- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
Bende eltimin kiza 350 euroya burma bilezik almistim.. ayrica hastaneye birsuru giyim sepeti goturdum.. aslinda sasiracak birsey yok.. sonucta gunahsiz tatlimi tatli bir bebege goturuluyor ve bu esinizin kanindan yegeni.. eltimi pek sevmem ama evlatlari candirSize de helal olsun eltiler genelde birbirlerinden hoşlanmazlar mesajınıza çok şaşırdım
Niye giydirmiyorBen gelinimize direk iki ceyrek takacam cunku bana kiyafet felan alirsaniz giydirmem dedi bence bunu diyene ceyrekte cokta sirf kardesimin hatri var...
Üzerine ev yapın arsanız varsa yarı hissesini bebeğin yarı hissesini annenin üzerine yapın şaka bi yana zaten 2000 tl masraf yapmışsın koluna bi künye yada altın tak gitsin durumun olsa da olmasada fazla abartmaya gerek yok çünkü daha bunun kırkı var ki kırk mevlütü yada kutlaması var arkasından diş günü yaş günü var derken arka arkaya çok hediyeler yapılacak bunlarıda düşünerek hareket edersen çok küçümsenecek şeyler yapmamış oluyorsunuzSelam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Çok haklısınız, böyle şeyleri çok görmediğimiz için şaşırdımBende eltimin kiza 350 euroya burma bilezik almistim.. ayrica hastaneye birsuru giyim sepeti goturdum.. aslinda sasiracak birsey yok.. sonucta gunahsiz tatlimi tatli bir bebege goturuluyor ve bu esinizin kanindan yegeni.. eltimi pek sevmem ama evlatlari candir
Çeyrek bence yeterli...
417 tl ye aldik geçen birinin düğününe...
Eski tarih...
Bence gayet uygun bi hediye
yani zaten kızlar çeyreğe pek sıcak bakamıyorum çünkü ben istiyorum ki anı kalacak bişey olsun diğer türlü hediyeleri herkes yaparÇeyrek den se 14 ayar küpe daha uygun olur :))
Bebek kız ise küpe alabilirsiniz 500 liraya güzel küpeler var ben geçen gün gorumcemin kızına aldım.Ceyrek altınla arasında çok fark yok ama küpe daha çok gösteriyor kendiniSelam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
ozaman isminin yazılı oldugu kunye alın derımyani zaten kızlar çeyreğe pek sıcak bakamıyorum çünkü ben istiyorum ki anı kalacak bişey olsun diğer türlü hediyeleri herkes yapar
Yapacaginizi yapmissiniz daha ne? 2000 tl az masraf mi?Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Ben de sordum bu iğneden 400 dediler .Gramina göre değişir benceBen kardeşimin kızına da böyle bi iğne yaptırmıştım daha hafif ve uygunları var araştırın bence
Olabilir ama kararsızım küpe konusunda küçük bişey belkiBebek kız ise küpe alabilirsiniz 500 liraya güzel küpeler var ben geçen gün gorumcemin kızına aldım.Ceyrek altınla arasında çok fark yok ama küpe daha çok gösteriyor kendini
aslında evet künye çok uzun süre kullanabileceği bir şey haklısınız alternatif olarak ekledim listemeozaman isminin yazılı oldugu kunye alın derım
annem kızıma dogum gunu hedıyesı kunye almıstı ılk yasında cok severek kullanıyor 3 bucuk yasında suan ... guzel bır anı ama ortalama fıyatlar 600 den baslar kunyede
Ben bozdurulmasından yana değilim benim amacım benden yeğenime bir anı kalsınCeyrek yada yarım alın derim. Ama bit resim koymussunuz 800 tl ona verılmrz yazık en azındqn altını bozdururlar ıhtıyac gorur
Sizin için herşey para demekse evet söylediğiniz şeyde haklısınız. Ama benim için maddiyattan çok maneviyat önemli. Bozdurunca para etmesi değil ileride baktığında mutlu olması önemli. O yüzden çeyrek yada yarım almak istemiyorum zatenBen bu devirde bozdurunca para etmeyen şeyler takılmasına karşıyım.
Zor zamanlarında bozdurup ihtiyaçlarının görülmesi bence daha önemli.
Durumunuza göre çeyrek ya da yarım, zaten başka şeyler de almışsınız.
amacım aslında biraz manevi olarak değerli bir şey almak o yüzden çeyrek konusunda çok kararsızdım ve sanırım çeyrek almak istemiyorumMadem baya hediye yapmışsınız ,çeyrek takabilirsiniz bence.yaptiklariniz bir hala olarak yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?