Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Kalmaya gitmeyin,birkaç saatlik,eliniz boş gitmeden ziyaret edin dönün.Maksat adet yerini bulsun.Bebek büyüyünce kalmalı gidersiniz.Bence gitmezseniz de geldiler uğramadılar diyebilir

Emrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştim

Yahu ihtiyaci olsa gelmeyin demez dimi?Annesinin ne kadar kalacagini kendide biliyor dusunebiliyor sonucta. Gelmeyin demiş doguma bitti yani. Hala ihtiyaci olur diyorsunuz. Niye lafi anlamak istemiyorsunuz bu derece.

Teşekkür ederim. Evet birkaç ay sonrasına uçak bakılabilir
lohusa bi kadina bence ziyarete gidilmemeli.evimiz yol gecen hanina donmustu.gorumcem guya yardima diye gelip cocuklariyla kaldi gunlerce.ayni sehirdeyiz ustelik.su an onunla konusmuyorum.eger kötü olmak istiyorsaniz lohusa kadina gidin ve kalin.ama iyi olarak bilinmek isterseniz daha sonra uygun bir zamanda gidin.lohusaligimda gelip giden herkese karsi kinim sinirim gecmedi hala 10 ay olacak.tercih yine de sizin tabi ki.

Ama hala bir saat olsun gideyim, bir gece kalayım vs diyorsunuz
Ben olsam sinir olurum
O stres arasında bir de gelme dediğim insan gelmiş diye
Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana

Çok yeni olacak daha. En fazla 10 gün
10 gün olacaksa bence gidilebilir. Normal dogumda 10 günde baya toparlanıyor insan. Sezeryani bilmiyorum ama.
Giderseniz yatiliya kalmayın ama 1 - 2 saat oturup kalkın bence. Samsuna kadar gelmişken sizi de görelim istedik dersiniz.
Ben birde ailem yanımda olacak gerek yok demesinden doğum anında gelmenize gerek yok gibi anladım. Sonrasında gelin dediği ne göre problem olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…