Yeni calistigim yer

Biz burda bunun yeni atandığı zamanları da biliyoruz. İşi öğrenemiyorum, benim yerime başkası yapsın diye ağlıyordu. O zamandan bu zamana neler birikmiştir o kurumda pamuk hakkında düşünün.
hangi kurumda bu,ne memuru
Çocuğu huni ile yapan da bu muydu ya?
ne diyosun
en son huniyle seçime gidiyoduk
nelere alet etmişler

Bence sen artık işe git sadece iş yap evine dön yani gittiğin her yerde herkes sorunlu bi sen normal olamazsın bu imkansız belli ki arıza sende muhatap olma kimseyle

Biz burda bunun yeni atandığı zamanları da biliyoruz. İşi öğrenemiyorum, benim yerime başkası yapsın diye ağlıyordu. O zamandan bu zamana neler birikmiştir o kurumda pamuk hakkında düşünün.
Ben bu uyenin hep feyk oldugunu dusunuyordum ama biri vardi, o da memurdu, isi yapamiyordu, kolay is istiyordu, hatta velisi gibi kocasi gidip konusacakti mudurle falan. Hatirlayan var mi boyle bir uye vardi, agzim acik kalmisti. O bu uye mi acaba?

zaten sorunlu bir şekilde tayin istemiş ve olmuşsunuz, sizden önce namınız gelmiş. gider gitmez tekrar tayin görevlendirme bişeylerde gözünüzün olması, müdüre "be de isteyerek gelmedim, bayılmıyorum size" tavırları hoş mu?

sabah 6.30 akşam 6.30 evde yoksunuz çocuğunuz sabahın köründen akşama kadar evde tek mi duruyor?

yani anadolunun bir ilçesindesiniz. insan şunun avantajını kullanmaz mı?
ben de pahalı bir ilçedeyim ama bari herşey her yere yakın. kimse 1 saat yol gitmez. çocuğum olsa sokakta okul var gider gelir.

işten 5te çıkar çocuğu alır bisiklet paten kaykay scooter neyse yani bindirmeye götürürüm (çocuğum olsa), denize bile götürürüm yani daha sezon bitmedi diye son günler diye...hatta öğlen yemeğini gelir evimde yerim, ilçelerde çalışan memur tanıdıklarımdan çok böyle takılanlar.

merkezde oturmanın ilçeye göre çocuğa bu kadar avantajı ne? bu çocuk hangi okula kursa gidiyo bu kadar fark ettierecek kadar merkezde?

Bak sen de bir annesin, konuların cok guzel, çocuğun için işten çıkmayı bile düşünen bir annesin.ben de tek basina ayakta olan. Bir anneyim.kotu sözün kimseye faydası yok arkadaşım.
Yaw bir git.
Cocugum icin isten cikmayi dusunen biriyim evet soray ile yollardayim minvali sehir sehir tayin isteyip gezmiyorum.
Ben duzen delisiyim, sorunlu degil.

Yaw bir git.
Cocugum icin isten cikmayi dusunen biriyim evet soray ile yollardayim minvali sehir sehir tayin isteyip gezmiyorum.
Ben duzen delisiyim, sorunlu degil.
Allah herkesin evladını bağışlasın, Allah çalışan insanlara evlatları için güç versin.Bu en sevmediğim insan da olsa ortada cocuk varsa benim dileğim bu

Annemle r gelecek cocukla ilgilwnmeye

çocuğa bir kitap alıp okumuş mu ki
bir ödev yaptırmış mı ki çocukla vakit geçirsin
eve geç gelmek için evi uzak tutmadıysa ben de dante değilim
yoksa hiç bir mantığı yok
burda tek oda tut dediler gitti dubleks tuttu
aynı odada yaşayamaz ki çocukla

1 saat yol gidiliyor arkadaşım eğer minibüsle gidiyorsan.yarim saatlik yolu 1 saatte alıyorsun, bunun is çıkışı trafiği var, indirip bildirmesi duraktan eve kadr yürüyorum vs.eve gelirken markete de uğruyorum.tam 1 saat ediyor işte.minibusu kaçırırsan 20 dakika sonra yenisi geliyor.mmesafe kisa ama bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…