- 19 Haziran 2025
- 807
- 1.469
- 28
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
ha deli sizinkiler demek kiEvler ayri, bana bakan falan yok.
Her sabah işe geç kalıp sonra niye bini sivmiyirlir, midir bini tikti temalı konular açacak.bu çocuğu kim kaldırıp kim hazırlayıp kim okula götürecek? sorumuz bu. siz 8-9 ay annenizle babanızla birlik mi yaşayacaksınız?
Senin çocuk bakamayacağını, o çocuğun sefil olacağını biliyorlar çünkü.Benim ailem evi tuttu ve bu 10 yılı aşkındır böyle.gelmeyin desem de geliyorlar.
Kırgınım ben de.ben daha gelmeden önce benim hakkımda olumsuz şeyler söylenince, bana sahip çıkmak yerine beni dışlayan bu müdür le artık benim işim olamaz.merhaba merhaba.tanismak çift taraflı bir süreç yalniz burda elinde kim güç varsa onun tepkileri süreci belirleyici oluyor.algiyi degistirmek derken ben ilk günden beri kulaklığımla 8 5 çalışıyorum işimi yapıyorum.isyerine is için gitmiyor muyuz?Burda size oluşan tepkinin nedenini bilmiyorum ama madem tayin isteyip bambaşka bir şehre, eve taşındınız, herşeye sıfırdan başlayın o zaman. Eski işinizdeki ve ortamınızdaki sorunları oraya da taşımayın, takkenizi önüne koyup bi düşünün nerelerde hata yaptım bundan sonra nasıl davranmalıyım diye. Oluşan önyargıları ve size duyulan saygıyı düzeltmek de hala sizin elinizde. Hiçbir şey için geç kalmış sayılmazsınız
Valla sizin kırgın olmanız da müdür beyin çok umrundaydı.Kırgınım ben de.ben daha gelmeden önce benim hakkımda olumsuz şeyler söylenince, bana sahip çıkmak yerine beni dışlayan bu müdür le artık benim işim olamaz.merhaba merhaba.tanismak çift taraflı bir süreç yalniz burda elinde kim güç varsa onun tepkileri süreci belirleyici oluyor.algiyi degistirmek derken ben ilk günden beri kulaklığımla 8 5 çalışıyorum işimi yapıyorum.isyerine is için gitmiyor muyuz?
Çocuklu tek başına oraya gelmiş bir kadına sahip çıkması gerekir herkesin insan olarak.onun benim hakkımda onyargilari vardı ama benim de onun hakkında su an bir gerçekliğin var.ve onu ondan tanidiim ben başkasından degilValla sizin kırgın olmanız da müdür beyin çok umrundaydı.
Hakkınızda olumsuz şeyler söylendiyse bu ön yargıları kırmak sizin sorumluluğunuzda müdür bey neden siz sahip çıksın Allah aşkına ya kimse sizi kayırmak iltimas göstermek zorunda değil
Üfff artık
Olay ne biliyor musun arkadaşım beni harcadılar.haddinden fazla eleman olan yere bir tane daha eleman gönderirsen o elemanı harcarlar istemezler ihtiyacı yok.zaten sorunlu duzeni bozacak burda diye bir bencillikle hiç tanımadığı bir kadın ve çocuğunun ekmeği ile oynarlar.oraada eleman icin masa bilgisayar bile yokmuş düşün.keske tayinimi yapanlar bunu düşünseydi.beni resmen is güç olmayan yerde fazladan eleman yapıp beni millete oyuncak ettilerValla sizin kırgın olmanız da müdür beyin çok umrundaydı.
Hakkınızda olumsuz şeyler söylendiyse bu ön yargıları kırmak sizin sorumluluğunuzda müdür bey neden sahip çıksın Allah aşkına ya kimse sizi kayırmak iltimas göstermek zorunda değil
Üfff artık
Ya saçmalamayın hanımefendi lütfen ya çocuklu kadınsınız diye size neden sahip çıkmak zorundalar koskocaman insansınız,kendi memleketinizdesiniz ayrıca tayin isteyen de siz değilmisiniz? Kurumunuz sizi zorla göndermedi siz pek mutluydunuz kurtuluyorum diye.Olay ne biliyor musun arkadaşım beni harcadılar.haddinden fazla eleman olan yere bir tane daha eleman gönderirsen o elemanı harcarlar istemezler ihtiyacı yok.zaten sorunlu duzeni bozacak burda diye bir bencillikle hiç tanımadığı bir kadın ve çocuğunun ekmeği ile oynarlar.oraada eleman icin masa bilgisayar bile yokmuş düşün.keske tayinimi yapanlar bunu düşünseydi.beni resmen is güç olmayan yerde fazladan eleman yapıp beni millete oyuncak ettiler
Çocuğu olan tek basina ebeveyn izine ihtiyavi olur, okul için hastane için vs vs.ama ben bunları kullanmıyorum.okul kaydı için edevletten.nakil istedim, okula gelmeniz gerekli dedi okul.muduru.kayit yaaptirmayayim mi yaniYa saçmalamayın hanımefendi lütfen ya çocuklu kadınsınız diye size neden sahip çıkmak zorundalar koskocaman insansınız,kendi memleketinizdesiniz ayrıca tayin isteyen de siz değilmisiniz? Kurumunuz sizi zorla göndermedi siz pek mutluydunuz kurtuluyorum diye.
Sorun sizsiniz istiyorsunuz ki işe geç gidin çalışmayın herkes her dediğinize he desin, çocuğunuza anne babanız baksın
Psikolojik felan da değil bence ya yok çocukluğum şöyleydi böyleydi siz sırf problemsiniz kaossunuz,kötüsünüz,geçimsizsiniz
Müdürünüze insan gibi durumunuzu bildirir izin istersiniz .İzin almışsanız zaten geç gitmenizde problem yok ama siz hala ben anayım ana modundasınız ki çocuğa da kendi anne babanız bakıyor zatenÇocuğu olan tek basina ebeveyn izine ihtiyavi olur, okul için hastane için vs vs.ama ben bunları kullanmıyorum.okul kaydı için edevletten.nakil istedim, okula gelmeniz gerekli dedi okul.muduru.kayit yaaptirmayayim mi yani
Ben şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmakMüdürünüze insan gibi durumunuzu bildirir izin istersiniz .İzin almışsanız zaten geç gitmenizde problem yok ama siz hala ben anayım ana modundasınız ki çocuğa da kendi anne babanız bakıyor zaten
Kimse sizin beklediğiniz ayrımcılığı göstermek zorunda değil çocuğu kendinize doğurup boşanmayı siz tercih ettiniz(hoş eşiniz sizden ayrıldı ama) çocuklu kadınmış tek başınaymış müdürünüzü veya çalışma arkadaşlarınızı ilgilendirmez herkes kendinden sorumludur
Günahsa adama günahBen şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmak
Dışlamak ayrı ama kimsenin size sahip çıkmak gibi bir yükümlülüğü yok, siz kendinize sahip çıkacaksınız. İş hayatında kırgınlığa da yer yok, burası kurtlar sofrası, daha profesyonel olmalısınız. Evet işyerine iş için gidiyoruz, bende diyorum ki, madem hakkınızda sizi dışlıycak kadar yanlış şeyler düşünüyorlar, önyargılılar bunu değiştirmek sizin elinizde, ilerde senin hakkında çok yanılmışız dedirtmek deKırgınım ben de.ben daha gelmeden önce benim hakkımda olumsuz şeyler söylenince, bana sahip çıkmak yerine beni dışlayan bu müdür le artık benim işim olamaz.merhaba merhaba.tanismak çift taraflı bir süreç yalniz burda elinde kim güç varsa onun tepkileri süreci belirleyici oluyor.algiyi degistirmek derken ben ilk günden beri kulaklığımla 8 5 çalışıyorum işimi yapıyorum.isyerine is için gitmiyor muyuz?
Yahu çocuğunuzdan mudure ne. Adamin gozunde başına atılmış sorunlu insansınız.Ben şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmak
İzinle gec gittim sabah.icindeki pisliği akitsin.benim için bitmiştir artık.sadece makama saygım var o kadar.cabalamayacagim fikrini degistirmek için.ben emekliyim, çalışıyorum.bir de onun.benim hakkındaki fikriyle mi uğraşacağım.bu beni ufaltir.bu olaydan sonra görünmez olacagim orada.kisa cümleler kuracağım.ben insan olarak değerliyimGünahsa adama günah
Herkes yeni görev yerine giderken sülalece toplanıp gitmiyor zaten herkes tek başına gidiyor.Göreve yeni başlayan sizsiniz oraya sonradan gelen siz tatlı dil güler yüz ile gidip sizin kendinizi tanıtmanız gerekiyor zaten.He yaptınız yüzünüz bakmadı mı demek ki sizle ilgili hoş şeyler duymamış( ne kadar haklı) sene içerisindeki yaklaşımınız ve davranışlarınızla bu ön yargıyı sizin kırmanız gerekiyor.
Bir de cevap vermediğinize göre sabah izinsiz geç gitmişsiniz o zaman ne bekliyorsunuz?
Mecbur mu? Ev sahibiniz selam verince ben merhaba demek zorunda mıyım diyorsun, müdür cidid olunca günah diyorsun. Sizin burada anlattıklarınızdan çıkarımlarla kaç kişiyi irite etmişsiniz, düşünün aynı ortamdaki iş arkadaşlarınız neler çekiyor. Tabi ki de sizden önce namınız gibiyor. Önüne gelene lolo yaparsanız böyle de davranış görürsünüz. Ne ekersen onu biçersin hesabı. Bir artık oturup düşünün neden hayatım böyle diye. Bir de daha önce de yazdım size ama ALLAH RIZASI İÇİN DÜZENLİ TERAPİYE GİDİN.Ben şunu diyorum daha ilk günümde yüzüme bakmadı, tek.basina çocuğumla gelmişim.gunah böyle.davranmak
Aman müdürün de çok umrundaydıİzinle gec gittim sabah.icindeki pisliği akitsin.benim için bitmiştir artık bu mudur.sadece makama saygım var o kadar.cabalamayacagim fikrini degistirmek için.ben emekliyim, çalışıyorum.bir de onun.benim hakkındaki fikriyle mi uğraşacağım.bu beni uzatır.
E tamam izin vermis iste, daha ne istiyorsunuz?İzinle gec gittim sabah.icindeki pisliği akitsin.benim için bitmiştir artık bu mudur.sadece makama saygım var o kadar.cabalamayacagim fikrini degistirmek için.ben emekliyim, çalışıyorum.bir de onun.benim hakkındaki fikriyle mi uğraşacağım.bu beni uzatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?