slm kızlar..hazırlıklar son hız devam değil mikaplumbağa hızııııı
komikçe bir soru ama sormalıyım..
ben diyorum küvet almalıyız,eşim ve annem diyor leğende yıkarız bebeği.. siz ne yapıyorsunuz,neler yaptınız
Ben küvet, kova, maşrapa, file aldım canım
Canım çok teşekkürler önerin için, bizim hazırlıklar artık tamamlandı sayılır. O bahsettiğin yerlere de gittim epey aldığım şeyler oldu. Gerçekten çok güzel ieyler var insan bakmaya gezmeye almaya doyamıyor. Biz artık yavaş yavaş beklemeye geçiyoruz ve son hazırlıkları tamamlıyoruz evin içinde. Hastane çantalarımızı kapatıyoruz işte:) 2 haftam kaldı doğuma. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.Canım kemeraltinda hisarönü camii arkasında çok uygun fiyata bebek malzemeleri satan yerler var bende ordan alicam tavsiye ederim çünkü ürünlerde çok güzel
Canım çok teşekkürler önerin için, bizim hazırlıklar artık tamamlandı sayılır. O bahsettiğin yerlere de gittim epey aldığım şeyler oldu. Gerçekten çok güzel ieyler var insan bakmaya gezmeye almaya doyamıyor. Biz artık yavaş yavaş beklemeye geçiyoruz ve son hazırlıkları tamamlıyoruz evin içinde. Hastane çantalarımızı kapatıyoruz işte:) 2 haftam kaldı doğuma. Herkese hayırlı doğumlar dilerim.
Teşekkür ederim. Hepimiz için inşallah. Sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza dilerim.ALLAH hayırlı doğumlar nasip etsin..yardımcınız olsun..
pentide emzirme sütyeni yok dediler sordum ben ama var mı acaba ?sutyenın çıtçıt kısmıyla uğraşmamak için bn pentiden alacağım..arkadaşım memnun kalmış..
Gerekli diye düşünüyorum. Özellikle sütyen, çünkü şu an kullandığımız sütyenleri her emzirmede tak çıkar yapmak bence ço k zor olur. Ben de 2 tane alacağım ama hangi marka alacağımı biliyorum. Denemeden almak da istemiyorum internetten. Umarım mağazalarda bulabilirim.Kızlar emzirme sütyeni atleti vs almasam olmaz mı? Sizce çok gerekli mi?
Aventin yeni doğan natural serisinden cam biberon aldım ben. Ablam kullanmıştı yeğenimde ve çok memnundu. İleriki aylarda sadece emzik kısmını değiştiriyorsunuz.biberon markası için neyi tavsiye edersiniz
:) aynı durumdayız. Ben ablamdan yardım aldım bu konuda. Bebeğim nisan sonunda gelecek inşallah. Kısa kollu alttan çıtçıtlı olan zıbınlardan 8 tane aldım 0-3 , 3-6 ay karışık. Uzun kollu alttan çıtçıtlı 3 tane var. Tek alt ayaklı olanlardan 5 yada 6 tane. Tulum şeklinde olanlardan 2 tane hastane çıkışı aldığım için( biri 5'li , diğeri 10'lu takım) onlar da dahil sanırım dört tane var. genel olarak karışık bir şekilde 0-3 , 3-6 ay aldım. İşte 2-3 şapka, bolca çorap aldım. Muhtemelen son güne kadar eksikler bitmez, hatta doğduktan sonra hiç bitmez :) ama bence şimdilik bunlar yeter sanırım. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim :)çok faydalı bir topik hergün dönüp dönüp okuyorum ama ne alacağımı karar veremiyorum daha doğrusu neyin ne oldğnu bilmiyorum bn şimdi resim atsam bana bunlarsan kaçar tane almam gerektiğini söylermisiniz bide 0-3 mü 0-6 mı alayım hastane çıkışının dışında alacaklarım
ayaklı ayaksız kollu kolsuz bilmiyorum kış bebeğim olacak bu arada
Eki Görüntüle 1619942 Eki Görüntüle 1619943 Eki Görüntüle 1619944 Eki Görüntüle 1619945 Eki Görüntüle 1619946 Eki Görüntüle 1619947
pentide emzirme sütyeni yok dediler sordum ben ama var mı acaba ?
Acaba ön taraftan açılıp kapanan bir model mi ?evt emzirme sutyeni değilmiş..kullanımı çk rahat dedi bana..aç kapat uğraşmıyorum diye anlattı kullanan arkadaşım..
Acaba ön taraftan açılıp kapanan bir model mi ?
slm kızlar..hazırlıklar son hız devam değil mikaplumbağa hızııııı
komikçe bir soru ama sormalıyım..
ben diyorum küvet almalıyız,eşim ve annem diyor leğende yıkarız bebeği.. siz ne yapıyorsunuz,neler yaptınız
Küvet gerekli oluyor bence. İçinin filesi olunca yalnız da yıkarsınız. Kusma, kaka gibi durumlarda hemen yıkamak gerekiyor bazen
Bekliyorumyarın öğrenip yazayım :) zaman var dıye tam öğrenmemiştim..
Bekliyorum
Canim benim bebegim bugun 58 gunluk.oldu bayagi tecrubelerim oldu kiyafet konusunda:) aynı durumdayız. Ben ablamdan yardım aldım bu konuda. Bebeğim nisan sonunda gelecek inşallah. Kısa kollu alttan çıtçıtlı olan zıbınlardan 8 tane aldım 0-3 , 3-6 ay karışık. Uzun kollu alttan çıtçıtlı 3 tane var. Tek alt ayaklı olanlardan 5 yada 6 tane. Tulum şeklinde olanlardan 2 tane hastane çıkışı aldığım için( biri 5'li , diğeri 10'lu takım) onlar da dahil sanırım dört tane var. genel olarak karışık bir şekilde 0-3 , 3-6 ay aldım. İşte 2-3 şapka, bolca çorap aldım. Muhtemelen son güne kadar eksikler bitmez, hatta doğduktan sonra hiç bitmez :) ama bence şimdilik bunlar yeter sanırım. Çok uzun oldu ama paylaşmak istedim :)
bugün pentide emzirme sütyeni olarak verdikleri sütyene baktım ve gerçekten çok kullanışlı. aslında normal bir sütyen ama çok yumuşak yani hemen sıyırıp emzirebilecek şekilde. Sanırım ondan alacağım 2 tane :)evt emzirme sutyeni değilmiş..kullanımı çk rahat dedi bana..aç kapat uğraşmıyorum diye anlattı kullanan arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?