Canım çok geçmiş olsun.Sadece bir ay kullanılmış 2015 model concord neo puset ve anakucağını satıyorum arkadaşlar ilgilenenlerle whatsapptan görüşebiliriz. Oğlum daha bir aylıkken kalça çıkığından alçıya alınınca kullanamadık bebek arabasını yepyeni kaldırdık
Oğlum artık iyileşti çok teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun.
ben baya bir araştırdım en sonunda Dr.browns marka biberon aldım doğal akışlı olanından...anne memesine en yakın oymuş çünkübiberon markası için neyi tavsiye edersiniz
Eminonü havuzlu han var bebekle ilgili lohusalikla ilgili mevlut sekerleme susleme vs herseyi bulabailcegin toplu olarak tek yer nakit odemede indirim varArkadaslar yenidogan bebek icon istanbuldan toptan herseyi alabilecegim yer neresidir ucuz uygun fiyat alisveris yapan arkadaslar varsa bana fikir verebilirlermi
Ben 1 emzirme sütyeni ve 3 emzirme atleti aldım bence gerekli epey bi zaman giderKızlar emzirme sütyeni atleti vs almasam olmaz mı? Sizce çok gerekli mi?
Ben 1 emzirme sütyeni ve 3 emzirme atleti aldım bence gerekli epey bi zaman gider
Canım kemeraltinda hisarönü camii arkasında çok uygun fiyata bebek malzemeleri satan yerler var bende ordan alicam tavsiye ederim çünkü ürünlerde çok güzelAnladım, İstanbul benim için zor olur. Neyse Kemeraltı'na bir bakarım öyleyse bende. Teşekkürler cevap için:)
Canım kemeraltinda hisarönü camii arkasında çok uygun fiyata bebek malzemeleri satan yerler var bende ordan alicam tavsiye ederim çünkü ürünlerde çok güzel
o tarz ürünleri kemeraltında eski balık haline giderken sağ sokağa döndüğünüzde ilerde ege süs adı yanlış hatırlamıyorsam ordan alabilirsiniz uygun fiyatlı ve çok çeşit bulunan bir firmaplastik kadeh vb ürünler var mı acaba oralarda ??
o tarz ürünleri kemeraltında eski balık haline giderken sağ sokağa döndüğünüzde ilerde ege süs adı yanlış hatırlamıyorsam ordan alabilirsiniz uygun fiyatlı ve çok çeşit bulunan bir firma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?