saat ediyor hem de merkezde
sağa sola gitmeyeceğini, bir yerlere takılmayacağını nereden biliyorsunuz? merkez böyle şeylere daha açık
anne babanız olmasa ne halt edeceksiniz, afedersiniz de?

Bak güzel ablacım,kendini toplaman lazım.Sana da yazık,çocuğuna da yazık.Anladığım kadarıyla zaten psikolog desteği alıyormuşsun,bence bir de psikiyatriye gidip görüşmende fayda var.Kol mesafesinde çalışıyorlar zaten.Herkesin iş yerinde sevmediği personeller olur.Kimse kimsenin babasının oğlu değil sonuçta.Sen zaten iş dışında kimseyle konuşmak istemiyormuşsun,hakkında bu kadar ön yargı varken bence de şimdi biraz kenarda ortamı gözlemle.Sabah git,işini yap,akşam çık.Bırak müdürü de müdür yardımcısını da.Sevmiyorsa sevmesin.Onların sevgisine muhtaç değilsin.Ayrıca iş yerinde daha çok yenisin.Zamanla sana alışıp bir şans verebilirler.Hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.Sen dirayetli olmaya bak.

Çocuğu için gelişimi biraz geriden geliyor yazmış gen işte çekiyor
Kola boğazımda kaldı.

Ya gerilik değil. Bencillik. Eski yaşadığı yer küçük gelmiş, büyük yer istiyorum diyordu. Çocuğu zerre düşünmüyor, böyle kendi çıkarına yonttuğu şeyleri bahane gösteriyor.

Akıl var mantık var, kim sıfırdan düzen kurarken çocuğun saatlerce evde yalnız kalacağı, kendisinin 1 saat yol gideceği, çocuğa bakmaları için anasını babasını evinden edeceği düzen kurar?

Annemle buradan ev tuttu yıllardır böyle.cocugumla hep ilgilendiler

Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.

Neden iş yerinize yakın ev tutmadınız?
Ben de bu ay işe başladım, çocuğum var, o yüzden evimi işyerine yürüyerek 3--5 dakika olacak şekilde ayarladım.

Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.
Sizin beceremediğinizi biliyorlar çünkü.
Kaç yaşına gelmiş kadınsınız, anne babanız hala peşinizden gelmek zorunda çünkü size güvenmiyorlar. Sizin de işinize geliyor gelmeyin dememek.
Kolay kolay kimse 40 küsür yaşında, çalışan kızının peşinden düzen bozup şehir değiştirmez. Sizin kapasitesizliğiniz insanları mecbur ediyor. Çocuk sizin elinize heder olmasın diye işte.
Yazık gerçekten, rahat edecekleri yaşta bir de size bakıyor insanlar.

Evler ayri, bana bakan falan yok.

Ev tutuldu, ev tuttular neden gelmesinler üstelik kendi memleketleri burasi
yahu
anne-babanız başka şehirdeki evlerini filan tamamen kapatıp
zaten memleketimiz
kızımız da oraya geldi biz de orada yaşayalım, torunumuzdan uzak olmayalım alışış bize çocuk hem dediyse madem

siz niye burada konu açıp duruyorsunuz memlekete geldim ama pişmanım diye?

yok başka şehirde düzenleri endi evleri vs. varken kiraya geldilerse sırf sizin için

kimse deli değil kira verecek fatura verecek
bunu sadece siz kendi çocuğunuza batmaktan aciz olduğunuz için yapıyorlar "neden gelmesinler" demek nasıl bir pişkinliktir? kazık kadar kadınsınız bakın kendi çocuğunuza.

Adamı gördüm, kendisine " temizlik yap" dendiğinde "ben memurum temizlik yapmam ", peki "o zaman evrak işi yap "denildiğinde "yapamam "okuma yazmam yok diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…