Yeni calistigim yer

biri buraya atama zor olur nasıl oldu diyor -torpilin mi var demek istemiş yani kısacası
ama diğerleri de sürgün geldiğinize inanıyor

bunları siz kafanızda kuruyor olmayın? aynı tayine nasıl biri torpilli iş öbürü sürgün olarak bakıyor?

hadi onu geçtim insan müdürüne "travmatik seyler yasadim" diyip gözlerine bakar, mehamet arar?
hayatımda bu kadar saçma işyeri beklentisi görmedim

şey de yapsa mıydı ellerinizi sıkıca tutup "merak etmeyin pamuk hanım bu güçlükleri birlikte aşacağız" da dese miydi?

müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.
Ahhfs ya adamın niye umrunda olsun? Sizden önce namınız gitmiş, sorunlu çalışan olarak adamın başına atılmışsınız. Bir de gözlerine baktım falan diyorsunuz, şöyle mi olacaktı adam?

Yaaa şaşırmış adamlar norm kadrom.dolu personel isteğim de yoktu.personele bilgisayar da yokmuş.mudur demiş ki madem personeli verdiniz o zaman da bilgisayar da verin.boyle olmuş.biri bana bu tayini nasıl yaptın dedi, sasirdi.cunku imkansız bisi bu dedi.digerleri de sepetlendigimi ve mecburen geldiğimi düşünüyor.aslinda birleştirelim.bana önceki müdürlüğünde.mobimg uygulandı ve ben gitmek zorunda kaldım ve ben istenmeyen personel oluyorum.burada idare yanimda durdu ve tayinimi yaptı.bu.kismi ile ilgilenmiyorlar ssnirim ama burası sadece merkeze yakın olduğu için kabul ettigim bir yerdi

Hiç bir şey anlamadım memur abla.

siz de genel müdürlük/merkez böyle uygun görmüş, tayinim oldu. demiyorsunuz, travmalarınızı anlatıp gözlerine bakıyorsunuz, hemi?

Bana deniliyor ki sana mobimg yapıldı sen istenmeyen personel sin ve gitmek zorunda kaldın ve genel.mudirlukten o yüzden yardim istedin..senin gidebileceğini başka yer yoktu ki mecbur geldin.hayir ama vardı, başka şehir de secebilirdim.benim.sorunuk.sadece is değildi ve tek seçeneğim.de burası değildi

siz de genel müdürlük/merkez böyle uygun görmüş, tayinim oldu. demiyorsunuz, travmalarınızı anlatıp gözlerine bakıyorsunuz, hemi?
Travma anlatmadım, ben ona şunu dedim.kotu seyler yasadim, çocuğumun ekmek parası için burdayım, amacım sadece evime ekmek goturmek.yani lütfen bana kotu davranma demek istedim.hersey belliydi, kasi gözü.tavirlari beden dili...o gercekten kotu biri.Tamam.anlarim.kotu bir şey yaparım soğukluk olur.ama bu adam gelmiş geçmiş tanıdığım en kötü.mudur, en onyargili, en insanların ekmeği ile.oynayan türden.

Ve şunu da gördüm bu bana yaptıkları bence ilk değil.personel bu adamdan o denli korkuyor ki anlatamam.bu da bana garip geldi.Yani.mudur bisi dediğinde hemen kosarak yapıyorlar.ben böyle bisi görmedim.oysa ben yeri geldiğinde isim var birazdan diyebiliyordum eski mudure ya da itiraz da edebiliyordum ben ve eski çalışma arkadaşlarım.bu adam çağırdığında koşarak gidiyorlar aman hemen gidelim kızmasın diye korkuyla sanki.

Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten tayin olunca gittiğin yere öyle bilgiler mi veriliyor? O zaman bir yerde ciddi anlamda mobbing yaşayan kişi yer değiştirse de bunu yaşamaya devam eder.

Ben memurluk rahat kaygı yok dediğimde sürekli tartışma yaşıyorum ama olay burada açık. Özel sektörde bu mobing bile değil. 1 ay çalıştırmazlar. Yaşıtların tek memur maaşıyla 2 çocuk büyütüp ev alıyor. Arkadaşımın annesi 2017 gibi kykya temizlikçi girdi 2020de kredi çekti ev aldı üniversitede çocuk okuttu kimsesi yoktu onun da. Yeni araba aldı. Çok var adam memur karısı ev hanımı çocukları var ev almışlar araba almışlar. Bunlar olsaydı eyt ile emekli olacak yaştasın emekli olur otururdun. Sana kim neden sahip çıksın çalışma diye. Aksine şükür et bu kişilikle işin var

Ve şunu da gördüm bu bana yaptıkları bence ilk değil.personel bu adamdan o denli korkuyor ki anlatamam.bu da bana garip geldi
Okudukça anlıyorum ben seni pamuk!
Sen bu işin feriştahı olmuşsun artık. Kaçmamıştır tabii senin gözünden.
Adam anladı sana diş geçiremeyeceğini ondan öyle davrandı bence sana.
İnlerini dağıt onlar canım.
Sana yaptıklarını başkasına da yaşatmasınlar

Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten tayin olunca gittiğin yere öyle bilgiler mi veriliyor? O zaman bir yerde ciddi anlamda mobbing yaşayan kişi yer değiştirse de bunu yaşamaya devam eder.
Bilgi verilmese de mudur bölgeden arastirabiliyor gelecek kişiyi.ben 5 sene once bu bölgeden biraz sorunlu gitmistim

Ben 43 yasindayim amacım cocuk çocuğumun mutluluğu iyiliği sagligi enerjimi is yerine vrmeyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…