- 25 Aralık 2020
- 6.466
- 23.280
- 298
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
biri buraya atama zor olur nasıl oldu diyor -torpilin mi var demek istemiş yani kısacasıYa buraya atamam nasil olduğunu bunu yaptırmanın zor olduğunu falan iki kez sordu oradaki bir erkek arkadas.onyargilar vardı ben de böyle böyle oldu dedim.yalniz müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.sormasin nasıl tayinimi yaptırdığımı onyargilardan bıktım.ve anlattkm.mudur ve diğerleri sürgünle geldiğime inanıyor.oyle olmadi şehri ve ilçeyi ben seçtim ve sorunum sadece isyeri değildi.bana sorunlu muamelesi yapılsın istemedim sadece
Ahhfs ya adamın niye umrunda olsun? Sizden önce namınız gitmiş, sorunlu çalışan olarak adamın başına atılmışsınız. Bir de gözlerine baktım falan diyorsunuz, şöyle mi olacaktı adam?müdüre travmatik seyler yasadim dediğinde gözlerine baktım umrunda değildi onu gördüm.
Yaaa şaşırmış adamlar norm kadrom.dolu personel isteğim de yoktu.personele bilgisayar da yokmuş.mudur demiş ki madem personeli verdiniz o zaman da bilgisayar da verin.boyle olmuş.biri bana bu tayini nasıl yaptın dedi, sasirdi.cunku imkansız bisi bu dedi.digerleri de sepetlendigimi ve mecburen geldiğimi düşünüyor.aslinda birleştirelim.bana önceki müdürlüğünde.mobimg uygulandı ve ben gitmek zorunda kaldım ve ben istenmeyen personel oluyorum.burada idare yanimda durdu ve tayinimi yaptı.bu.kismi ile ilgilenmiyorlar ssnirim ama burası sadece merkeze yakın olduğu için kabul ettigim bir yerdibiri buraya atama zor olur nasıl oldu diyor -torpilin mi var demek istemiş yani kısacası
ama diğerleri de sürgün geldiğinize inanıyor
bunları siz kafanızda kuruyor olmayın? aynı tayine nasıl biri torpilli iş öbürü sürgün olarak bakıyor?
hadi onu geçtim insan müdürüne "travmatik seyler yasadim" diyip gözlerine bakar, mehamet arar?
hayatımda bu kadar saçma işyeri beklentisi görmedim
şey de yapsa mıydı ellerinizi sıkıca tutup "merak etmeyin pamuk hanım bu güçlükleri birlikte aşacağız" da dese miydi?
Ama benim. Gözümde de o artık sorunlu bir yerde.Ahhfs ya adamın niye umrunda olsun? Sizden önce namınız gitmiş, sorunlu çalışan olarak adamın başına atılmışsınız. Bir de gözlerine baktım falan diyorsunuz, şöyle mi olacaktı adam?
Eki Görüntüle 3634032
Hiç bir şey anlamadım memur abla.Önceki isyerimde mobing vardı, tayin aldim.geldigim ilk gün daha surat aşan garip bir mudur yardımcısı ve mudur vardı.hosgeldin bile demediler.norm kadrosu dolu olan yere atanmış im.burd bana ihtiyaç yok.yillik izin ister misin dediler, 2 hafta kullandır Dilar.anladim ki benim sorunlu personel olduğumu söylemişler.ve nasil geldiğimi ikinci kez biri ısrarla sorunca ben de anlattkm genel mudurluge gittiğimi falan, kotu seyler yaşadığımı ve anlıyorum damdan düşer gibi oldu beni sevmemiş olabilirsiniz ama ben de oyle cok isteyerek gelmedim der demez, muduru de mudur yardımcısı da imalı imalı daha 5. Günden güya yenilen takima diyor, bunu sepetlemeleri lazım, gidecek yer bulamadım demiyor da, bunu sepetlesinler diyor.daha 5. Gün.sok oldum.bana tarama işi verdiler, başvuru yetkisi tanimlamadi müdür, sormadım da neden diye, başvuru alınması lazım diyorum almıyor falan ben de dedim ki madem öyle böyle kalsın.daireye ilk geldiğimden beri gunaydin uyi gunler dedim, yanıma gelen memurlar oldu, cevap verdim ama o kadar samimi olmadım.sadece doğulu bir abi var onu cok sevdim, Allah korkusu olan birine benziyor.bugun yanıma gelip iyi misin dedi.moralim bozuldu tabi ama bizim kurumda mobing ötekileştirme sanirim kurum kültürü.bu değişmiyor.Uzgunum evimi bozup düzenimi bozdum.ve gene hersey aynı.inanin istifa etmek bile aklıma geldi ama işte çalışmasam açım ama mobingi kaldıramam.ben sadece kulaklığımla müziği dinleyip taraması yapıyorum.ben ne yapacağım bilmiyorum.ne tavsiye edersiniz.beni başkalarının sozleri ile yargılayıp beni yok sayan, sepwtlemwk isteyen, yetkimi bile vermeyen muduru ve mudur yardımcısına kendimi sevdirmek için bin takla atamayacagim.bundan sonra ne yapmaliyim
siz de genel müdürlük/merkez böyle uygun görmüş, tayinim oldu. demiyorsunuz, travmalarınızı anlatıp gözlerine bakıyorsunuz, hemi?Yaaa şaşırmış adamlar norm kadrom.dolu personel isteğim de yoktu.personele bilgisayar da yokmuş.mudur demiş ki madem personeli verdiniz o zaman da bilgisayar da verin.boyle olmuş.biri bana bu tayini nasıl yaptın dedi, sasirdi.cunku imkansız bisi bu dedi.digerleri de sepetlendigimi ve mecburen geldiğimi düşünüyor.aslinda birleştirelim.bana önceki müdürlüğünde.mobimg uygulandı ve ben gitmek zorunda kaldım ve ben istenmeyen personel oluyorum.burada idare yanimda durdu ve tayinimi yaptı.bu.kismi ile ilgilenmiyorlar ssnirim ama burası sadece merkeze yakın olduğu için kabul ettigim bir yerdi
Bana deniliyor ki sana mobimg yapıldı sen istenmeyen personel sin ve gitmek zorunda kaldın ve genel.mudirlukten o yüzden yardim istedin..senin gidebileceğini başka yer yoktu ki mecbur geldin.hayir ama vardı, başka şehir de secebilirdim.benim.sorunuk.sadece is değildi ve tek seçeneğim.de burası değildibiri buraya atama zor olur nasıl oldu diyor -torpilin mi var demek istemiş yani kısacası
ama diğerleri de sürgün geldiğinize inanıyor
bunları siz kafanızda kuruyor olmayın? aynı tayine nasıl biri torpilli iş öbürü sürgün olarak bakıyor?
hadi onu geçtim insan müdürüne "travmatik seyler yasadim" diyip gözlerine bakar, mehamet arar?
hayatımda bu kadar saçma işyeri beklentisi görmedim
şey de yapsa mıydı ellerinizi sıkıca tutup "merak etmeyin pamuk hanım bu güçlükleri birlikte aşacağız" da dese miydi?
Biliyorlardı zaten ama yanlış biçimde.dogrusunu bilsinler istedim ama hataymış.. bunlar kotu ve laf anlatilmazsiz de genel müdürlük/merkez böyle uygun görmüş, tayinim oldu. demiyorsunuz, travmalarınızı anlatıp gözlerine bakıyorsunuz, hemi?
Yerden düşen kalkar da,gözden düşene çare yok diye mesaj at canım müdürüne varsın gayri gerisini kendi düşünsün.Ama benim. Gözümde de o artık sorunlu bir yerde.
Travma anlatmadım, ben ona şunu dedim.kotu seyler yasadim, çocuğumun ekmek parası için burdayım, amacım sadece evime ekmek goturmek.yani lütfen bana kotu davranma demek istedim.hersey belliydi, kasi gözü.tavirlari beden dili...o gercekten kotu biri.Tamam.anlarim.kotu bir şey yaparım soğukluk olur.ama bu adam gelmiş geçmiş tanıdığım en kötü.mudur, en onyargili, en insanların ekmeği ile.oynayan türden.siz de genel müdürlük/merkez böyle uygun görmüş, tayinim oldu. demiyorsunuz, travmalarınızı anlatıp gözlerine bakıyorsunuz, hemi?
Ben de genelde konu sahibinin yazdıklarını pek anlamıyorum. Mecburen bugün gidip yarın gelcezHiç bir şey anlamadım memur abla.
Evet evet yapılabiliyor, yani şöyle ben bu olasılığı göze alarak gelmiştim.Ya ben bunu bilmiyordum gerçekten tayin olunca gittiğin yere öyle bilgiler mi veriliyor? O zaman bir yerde ciddi anlamda mobbing yaşayan kişi yer değiştirse de bunu yaşamaya devam eder.
Okudukça anlıyorum ben seni pamuk!Ve şunu da gördüm bu bana yaptıkları bence ilk değil.personel bu adamdan o denli korkuyor ki anlatamam.bu da bana garip geldi
Bilgi verilmese de mudur bölgeden arastirabiliyor gelecek kişiyi.ben 5 sene once bu bölgeden biraz sorunlu gitmistimYa ben bunu bilmiyordum gerçekten tayin olunca gittiğin yere öyle bilgiler mi veriliyor? O zaman bir yerde ciddi anlamda mobbing yaşayan kişi yer değiştirse de bunu yaşamaya devam eder.
Siz önceki yere de mi sorunlu gittiniz?Bilgi verilmese de mudur bölgeden arastirabiliyor gelecek kişiyi.ben 5 sene once bu bölgeden biraz sorunlu gitmistim
Evet oyl3 olduSiz önceki yere de mi sorunlu gittiniz?
Yani iki yer mi degistirdiniz sorun sebebiyle?
Ben 43 yasindayim amacım cocuk çocuğumun mutluluğu iyiliği sagligi enerjimi is yerine vrmeyecegimOkudukça anlıyorum ben seni pamuk!
Sen bu işin feriştahı olmuşsun artık. Kaçmamıştır tabii senin gözünden.
Adam anladı sana diş geçiremeyeceğini ondan öyle davrandı bence sana.
İnlerini dağıt onlar canım.
Sana yaptıklarını başkasına da yaşatmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?