- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Çok yeni olacak daha. En fazla 10 günSiz gittiğiniz de doğum yapali ne kadar olmuş olacak.
Ailesi olacak sonuçta yardımcı yatılı olarak daha da kalabalik etmemek gerekir.Ben kendimi yabancı olarak görmediğim için yardımım dokunur diye düşünmüştüm
Bunun alt metni - siz sonra gelin ailemle olmak istiyorum- zaten.Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Emrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştimYeni dogum yapip bebegiyle evine gelmjs insanlarin evinde kalinmaz. Gelmeyin diyede acik acik soylemis hala daha gideyim birbgece kaliriz diyorsunuz. Boyle rahatsizlik vereceklerine hic gelmesin insanlar daha iyi.
Emin olun acik acik soyleyemiyorlar ama rahatsiz oluyorlar. Sirf mesafe var diye zorla emrivaki yapmak nedir. Anlamiyorum valla sizi
Teşekkür ederim anladığınız için. Tam olarak kast ettiğim buyduKalmaya gitmeyin,birkaç saatlik,eliniz boş gitmeden ziyaret edin dönün.Maksat adet yerini bulsun.Bebek büyüyünce kalmalı gidersiniz.Bence gitmezseniz de geldiler uğramadılar diyebilir
çocuklu eve yatılı misafir olmaz bence ararsınız gözünüz aydın vs diye, başka zamanda gidersiniz, gidemezseniz de alıp hediyesii kv ile yollarsınız.En fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
Gitmek konusunda ısrar etmiyorum ki illa gelelim diye.Kadın sonra gelirsiniz demiş
Net söylemiş
Neden ısrarla gitmek ki
Sonra eltimle aramız bozuk vs konuları açıyorsunuz
İnsan daha açık nasıl söyler ki "gelmeyin" i
Yani ayıp olmaz değil miçocuklu eve yatılı misafir olmaz bence ararsınız gözünüz aydın vs diye, başka zamanda gidersiniz, gidemezseniz de alıp hediyesii kv ile yollarsınız.
Gitmek konusunda ısrar etmiyorum ki illa gelelim diye.
Bunu konunuza ekleyin. Sizin yazdığınız ile anlaşılan şey doğduğu gün gidip kalacakmışsınız gibi anlaşılıyor. 10 gün sonra ise gidin tabiki. Hem babanesi ne zaman görecek torununu?Çok yeni olacak daha. En fazla 10 gün
Emrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştim
lohusa bi kadina bence ziyarete gidilmemeli.evimiz yol gecen hanina donmustu.gorumcem guya yardima diye gelip cocuklariyla kaldi gunlerce.ayni sehirdeyiz ustelik.su an onunla konusmuyorum.eger kötü olmak istiyorsaniz lohusa kadina gidin ve kalin.ama iyi olarak bilinmek isterseniz daha sonra uygun bir zamanda gidin.lohusaligimda gelip giden herkese karsi kinim sinirim gecmedi hala 10 ay olacak.tercih yine de sizin tabi ki.Teşekkür ederim. Evet birkaç ay sonrasına uçak bakılabilir
Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur banaAma hala bir saat olsun gideyim, bir gece kalayım vs diyorsunuz
Ben olsam sinir olurum
O stres arasında bir de gelme dediğim insan gelmiş diye
10 gün olacaksa bence gidilebilir. Normal dogumda 10 günde baya toparlanıyor insan. Sezeryani bilmiyorum ama.Çok yeni olacak daha. En fazla 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?