Bebek Beslenmesi Yeni doğan şampuan krem vs...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim kızım 2 aylık. Bebek egzemasi oldu . Dr şampuan kurutuyodur diyip nemlendirici tavsiye etti . Uno baby ile mustelanin icerigi,nasil acaba dogal mi

Merhaba kızlar Nasip olursa birkaç hafta içerisinde bebeğimiz gelecek Simdi tecrübeli anneler bana şampuan pışık kremi ve bilmediğim Bebek bakim ürünleri ile ilgili tecrübelerini paylaşabilir mi?
sebametin sampuani cok guzel . konaklara vs. iyi geliyor. pisik kremi de hametan ve bepantole iyi .

Benim kızım 2 aylık. Bebek egzemasi oldu . Dr şampuan kurutuyodur diyip nemlendirici tavsiye etti . Uno baby ile mustelanin icerigi,nasil acaba dogal mi

Canim o zaman Hayır bunları kullanma bizde bebek egzaması olduk ama hemen geçti kızın odasında kaldı şampuan yarın hatirlat ismini vereyim.

Pembe Coresatin i nemlendirici olarak kullan her gün banyodan sonra hemen geçirecek .
Ve hiç bir markanın bebe yağını losyonunu falan kullanma egzama olduğu sürece sadece pembe Coresatin. Yada doktorunun önerdiği bir şey varsa o tabi

Ct5ore

Bu pembe çoresatin ilaç mı birde bide Bebek egzamasi Nasıl anlisiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…