Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım çok geçmiş olsun.

Biberon olarak ben suavinex küçük cam biberon birde dr. brown un cam olmayan büyük den aldım.

Ben de hep avent ve dr brown markalarının iyi olduğunu duydum onlardan alıcam

Arkadaslar yenidogan bebek icon istanbuldan toptan herseyi alabilecegim yer neresidir ucuz uygun fiyat alisveris yapan arkadaslar varsa bana fikir verebilirlermi

Arkadaslar yenidogan bebek icon istanbuldan toptan herseyi alabilecegim yer neresidir ucuz uygun fiyat alisveris yapan arkadaslar varsa bana fikir verebilirlermi
Eminonü havuzlu han var bebekle ilgili lohusalikla ilgili mevlut sekerleme susleme vs herseyi bulabailcegin toplu olarak tek yer nakit odemede indirim var

Orayi duydum evet e bebek magazalari var bide civil sanirim senin dedigin yer daha iygun fiyat olarak tsk ederim tekrar

Avent markayi cok duyuyorum bende bebek malzemelerinde.Sanirim bemde biberonu filan avent alacam

Kızlar emzirme sütyeni atleti vs almasam olmaz mı? Sizce çok gerekli mi?

Canım kemeraltinda hisarönü camii arkasında çok uygun fiyata bebek malzemeleri satan yerler var bende ordan alicam tavsiye ederim çünkü ürünlerde çok güzel

plastik kadeh vb ürünler var mı acaba oralarda ??

plastik kadeh vb ürünler var mı acaba oralarda ??
o tarz ürünleri kemeraltında eski balık haline giderken sağ sokağa döndüğünüzde ilerde ege süs adı yanlış hatırlamıyorsam ordan alabilirsiniz uygun fiyatlı ve çok çeşit bulunan bir firma

o tarz ürünleri kemeraltında eski balık haline giderken sağ sokağa döndüğünüzde ilerde ege süs adı yanlış hatırlamıyorsam ordan alabilirsiniz uygun fiyatlı ve çok çeşit bulunan bir firma

teşekkür ederim :)
izmirde değilim ama bu tarifle gidersem sanırım bulurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…