125 ml.lik biberonunun aynısı bu. tek farkı bunun sızdırmaz diski var biberon emziği yok.aventin tüm biberonları böyle geniş ağızlı,çok kolay yıkaması o yüzden. kapaklara sadece biberon emziği takılıyor normalde 125 ml tek biberon fiyatı 26 lira. 4 tanesine bu parayı vermek çok daha mantıklı geldi bana.çok da memnunum.kapatma diski biberonlarda olmuyor, o disk sayesinde yanımızda çorba bile taşıyabiliyoruz. çok pahalı değil, sitede var emzikler,inceleyebilirsin.
Acemiliğime verin ama bişey daha sorucam:)
Avent set kafama çok yattı. Fakat bu biberonlar sadece 6 aymı kullanılıyo. 6 aydan sonra başka biberon mu alıyoruz yoksa sadece uygun aya göre emziğinimi değiştiriyoruz?
bebeğim 10 aylık hala kullanıyoruz. biz yenidoğan emziğinden sonra taaa 5. ayda 3 no emzik aldık, 2 tane 2'li paket aldım 4 emziği var yani. 3 no aslında 3 ay emziği ama az az yavaş yavaş aksın diye öyle kullandım ki memeyi bırakmasın.Acemiliğime verin ama bişey daha sorucam:)
Avent set kafama çok yattı. Fakat bu biberonlar sadece 6 aymı kullanılıyo. 6 aydan sonra başka biberon mu alıyoruz yoksa sadece uygun aya göre emziğinimi değiştiriyoruz?
ben de dr browns 1 tane cam biberon almıştım ama yazdıkların çok mantıklı geldi verdiğin linkten çok uygun fiyata sipariş verdim hemen aventin süt saklama setinden, biberon emziklerini de dışardan alıcam sitede yoktu, çok teşekkürler arkadaşım güzel güzel anlatmışsın işte kk yı bu yüzden seviyorum neyi merak etsem bir bilen yardımcı olan çıkıyor
Ben dr brown aldim, 4 lu filan almadim gerek yok diye dusunuyorum.
merhaba ,
konyada bu ürünleri nerde bulabilirm acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?