Doğuma Hazırlık Yeni doğan için bebek bezi seçimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dediğin gibi hiç katlamadım canım...öyle katlanması mı gerekiyormuş?...bak ben bilmiyordum...deneyeyim o halde..sağol..

dediğin gibi hiç katlamadım canım...öyle katlanması mı gerekiyormuş?...bak ben bilmiyordum...deneyeyim o halde..sağol..

evet canım hatta reklamlarda filan da dikkat et hep o kısım içine katlı , bi dene bakalım...

Göğüs pedine nasıl ihtiyacın olmadı anlayamadım. Sütün hiç mi akmıyor? Ben 2.5 ayda kaç paket göğüs pedi kullandım. Islak gezmek istemiyorsanız göğüs pedi almanız gerekiyor. Süt ilk günlerde akmasada sonradan fazlalaştığı için akıyor, özelliklede geceleri çok fazla akıyor. Bilginiz olsun diye yazıyorum.

valla kısın dogum yapacaksanız depolayın derım ben subat annesıyım ve her ay bır paket bez aldım 2numarada 3 paket 3 numaradan 4 pakt 4 numaradan ıkı paket elmıstım dogumdada 1numaradan 2paketnkullandım kırklıken evden dısarı pek cıkamdım zaten sezeryan olunca sılıklerde hemen ınmıyor bebekle alısverıse gıtmk cok zor oluyor onun içiin alın derım dogduktn sonra o kadar cok masrfları oluyorkı ıyıkı stok yapmısım

kızlar stoklamayın bence çünkü yenidpoğan bezleri bi müddet sonra küçük gelebiliyor..ben evy baby almıştım fena değildi ama prima en güzeli hem pişikte yapmıyor ve bezlerin içinde en küçüğüymüş dr söylemişti..

sütüm bol olduğu halde hiç akmadı,bazen emzirmek için göğsümü açtığımda bebeğimin yüzüne fışkırdığı oluyordu ama hiç dışarda üstümü ıslatmadı.ara sıra atletime hafif leke verdiği oluyordu ama hiç tişörtüme çıkmadı.ayrıca kullanmayı denediğim zamanlarda da göğüs uçlarımda kızarıklık hassasiyet oldu.hava almasını engellediği için sanırım,sık değiştirdiğim halde kırmızı kırmızı pişik gibi oldu.tenimin hassas olmasıyla ilgili belki bilmiyorum

Akmaması ne güzel, keşke benimkide akmasada ped kullanmak zorunda kalmasam. Çünkü pedlerden nefret ediyorum bana da acayip kaşıntı yapıyo, ama yapacak birşey yok mecburen kullanıyorum.

valla arkadaşlar kızım 11 aylık ilk doğduğu günden beri MOLFİX kullanıyorum. Yabancı yerde üretilen bezlerdense Türkiye'de üretilen bezi tercih ediyorum ve çok çok memnunum Küçük meleğim ilk doğduğunda 40 güne kadar4 paket bez kullandık şimdi 11 aylık ayda 2 paket bez kullanıyoruz. Bende doğumdan önce stok yapmaya başlamıştım eğer stok yapacaksan 3 paketten fazla bez alma derim çünkü çabuk büyüyorlar bezleri kullanamadan elinde kalabilir. Pişik kremide çok çok önemli ben Dalin nin ürünlerini kullanıyorum ve çok memnunum sanada gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama Molfix derim Prima falan kakayı dışarıya taşırıyor ve benim kızım Prima ya karşı reaksiyon gösterdi onsan sonra DR tavsiyesiyle Molfix e geçtik Türk malı sonuçta boşver başka bezleri ben Sakarya da 1 paketini 4 nosunu 15 tl ye alıyorum fiyatıda gayet iyi kakayı falanda dışarı taşırmıyor..

Banada birza bebek bezi stoklamak sacma geldi dogrusunu söylemek gerekirse... Bebeginizin kilosuna göre aliyorsunuz bezleri... Ya stokladiginiz bezler bir iki ay sonra bebeginizi n kilosuna uymazssa ne yapacaksiniz yazik degilmi ..Bence ay ay alin kiloya bakarak bebeginizin... Vede ben öyle düsünüyorumki ilk aylar bebisimize kalitelisini almak lazim diye düsünüyorum bilmiyorum...

ben de şimdilik prima yenidoğan 1 numara iki paket aldım. iki paket de 2 numara aldım nolur nolmaz diye. artık devamını da bebişimin gelişimine göre alırım dedim. şimdilik 4 paket stoklamış oldum yani

mrb benım de cok az kaldı dogumuma ınsallah benımde cok merak ettıgım seyler var sagolun yazdıklarınız sayesınde bır cok sey ogrendım ama yıne merak ettıgım seyler var bılgılendırırsenız cok sevınırım ..sımdı okudaklarımdan anladıgım prıma cok ıyı ama prımanın bır dısı beyaz olanı var kendınden pudralı premıum care yenı dogan baya pahalı ,bırde dısı yesıl olan yenı dogan var 14 -15 lıralık sızın onerdıgınız hangısı acaba?

bırde bebek ıcın baska nelr almalıyım sampuan dus jelı hangı marka ?psıık kremı pudra vs neler almalıyım?

bırde bebek ıcın baska nelr almalıyım sampuan dus jelı hangı marka ?psıık kremı pudra vs neler almalıyım?

Ben kullananların tavsiyesi diye prima dışı beyaz olanı denicem şampuan sabun ve bebek yağını sebamedden aldım..pişik kremini doktorlar tavsiye ediyorlar genelde ama benimde en iyi diye bildiklerim bepantol ve mustela tabi yine iyi araştırmak gerekiyor...

ben oğluma hep prima premıum care kullanmıştım.hiç bi sıkıntı yaşamadık.ama hiçte değiştirmedim.kızım içide aynı aldım ama kullanmak nasip olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…