pişik önleyici daha almadım ama mustela mı alsam bepanthane mi alsam kararsızım...mustela da mı eczane de satılıyor? bir de bepanthane gögüs ucu çatlakları için de birebirmiş bu yüzden de onu almak istiyorum aslında , mustelanın da böyle bir özelliği var mı acaba?
pişik kremi olarak diğer firmaların kremlerine niyeyse güvenmiyorum ben yaa...
arkadaşlar şimdi yazdıklarınızı okuyunca benim aklıma şu takıldı...bebek doğar doğmaz hastanede bebek bezi mi kullanıyoruz?....ben geçen hafta içinde paket içinde yeni doğan bezi adlı ve sargı bezine benzeyen bir bez aldım...onu kullanmayı düşünüyordum...hastaneden eve getirince de prima veya başka ürünler kullanırım diye düşündüm....yanlış mı düşünmüşüm arkadaşlar..lütfen beni bilgilendirir misiniz?...teşekkürler...
canım ben de bepanthene almıştım ama hastanede mustelayı tavsiye ettiler ve ilk günden beri onu kullandık,hiç pişik olmadı kızım çok şükür..
başka markaları kullanıp mennun kalan da var kalmayan da ama mustela kullanıp pişik olanı duymadım..
göğüs ucu için de lansinoh almıştım,doğumdan 1 ay önce sürmeye başladım ama yine yara oldu,kaçış yokmuş:) yalnız faydasından mı tesadüf mü bilmem ama çok kısa zamanda iyileşti..3-4 gün fenaydı,kanadı falan ama krem dışında kendi sütümü sürüp kuruyana kadar bekledim ve hemen geçti..
en faydalısı kendi sütün yani:)
yeni doğan bebek bezinde illa 1numaradan mı başlamak gerekiyor yoksa kilosuna göremi alıyoruz dün baktım bbek bezlerine çok karışık geldi 1 numara 2-5 kg arası 2numara 3-6 kilo arası sanırım bu göyle gidyor benim kızım biraz düşük kilolu doğabilir 1 numra alsam elimde kalırmı?
bu kremi not ettim hemen teşekkürler. ben chicconun yenidoğanlar için pişik kremini almıştım ama bunuda denerim. bepantende şimdiden gögüs ucuna sürmeye başlasam acaba iyi gelirmi.
Bız de esımle 2 paket prima yenıdogan 98lik aldık. Bı arkadas ta huggıes ve canbebeyı onerdı.Ilk ay kac paket bez gıdıyor kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?