Canım öncelikle tebrik ederim. Çok sevindim bebişini sağlıkla kucağına almana. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza artık :) ya biz bugün bile e-bebek, panço falan filan dolandık ve kesinlikle gereksiz fazla aldık her şeyden. Artık doğum sonrasına kadar giyim olarak hiçbir şey almayı düşünmüyorum. doğmamış çocuğa resmen bol bol don biçtik :)) bakalım nasıl bir bebek olacak iri mi küçük mü ? Bebişin kilosuna ve durumuna göre ihtiyaç oldukça alacğım. O alt patiklilerden, çıtçıtlı zıbınlardan bolca var. hastane çıkışları ve başka tulumlar da var yeter şimdilik. Gezmelik konusunda da haklısın. En azından 1-2 tane gezmelik alt üst takım alabilirsin veya cicili tulum :)) zaten ne giyseler yakışır. Ben gezmelik cici 2 tane tulum aldım. eğer lazım olursa doğduktan sonra bakarız artık :) Hiç bitmiyor ihtiyaçlarrrrCanim benim bebegim bugun 58 gunluk.oldu bayagi tecrubelerim oldu kiyafet konusunda
Kis bebegi oldugu icin uzun kollu citcitli hep uzerinde o hastane cikisinin icindr olan ic zibinlari gobegi dusene kdr giydirdim
3 aylik tulumlar 1 aylikkrn ayakyan kadmaya basladi cok uzuldum ; (( severek aldm 1er kez giydirdm 1 tanede 1 aylik tulum almistim du an uzerinde bedenleri degisikmis
Yani uzun ve kisa kollu citcitin cok olsun bazen cis kaka kazalari olabiliyor degisiyorsun
Kis bebegi olsgu icin 2 kat alt giydiriyrm ben o yuzden patikli altt cok grekli oldu bana ayaksizlar bebisin ayagni usuttu ; (( onlari az giydiriyorum
Onun disinda su an kolmuz tam 5 kilo hala hastane cikisini 0-3 ay takimlaroni giydiriyorum herkes alma cok giyemeyck dedi ama tulumlari disinda doya doya guydirdim alt ust takimlari halada giyiyor ekstra bisi almadim
Hediye gelenler hep 6 aydan snra giydirilecek seyler uzun sure bisey almayi dusunmuyrm ama bebegin hep pojama tatzi cicileri var gezme kiyafeti ne giydirsem bilmyrm(((
Yanıtını görmeden yazmıştım aynen ben de dün baktım ve beğendim almaya karar verdim, ama hastane için gecelik pijama ve sabahlık bulamıyorum eğer bulursan paylaşalım fikirleri. Çok baktım ama hep teyze işi şeyler vargeldim geldim :)
konuştum bugün.. sporcu tarzı atletimsi sutyenlerdenmiş.. lcw daki göğüs kısmı süngerli atletler gıbıymiş göğüs içi.. göğüs pedine,aç kapa çıtçıta gerek kalmıyor..teli,balenide yok rahat kullandım ben dedı..
bu hafta alacağım bnde nasipse..hatta varsa desteklisi daha ideal diye düşünüyorum..
Canım FLZ marka gecelik ve 3lü pijama takımları çok güzel ben 3lü takım aldım resmini ekliyorum dantelli ve teyze işi değil çok hoşuma gitti, ben de doğum yapmak üzereyim :) yaşadığım yerden 135 tlye aldım ama pijamakom diye bir sitede az önce 189a gördüm bi araştır istersen kumaşı çok güzelYanıtını görmeden yazmıştım aynen ben de dün baktım ve beğendim almaya karar verdim, ama hastane için gecelik pijama ve sabahlık bulamıyorum eğer bulursan paylaşalım fikirleri. Çok baktım ama hep teyze işi şeyler varinternetten de denemeden almak istemiyorum bakalım artık
Aa gerçekten çok güzeller güle güle giy canım :) bebiş geliyor çok az kalmış ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla alırsın kucağına şimdiden gözün aydın canımCanım FLZ marka gecelik ve 3lü pijama takımları çok güzel ben 3lü takım aldım resmini ekliyorum dantelli ve teyze işi değil çok hoşuma gitti, ben de doğum yapmak üzereyim :) yaşadığım yerden 135 tlye aldım ama pijamakom diye bir sitede az önce 189a gördüm bi araştır istersen kumaşı çok güzel
Rica ederim canım ne demekAa gerçekten çok güzeller güle güle giy canım :) bebiş geliyor çok az kalmış ayy çok heyecanlı inşallah sağlıkla alırsın kucağına şimdiden gözün aydın canımbu takımlara kesin bakacağım çok teşekkürler
bugün pentide emzirme sütyeni olarak verdikleri sütyene baktım ve gerçekten çok kullanışlı. aslında normal bir sütyen ama çok yumuşak yani hemen sıyırıp emzirebilecek şekilde. Sanırım ondan alacağım 2 tane :)
Yanıtını görmeden yazmıştım aynen ben de dün baktım ve beğendim almaya karar verdim, ama hastane için gecelik pijama ve sabahlık bulamıyorum eğer bulursan paylaşalım fikirleri. Çok baktım ama hep teyze işi şeyler varinternetten de denemeden almak istemiyorum bakalım artık
Ürün rahat kalıp olarak geçiyor. Katlanması çok kolay. Görseldeki dışında beyaz, siyah ve gri renkleri de varbn daha gıdemedım..bulunduğum ilçede yok mağazası..haftasonu inşallah alıcam..
ürünün adı neydı hatırlıyor musun??
Ürün rahat kalıp olarak geçiyor. Katlanması çok kolay. Görseldeki dışında beyaz, siyah ve gri renkleri de var Eki Görüntüle 1762958
Tesekkur ederm cnm rabbim hepinizi kurtarsin bebegim 2 aylik 5 kilo civari su an 3-6 ay takimlar anca oluyor oyle soloym nasil bir pazarlama stratesjisi varsa hersey minicik :))))Canım öncelikle tebrik ederim. Çok sevindim bebişini sağlıkla kucağına almana. Allah analı babalı büyütsün. Darısı başımıza artık :) ya biz bugün bile e-bebek, panço falan filan dolandık ve kesinlikle gereksiz fazla aldık her şeyden. Artık doğum sonrasına kadar giyim olarak hiçbir şey almayı düşünmüyorum. doğmamış çocuğa resmen bol bol don biçtik :)) bakalım nasıl bir bebek olacak iri mi küçük mü ? Bebişin kilosuna ve durumuna göre ihtiyaç oldukça alacğım. O alt patiklilerden, çıtçıtlı zıbınlardan bolca var. hastane çıkışları ve başka tulumlar da var yeter şimdilik. Gezmelik konusunda da haklısın. En azından 1-2 tane gezmelik alt üst takım alabilirsin veya cicili tulum :)) zaten ne giyseler yakışır. Ben gezmelik cici 2 tane tulum aldım. eğer lazım olursa doğduktan sonra bakarız artık :) Hiç bitmiyor ihtiyaçlarrrr
nasıl bir ürün netten bulabilirsen link atar mısın ben de kararsızım halabugün pentide emzirme sütyeni olarak verdikleri sütyene baktım ve gerçekten çok kullanışlı. aslında normal bir sütyen ama çok yumuşak yani hemen sıyırıp emzirebilecek şekilde. Sanırım ondan alacağım 2 tane :)
lohusa geceliği nasıl peki _?burada bahsettiğim içgiyim mağazalarında aradığımı bulamadım..sade buldum ya da çk spor..
düğüncü mağazalarına gittim :) buldum aldım iki adet lohusa geceliği..daha doğrusu annem aldı sağolsun
bulamayan varsa benım gibi..düğüncü mağazalarının bazılarında var..hani şu kınadan havluya tüm malzemeler satılan mağazalar..
terliklerimi,bandımı süslemiştim.. sabahlığıda süsledim mi bn tamam olacağım inşallah :)
Canim benim bebegim bugun 58 gunluk.oldu bayagi tecrubelerim oldu kiyafet konusunda
Kis bebegi oldugu icin uzun kollu citcitli hep uzerinde o hastane cikisinin icindr olan ic zibinlari gobegi dusene kdr giydirdim
3 aylik tulumlar 1 aylikkrn ayakyan kadmaya basladi cok uzuldum ; (( severek aldm 1er kez giydirdm 1 tanede 1 aylik tulum almistim du an uzerinde bedenleri degisikmis
Yani uzun ve kisa kollu citcitin cok olsun bazen cis kaka kazalari olabiliyor degisiyorsun
Kis bebegi olsgu icin 2 kat alt giydiriyrm ben o yuzden patikli altt cok grekli oldu bana ayaksizlar bebisin ayagni usuttu ; (( onlari az giydiriyorum
Onun disinda su an kolmuz tam 5 kilo hala hastane cikisini 0-3 ay takimlaroni giydiriyorum herkes alma cok giyemeyck dedi ama tulumlari disinda doya doya guydirdim alt ust takimlari halada giyiyor ekstra bisi almadim
Hediye gelenler hep 6 aydan snra giydirilecek seyler uzun sure bisey almayi dusunmuyrm ama bebegin hep pojama tatzi cicileri var gezme kiyafeti ne giydirsem bilmyrm(((
Merhaba ben hala bebegime yeni birsey almadim esim cok heves edip gri bi takim aldi o kdr coooooook kiayfet hediye geldiki 2 3 yasa kdr dayancak kiyafet var giydirmeyip hediye edcklerimde kenarda duruyor kulanisli seyler almakda fayda varanladığım kadarı ile
ilk 3 ay için çok da bi şey almamak gerekiyor..
3-6 ay ağırlıklı olması gerekiyor onda da hediye getirenler oluyor ..
olmadı çok yakınalrın aldıkları dışındakileri bizlerde başkasına hediye edebiliriz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?