Doğuma Hazırlık Yeni doğacak bebişler için alınması gerekenler nelerdir?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
slm kızlar..hazırlıklar son hız devam değil mi kaplumbağa hızııııı

komikçe bir soru ama sormalıyım..

ben diyorum küvet almalıyız,eşim ve annem diyor leğende yıkarız bebeği.. siz ne yapıyorsunuz,neler yaptınız

Ben küvet, kova, maşrapa, file aldım canım

Ben küvet, kova, maşrapa, file aldım canım

benımde ilk bebeğim...cicili bicili şeylere özeniyorum..

annemle eşim ben ıyı olana kadar bebeğin banyo bakımını üstlenecek..o nedenle fikirlerini sorayım dedım.. leğen dediler

bn yınede alayım küvet :) leğen garıp geliyor hala :)

Canım kemeraltinda hisarönü camii arkasında çok uygun fiyata bebek malzemeleri satan yerler var bende ordan alicam tavsiye ederim çünkü ürünlerde çok güzel
Canım çok teşekkürler önerin için, bizim hazırlıklar artık tamamlandı sayılır. O bahsettiğin yerlere de gittim epey aldığım şeyler oldu. Gerçekten çok güzel ieyler var insan bakmaya gezmeye almaya doyamıyor. Biz artık yavaş yavaş beklemeye geçiyoruz ve son hazırlıkları tamamlıyoruz evin içinde. Hastane çantalarımızı kapatıyoruz işte:) 2 haftam kaldı doğuma. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.

ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin..yardımcınız olsun..

Kızlar emzirme sütyeni atleti vs almasam olmaz mı? Sizce çok gerekli mi?
Gerekli diye düşünüyorum. Özellikle sütyen, çünkü şu an kullandığımız sütyenleri her emzirmede tak çıkar yapmak bence ço k zor olur. Ben de 2 tane alacağım ama hangi marka alacağımı biliyorum. Denemeden almak da istemiyorum internetten. Umarım mağazalarda bulabilirim.

:) aynı durumdayız. Ben ablamdan yardım aldım bu konuda. Bebeğim nisan sonunda gelecek inşallah. Kısa kollu alttan çıtçıtlı olan zıbınlardan 8 tane aldım 0-3 , 3-6 ay karışık. Uzun kollu alttan çıtçıtlı 3 tane var. Tek alt ayaklı olanlardan 5 yada 6 tane. Tulum şeklinde olanlardan 2 tane hastane çıkışı aldığım için( biri 5'li , diğeri 10'lu takım) onlar da dahil sanırım dört tane var. genel olarak karışık bir şekilde 0-3 , 3-6 ay aldım. İşte 2-3 şapka, bolca çorap aldım. Muhtemelen son güne kadar eksikler bitmez, hatta doğduktan sonra hiç bitmez :) ama bence şimdilik bunlar yeter sanırım. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim :)

Küvet gerekli oluyor bence. İçinin filesi olunca yalnız da yıkarsınız. Kusma, kaka gibi durumlarda hemen yıkamak gerekiyor bazen

geldim geldim :)

konuştum bugün.. sporcu tarzı atletimsi sutyenlerdenmiş.. lcw daki göğüs kısmı süngerli atletler gıbıymiş göğüs içi.. göğüs pedine,aç kapa çıtçıta gerek kalmıyor..teli,balenide yok rahat kullandım ben dedı..

bu hafta alacağım bnde nasipse..hatta varsa desteklisi daha ideal diye düşünüyorum..

Canim benim bebegim bugun 58 gunluk.oldu bayagi tecrubelerim oldu kiyafet konusunda

Kis bebegi oldugu icin uzun kollu citcitli hep uzerinde o hastane cikisinin icindr olan ic zibinlari gobegi dusene kdr giydirdim

3 aylik tulumlar 1 aylikkrn ayakyan kadmaya basladi cok uzuldum ; (( severek aldm 1er kez giydirdm 1 tanede 1 aylik tulum almistim du an uzerinde bedenleri degisikmis

Yani uzun ve kisa kollu citcitin cok olsun bazen cis kaka kazalari olabiliyor degisiyorsun

Kis bebegi olsgu icin 2 kat alt giydiriyrm ben o yuzden patikli altt cok grekli oldu bana ayaksizlar bebisin ayagni usuttu ; (( onlari az giydiriyorum

Onun disinda su an kolmuz tam 5 kilo hala hastane cikisini 0-3 ay takimlaroni giydiriyorum herkes alma cok giyemeyck dedi ama tulumlari disinda doya doya guydirdim alt ust takimlari halada giyiyor ekstra bisi almadim

Hediye gelenler hep 6 aydan snra giydirilecek seyler uzun sure bisey almayi dusunmuyrm ama bebegin hep pojama tatzi cicileri var gezme kiyafeti ne giydirsem bilmyrm (((

evt emzirme sutyeni değilmiş..kullanımı çk rahat dedi bana..aç kapat uğraşmıyorum diye anlattı kullanan arkadaşım..
bugün pentide emzirme sütyeni olarak verdikleri sütyene baktım ve gerçekten çok kullanışlı. aslında normal bir sütyen ama çok yumuşak yani hemen sıyırıp emzirebilecek şekilde. Sanırım ondan alacağım 2 tane :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…