- 14 Eylül 2014
- 21.139
- 101.664
- 798
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Portakal mandalina mi mandalina limon mu öyle bir şeydi bu eskiden o sekssiz evliliğini anlattığı dönemki adıydı yaniBence olabilir kudra
Beton mikserini bile çagırmış olsa o kadar inanırım
Ahh ahhh bir sürü kiPortakal mandalina mi mandalina limon mu öyle bir şeydi bu eskiden o sekssiz evliliğini anlattığı dönemki adıydı yani
Yeni geldiniz diye yolunuza gül de dökseler miydi? Her yeni gelene şenlik ateşi mi yakıyorlar da size yapmadılar. Ufak şeylerden mana arayıp yine kendinizi millete düşman etmeye başlamışsınız.Ben bisi yapmadım kimseye.adam beni gördü ve hosgeldin bile demedi.neyse bakın konuşmak istemiyorum.Allah rızası icin nolur kotu bisi kimse yazmasın çünkü kaldıramıyorum.beni üzmekten elinize ne geçecek. Lütfen pozitif yazacaklar yazsın
Allah rızası için.
Kız yoksa bu vajina sex yapmak için değil sadece bebek yapmak içindir diyen değil de lütfenPortakal mandalina mi mandalina limon mu öyle bir şeydi bu eskiden o sekssiz evliliğini anlattığı dönemki adıydı yani
siz görmüşsünüz bari, adam fiziksel olarak varmış demek ki kurumdaAhh ben okuma yazma bilmeyen memur gördüm. ( Dayısı güneydoğuda milletvekili imiş, adamı İstanbul un göbeğine atm memuru olarak atamışlardı.)
Ta kendisiKız yoksa bu vajina sex yapmak için değil sadece bebek yapmak içindir diyen değil de lütfenkocasından boşandığına pismanda adam bunu nasıl çekmiş sex yok birşey yok çekilecek huyu suyu hiç yok
Kötü biri olduğunu nerden biliyorsunuz? Ben konusundan pek bir şey anlamadım.Bir arkadaş yazmıştı pamuk'a ama onun kafası basmadıgı için anlamadı
Kendisinden önme namı gider diğer kuruma
Sorunlu oldugunu öğrenmişler ona göre muamele ediyorlar işte.
Gayet normal.
Bu kadını burada bile sevmiyoruz, kurumdakiler ne yapsın ?
Umarım konulur kapının önüne hakeden birisi gelir yerine.
Gittiği her yerde herkesle kavga eden bir insan.Kötü biri olduğunu nerden biliyorsunuz? Ben konusundan pek bir şey anlamadım.
Eski iş yerinden ayrılma sebebi ne?
Gerçekten mobinge uğramış olamaz mı?
Atanamayanlar ne ağlıyordur şimdi, kimlerrr kimlerrrr atanıyo diye.Biz burda bunun yeni atandığı zamanları da biliyoruz. İşi öğrenemiyorum, benim yerime başkası yapsın diye ağlıyordu. O zamandan bu zamana neler birikmiştir o kurumda pamuk hakkında düşünün.
454455445 yıldır tanıyoruz kendisini.Kötü biri olduğunu nerden biliyorsunuz? Ben konusundan pek bir şey anlamadım.
Eski iş yerinden ayrılma sebebi ne?
Gerçekten mobinge uğramış olamaz mı?
Ben kimseyle is haricinde konuşmak istemiyorum .Cok kotu olaylar gordum.sorusturma esnasında yalan soyleyenleri gordum.simdi dolayısıyla benim kimseyle kişisel iliski kurmak.gibi bir niyetim yok.yonetim zaten buna izin vermez.o insanlar da bana artık yaklaşamaz.ben biliyordum bunları yaşayabilme ihtimalimi.gene de cok acımasızca geldi.beni sepetleyecegini söylüyor.sadece ben de buraya isteyerek gelmedim dedim.bana da sürpriz oldu.anliyorum size sürpriz oldu ama.ben onlari daha görmeden önce il merkezi için tayin için uğraştım ve olmadi, evimi de merkeze kurdum.onlarla hiçbir ilgisi yoktu orayı istemememin sadece olay çocuğumun eğitimi sosyal olanaklar vs idi.ben anladim ki midur ve mudur yardımcısı beni sebepsiz ce istemiyor, ben de dedim ki ben de isteyerek gelmedim, benim de bir suçum yok.biraz empati yapsınlar istedim.mudurler maalesef oranın patronu sanıyor kendini ve eleman oraya gitmeden ve daha görmeden başlıyorlar sevmedim bunu demeye.Benim işverenin o mudur degil, bu insan ayrımcılığı.boyle hakkımda bir dedikodu duymuşsunuzdur ben bir insanım, benim de bir evladım var, insanların hayatları ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.gozlerim doldu.en azından bir insanı önce bir tanımak.gerek.bir hosgeldin bile.dememek ne demekBilmiyorum, Allaha havale ediyorum.Hele bir durun bakalim bismillah dün 1 bugün 2.. siz herkesten kötülük gorecekmis gibi sarrtlanmayin. İnsanlara olumlu bir adım atmayı deneyin bakalım. Kimsenin hakkında bir sey demeyin, dedikodu yapmayın. İnsanlara tavir almayın. akışa bırakın.
Ben il.merkezi için uğraştım su an merkezdeyim ama günde iki saat yol gidip geliyorum.yapilabilinirse ben evime yakın zaten müdürlük önce geçici görev sonra da olursa bolge ici tayin istiyorum.sanirim oraya da dedikodu yaparlar ama en azından evime yakın olur.sabah 6.20 de uyanıyorum.aksam 18.30 da evdeyim 17.00 de çıktığım halde.gidis geliş zorNereye gitmek istiyorsunuz? Daha yeni başlamadınız mı?
Hanimlar yalan soyluyor.Ben kimseyle is haricinde konuşmak istemiyorum .Cok kotu olaylar gordum.sorusturma esnasında yalan soyleyenleri gordum.simdi dolayısıyla benim kimseyle kişisel iliski kurmak.gibi bir niyetim yok.yonetim zaten buna izin vermez.o insanlar da bana artık yaklaşamaz.ben biliyordum bunları yaşayabilme ihtimalimi.gene de cok acımasızca geldi.beni sepetleyecegini söylüyor.sadece ben de buraya isteyerek gelmedim dedim.bana da sürpriz oldu.anliyorum size sürpriz oldu ama.ben onlari daha görmeden önce il merkezi için tayin için uğraştım ve olmadi, evimi de merkeze kurdum.onlarla hiçbir ilgisi yoktu orayı istemememin sadece olay çocuğumun eğitimi sosyal olanaklar vs idi.ben anladim ki midur ve mudur yardımcısı beni sebepsiz ce istemiyor, ben de dedim ki ben de isteyerek gelmedim, benim de bir suçum yok.biraz empati yapsınlar istedim.mudurler maalesef oranın patronu sanıyor kendini ve eleman oraya gitmeden ve daha görmeden başlıyorlar sevmedim bunu demeye.Benim işverenin o mudur degil, bu insan ayrımcılığı.boyle hakkımda bir dedikodu duymuşsunuzdur ben bir insanım, benim de bir evladım var, insanların hayatları ile oynamak bu kadar kolay olmamalı.gozlerim doldu.en azından bir insanı önce bir tanımak.gerek.bir hosgeldin bile.dememek ne demekBilmiyorum, Allaha havale ediyorum.
Evi işe yakın tutsaydın o zaman? Bu aklı da mı birileri versin, sen düşünemiyor musun?Ben il.merkezi için uğraştım su an merkezdeyim ama günde iki saat yol gidip geliyorum.yapilabilinirse ben evime yakın zaten müdürlük önce geçici görev sonra da olursa bolge ici tayin istiyorum.sanirim oraya da dedikodu yaparlar ama en azından evime yakın olur.sabah 6.20 de uyanıyorum.aksam 18.30 da evdeyim 17.00 de çıktığım halde.gidis geliş zor
Bana dendi o.herkes anladi.gidecek yer bulamamak falan.insallah senin dediğin gibidir. Ama bana soylendiginden ben adım kadar eminimHanimlar yalan soyluyor.
Sepetleme felan yok.
Uyduruyor yine bir taraflarindan.
Size sepetleme olayinin ne oldugunu anlatayim
Konu takimlardan acilmis mudur futbolcunun yeteneksiz oldugunu beyan edip sepetlemeleri lazim demis bu kadin da vay beni nasil sepetler diye suan bizim beynimizi opuyor haha.
Olay bu hanimlar.
Ha umarim sepetlemezler her gun yol izdirabi ceker ve mobbingin Allahini gorur hshs
Dusunmek mi hem de pamuk mu tovbe est .Evi işe yakın tutsaydın o zaman? Bu aklı da mı birileri versin, sen düşünemiyor musun?
Sarımanolya, potikareligömlek daha hatırlayamadığım pek çok nick.Portakal mandalina mi mandalina limon mu öyle bir şeydi bu eskiden o sekssiz evliliğini anlattığı dönemki adıydı yani
AhahahahhaaayBana dendi o.herkes anladi.gidecek yer bulamamak falan.insallah senin dediğin gibidir. Ama bana soylendiginden ben adım kadar eminim
Ben de sepetlerim bu kaleciyi diye sözü var.insallah ben kuruyorumdur.yetkimi vermiyor,o da mı yalanHanimlar yalan soyluyor.
Sepetleme felan yok.
Uyduruyor yine bir taraflarindan.
Size sepetleme olayinin ne oldugunu anlatayim
Konu takimlardan acilmis mudur futbolcunun yeteneksiz oldugunu beyan edip sepetlemeleri lazim demis bu kadin da vay beni nasil sepetler diye suan bizim beynimizi opuyor haha.
Olay bu hanimlar.
Ha umarim sepetlemezler her gun yol izdirabi ceker ve mobbingin Allahini gorur hshs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?