Yeni calistigim yer

Tek oda cocukla zaten olmazdı ama 1+1 e sicak baktım ama istediğim mahallede yoktu o ara 1+1.halen de yok.

Annemle r gelecek cocukla ilgilwnmeye
iyi de çocuk sizin çocuğunuz değil mi?
niye kendiniz ilgilenecek şekilde bir düzen kurmuyorsunuz bu çocuğa?

sizin anlayışınız kıt herhalde

"kimse 1 saat yol gitmez"
çünkü ne gerek var? diyorum ben. altınızda araba da yok, deli misiniz 1 saat gidecek yerde ev tutuyorsunuz? istanbul değil ki orası. istanbulda filan normal tamam, sizin zorunuz ne?
daha bunun karı var kışı var
daha okullar açılmadı okul zamanı ekstra trafiği var

taramada çalışmak için bizim kurumda insanlar birbirini kesiyor. ee sende pek çalışkan değilsin kabul edelim. yap taramanı otur aşağı. ne güzel , miss gibi iş sorumluluk yok, laf söz eden yok. yetki ne yetkisi tüm nüfüsu birbirine katacaksın diye korkmuşlardır. tayinlerde personel gelmeden önce kurum müdürü geldiği yeri arar. bilgilendirme alır ona göre yerleştirir. bu sana özel bişey değil. herşey kişiselleştirmekten vazgeç. ve üzgünüm ama bu işin sonu disiplin cezası uyarı kınama derken sürülürsünde bi yerden sonra kimse ciddiye bile almaz. sizi bakanlığa şikayet ederim kısmı da umurlarında olmaz.

Siz sabahtan akşama kadar işteyken oğlunuz ne yapıyor?
Konu açmıştı daha önce.
Çocuk anne ben evde tek korkarım, uzakta ev tutma dedi. Ona rağmen gitti uzakta ev tuttu sırf merkezde olmak için.
Acıkırsa gider lahmacun alır diyordu bir de.

Yeni gittiğiniz kurumda ben de isteyerek gelmedim diye "ben de size bayilmiyorum hiiih" tavrı yapmasaydiniz keske.
Dogru ama.ben buraya deli gibi isteyerek gelsem neyse.bunu bu tayini yapan kendilerinin de üzerinde bir güç var.sıkıysa gitsinler onlara söylesinler.soyleyemezler ama gelene de böyle zulmeden
rler Sanki babalarının yeriymis gibi.

tutmasaydın arkadaşım yahu
istanbul gibi yerde sırf trafiğe girmeyeyim diye maaşımın yarısından fazlasını kiraya veriyorum okulun yakınından ev tuttum
sen de işe yakın tutsaydın
sanki oxford var samsunda okul çok mu fark ediyordu ilçeyle ilde
amaç neydi yani
o çocuğu tüm gün evde bırakıyorsun
21 yaşında kızımı deprem oldu diye bırakıp gidemiyorum ben iki günlüğüne üç saatlik yola

Konu açmıştı daha önce.
Çocuk anne ben evde tek korkarım, uzakta ev tutma dedi. Ona rağmen gitti uzakta ev tuttu sırf merkezde olmak için.
Yaaa çok teşekkür ederim acaba yanlış mı hatırlıyorum diye söyleyememiştim .Ağzınıza sağlık

Konu açmıştı daha önce.
çocuk babasındaymış
babadan gelip okul açılınca da kendi annesi gelecekmiş çocuğa bakmaya

e o zaman il merkezinde ev tutmanın ne faydası oldu bu çocuğa anlamadım, çocuk annesini görmeden büyüyecekse?

dese ki x okula göndercem çocuğu, bi o var o tam gün, ilçede tam gün okul yok, çocuk yol çekmesin ben çekeyim, tamam hadi diyecem...

bilmiyorum ben bekarım çocuğum yok ama çocuk olsa böyle şeyler geliyor yani gündeme...

nüfus müdürlüğünde memur mu şimdi
yüksek de almak lazımdır
daha okuduğunu anlamıyor kpssden nasıl geçti ki

Çocuğuma ekmek parası diye müdüre duygu sömürüsü yapan pamuk hanımın küçük yerde yaşamak istememesi nedeniyle çocuğunu zerre sallamamasına dair örnekler ektedir efenim.
Bu kadının nesi var diyen üyelere de fikir olur herhalde.

cocuguma sorduğumda anne ben sen gelene kadar ne yapacağım korkarım diyor.

cocugumun 11 yasi aralik ayında doluyor ama gelisimi biraz geriden geliyor

Ben sen gelene kadar korkarım orada diyor.

Saatlerce değil.3.5 saat yalnız kalacak.

Yoo ac kalmıyor. Eve bırakıyorum bisiler.yiyor.hatta canı isterse lahmacun bile alir

Anne babaya güvenerek böyle işe girişilmez ki. O insanların hayatı, düzeni yok mu? Sittin sene kendi evlerini kapatıp pamuğun çocuğuna bakıcılık mı yapacaklar? Kim kendi keyfi için anne babasına şehir değiştirtir, küçük yerde yaşamak istemiyorum diyerek.

Ilcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum

Çocuğa bakacak dediği annesi de bu ayrıca.

Benim annem evdeydi ama degildi işte.hep komsulari vardı onun.bisi desem dinlemezdi, ayağımın altında dolaşma, uyuz kedi gibi sirnasma derdi.evde duygusal siddet ve bazen de fiziksel şiddet vardi ben küçükken

Ilcede de tutsaydım, ortaokul merkeze 900 metre uzaktaydi.burada en azından evle okul karşı karşıya.atandigim yerde biz yapamazdik..cok dusundum
900 metre mi? 1 kmden daha kısa olan 900 metre mi? Yaklaşık 10 dakika yürüyüş mesafesinde olan yani. Hani servise falan verseniz 2 dakikada gideceği yer?

Evet evde saatlerce tek kalması, 900 mt yol gitmesinden daha mantıklı, şahane çalışıyor kafanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…