canım bacak kenarındaki fırfırlı kısmı içine katlıyor musun? ben katlayarak bağlıyorum daha çişi de kakası da bacak kenarından çıkmadı ama bi kaç kez kakası belinden çıkmıştı...
dediğin gibi hiç katlamadım canım...öyle katlanması mı gerekiyormuş?...bak ben bilmiyordum...deneyeyim o halde..sağol..
öyle stok falan yapmanıza gerek yok bence,sonra küçük gelir elinizde kalır.yedekte bir paket olsa yeter.eğer çok ucuz bulursanız stok için biraz büyük alın.ayrıca göğüs pedine de boşa para vermeyin doğumdan sonra ihtiyaç olursa alırsınız,her eczanede var.ben aldım hiç ihtiyacım olmadı,öylece duruyor ucuz da değil.
Göğüs pedine nasıl ihtiyacın olmadı anlayamadım. Sütün hiç mi akmıyor? Ben 2.5 ayda kaç paket göğüs pedi kullandım. Islak gezmek istemiyorsanız göğüs pedi almanız gerekiyor. Süt ilk günlerde akmasada sonradan fazlalaştığı için akıyor, özelliklede geceleri çok fazla akıyor. Bilginiz olsun diye yazıyorum.
sütüm bol olduğu halde hiç akmadı,bazen emzirmek için göğsümü açtığımda bebeğimin yüzüne fışkırdığı oluyordu ama hiç dışarda üstümü ıslatmadı.ara sıra atletime hafif leke verdiği oluyordu ama hiç tişörtüme çıkmadı.ayrıca kullanmayı denediğim zamanlarda da göğüs uçlarımda kızarıklık hassasiyet oldu.hava almasını engellediği için sanırım,sık değiştirdiğim halde kırmızı kırmızı pişik gibi oldu.tenimin hassas olmasıyla ilgili belki bilmiyorum
bırde bebek ıcın baska nelr almalıyım sampuan dus jelı hangı marka ?psıık kremı pudra vs neler almalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?