- 14 Nisan 2011
- 3.136
- 9.406
- 358
- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
gayet şıkmış ama konu internet ve altın olunca ne kadar güvenilir ki normalde çok alışveriş yaparım ama
Aynen hersey bebege, anneye kol saatiyeğeniniz adına tema vakfına bağış yapıp doğar doğmaz ağaç sahibi yapabilirsiniz :)
bebeğe altın takmak yerine annesine minik bi kolye alabilirsiniz. sonuçta siz halasiniz. yeğen büyüyene kadar neler neler alınır yapılır Allah'ın izniyle.
ben bu tarz şeylerde bebek kadar annenin de düşünülmesinden yanayım :)
Künye olabilir yada ceyrek veya tam altinSelam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Çeyrek altın bence yeterSelam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Eğer ailenin durumu iyiyse yani bozdurmalari gerekmiyorsa, hemen hemen çeyrek altın fiyatına çok tatlı küpeler var. Bebek de kızmış, güzel olabilir hatıra olur.
kk birinci noteri size katılıyorum, bence anneye bir hediye de çok şık olur.. ben dogum yaptigimda da beni bir tek kayinvalidem düşünüp doğum hediyesi almıştı sağolsun. çok duygulandım simdi bile hatırlayınca
Artık takıya gerek yok o zaman . Yeteri kadar yapmışsınız ekonomik olarak da zordaysaniz kesinlikle almaya gerek yok. Ekonomik olarak rahata çıkınca Zaten hala olarak dayanamıyor insan bir sürü ihtiyacını almaya devam edeceksiniz emin olun.Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
işte benim sorduğum altın olanları 800 liradan başlıyor ama araştırıp bakıcam yinede bence de çok hoş
Teşekkürler dikir içi araştıracağım
Yok yapamam ben onun doğumunu zor bekliyorum herşey feda olsun bızdıkıma ama işte kararsızım
Evet çeyrek de az değil de ben sanırım birazcık da anı olacak bir şeyler peşindeyim
Çok çirkin yerineuygun değili tercih ederdim ama sizin fikriniz elbette ki hiç bir şey takmamak bana göre değil. Teşekkür ederim öneriniz için
Aynen hersey bebege, anneye kol saati
Maalesef ben cocuk hakkimi bitirdimholleeeyyy
ben artık liste yapıp vercem. ikinci çocuk karşılığında istenenler listesi
Maalesef ben cocuk hakkimi bitirdim
Zaten harcama yapmışsınız bi çeyrek takılabilir.Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Zaten harcama yapmışsınız bi çeyrek takılabilir.Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
Ben de yeğenim dogdugunda 2 binliralık istedikleri birseyi almıstim. Ayrıca birsey takmadım. Bekardım o zaman durumum ona yetti. Onemli olan niyet. 100 liralikta olur 1000 liralikta. Illa ki altin takmak zorunda da degilsiniz.Selam kızlar. Yeni doğan bebek dediğime bakmayındoğacak bebek yeğenim abimin bir kızı oluyor. Doğuma 1.5 ay kaldı ama ben ne takacağım bulamıyorum. Bunun iki sebebi var biri şuan maddi durumum biraz sıkıntı da biride aklıma gelenler bir hala olarak basit kaçıyor gibime geliyor ortasını bulamıyorum. Yemin ederim bunu dert edindim kendime yatıp kalkıp bunu düşünüyorum. Bu arada tabi ki de tek takı yapmadım şuana kadar. Elektrikli ana kucakları var ya onu ben aldım odasının perdesini halısını vs aldım. Zaten ana kucağı halı perde derken ortalama 2000 TL açıldığım için kararsız kalıyorum biraz da kızlar hadi bana bir yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?