- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
-
Nereden ekleme yapabilirimBunu konunuza ekleyin. Sizin yazdığınız ile anlaşılan şey doğduğu gün gidip kalacakmışsınız gibi anlaşılıyor. 10 gün sonra ise gidin tabiki. Hem babanesi ne zaman görecek torununu?
İlk mesajı yazdığınız yerin sağ alt kısmından düzenleyinNereden ekleme yapabilirim
Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
Ama hala bir saat olsun gideyim, bir gece kalayım vs diyorsunuz
Ben olsam sinir olurum
O stres arasında bir de gelme dediğim insan gelmiş diye
Aylar gecsin benceKızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
Kendi oturup kalkar eşi yardim eder en fazla 5gune toparlar.Rahat birakin lütfen kadin istese zaten teklifi kabul ederdi.Insanlari en ozel gunlerine girmeyin 1 gece de olsa kalmayın.Emrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştim
Cidden sevinir misiniz?Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
Çok yeni olacak daha. En fazla 10 gün
Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
Sizde gereksiz yere kendinizi sevdirme ve yaranma çabası var eski konularınızı da biliyorum. Eşinizi dinleyin ve gitmeyin. Hediyesini kv verin o götürsün gideceği zaman. Kaldi ki sizi istemiyor bile zorla gitmeye calisiyorsunuzBen sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
Taze gelin misiniz? Yaşınız mı çok küçük?Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
Dogumdan sonra+ 5 sene kimseyi görmek,evimde misafir etmek istememni sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?