Ben de chicco almistim ama bir dahakine mustela Alicam herkes cok memnun SanirimOglum 2.5 yasinda
Sampuan vucut sampuani ortak olan mustela kullaniyoruz hala
Pisik kremi sudocream
Nemlendirici mustela
Dogdugunda prima premiumcare sonra normal prima kullandim
Ilk 6 ay unibabg yenidogan islak mendili sonra unibaby mavi paket islak mendil kullanmaya devam ettim
Hepsinden memnun kaldim
Bu arada mustela sampuan cok bereketli en buyukten al oyle cok sikmana gerek kalmiyir anlicaksin ve kokusu tarifsiz mis gibi :)
Aslında ben mustela alacaktım ama saolsun esim alıştırmayalım oyle seylere yurdum ürünleri kullansın diye diretince bende chicco aldım neyse külagima küpe olsun bir daha ki sefere
Erkekler anlamaz oyle seylerden :) bende mustelayi alinca esim aa pahaliymis biraz dedi sonra once kokusuna vuruldu sonrada amma bereketliymis dedi gercektende oyleAslında ben mustela alacaktım ama saolsun esim alıştırmayalım oyle seylere yurdum ürünleri kullansın diye diretince bende chicco aldım neyse külagima küpe olsun bir daha ki sefere
Biz doğduk teyzesi Teşekkür ederiz bilgileriniz icin ama göğsüm cok fena yara oldu lansinoh fayda etmiyor bende antibiyotikli merhem sürüyorum bakalım fayda edecek mi
Amin teyzesi bepanteni vücuduna sürebilirmiyiz yanı ama bendeki pışık kremi[/QUOTvücudunada zarar vermiyo bepanthen ama cok yapis yapis oluyo saf bebek yagi iyi oluyo
Yok zeytin yagi degil bebek yagi bu banyodan sonra falan vücuda sürülen bebek yagindan sen sürmeye basla sonzcta yag bu zarari yok 10 günlük 3 aylik fark etnezki...Teyzosu saf zeytinyağı mı olmalı peki benim ki daha 10 günlük ne Zaman başlayım
Bebek poposu piştiği Hakkı'nda özellikle kızımın poposu pışık olducok üzgünüm krem kullanıyorum fayda etmiyo napsam bilemedim
Kusura bakmayın cok soru soruyorum ama neler yememeliyimYediklerinize dikkat edin pisik yapıcı şeyler yemeyin
Kusura bakmayın cok soru soruyorum ama neler yememeliyim
Herşeyi denemis biri olarak kesinlikle pişiğe en iyi çözüm has zeytinyaği ucuncu cocugum suan 1 aylik isilik oldu doktor ilac vermedi altıda pişik olduBebek poposu piştiği Hakkı'nda özellikle kızımın poposu pışık olducok üzgünüm krem kullanıyorum fayda etmiyo napsam bilemedim
Canım saf zeytinyağı. Tavsiyem krem kullanma. En azindan once zyagi deneBebek poposu piştiği Hakkı'nda özellikle kızımın poposu pışık olducok üzgünüm krem kullanıyorum fayda etmiyo napsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?