Yeni Doğum Sonrası Bebek Ziyareti

Dogum zamanında yanında olmanızı istemediğini söylemiş zaten. Sonrasında da mümkünse en fazla bir gece kalıp bebeğiyle arasındaki ilişkiye müdahil olmadan dönün.

Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana

Ama o sensin
Yani kadın demiş "sonra gelirsiniz"
Bundan çıkarılabilecek başka bir anlam yok
Veya naz yapıyor aslında gelin demek istedi falan diyemeyiz

Ama hala bir saat olsun gideyim, bir gece kalayım vs diyorsunuz
Ben olsam sinir olurum
O stres arasında bir de gelme dediğim insan gelmiş diye

çok kalmayacağız bir hafta kalır döneriz

çok kalmama 1 2 saattir bana göre

bana 3 5 saat gelecek insanlar olduğu zaman bile strese giriyorum

Aylar gecsin bence
Kendi oturup kalkar eşi yardim eder en fazla 5gune toparlar.Rahat birakin lütfen kadin istese zaten teklifi kabul ederdi.Insanlari en ozel gunlerine girmeyin 1 gece de olsa kalmayın.

Bunu buraya sorarak bence çok ince düşünmüşsün. Eltin sonra gelin diye açık açık söylemiş hala bu cevaba rağmen gidersen kötü olabilir. İlk Doğum yaptığında telefonla ararsın toparlayınca da aradan birkaç ay geçtikten sonra da hediyenle gidersin.

Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
Cidden sevinir misiniz?
Elti ne ya?
Eltimi niye isteyeyim doğumda.
Esinizin kardeşiyle arası limoniymiş bide
Siz hala yabancı değiliz diyosunuz

Yanlış anlamadıysam elti hastaneye gelme demiş .zaten sonrasında kvde ziyarette olacakmışsınız ,o kadar yol gitmişken kapıdan yarım saat uğrayıp hediyenizi vermek neden kötü olsun ki ,sonra tekrar uçak bileti alıp bebek görmeye mi gideceksiniz ,bence çok saçma .

Çok yeni olacak daha. En fazla 10 gün

10gun olacakmis gitmelisiniz arayı açmamalısınız ben kuzenlerime bile bozulmuştum bir ay sonra geldiler diye. lakin kalmamalısınız. lohusa kadının evinde yatiya sadece annesi yada kv si kalmalı yardım için. siz kalmaya kalkarsaniz stres olur yatili misafir batar simdi

Başka bi yerde kalabilme şansınız varsa gidebilirsiniz ama yeni doğum yapmış birine yatılı gitmek uygun olmaz bence. Siz arayıp teklifte bulunmuşsunuz oda sonra gelmenizi uygun görmüş daha sonra bunun için size kırılamaz,gönül koyamaz. Siz size düşeni yapmışsınız. Bu arada bebiş sağlıcakla doğsun inşallah,sevgiler.

Ay hayır ben doğumdan çok gelecekler diye stres olmuştum. Ev temizliği yemek derdine düşmüştüm. 2 aylıkken falan gelsinler isterdim

Sizde gereksiz yere kendinizi sevdirme ve yaranma çabası var eski konularınızı da biliyorum. Eşinizi dinleyin ve gitmeyin. Hediyesini kv verin o götürsün gideceği zaman. Kaldi ki sizi istemiyor bile zorla gitmeye calisiyorsunuz

Öncelikle çok hanımefendi ve düşüncelisiniz . Bu haliniz ve tavrınız çok güzel. Herkese sizin gibi anlayışlı eltiler dilerim.

Sorunuza gelince.. illaki gitmek isterseniz öğlen gidin. Eliniz boş olmasin. Yiyecek bir şeyler alın. Takınızı tokanızı takın. Iki güler yýz gösterin. Akşam dönün.

Bence adet yerini bulmuş olur. Kimse de kırılmaz.

Önceki konunuzu da hatırlıyorum. Sizin çok farklı bir kişiliğiniz var. Aslında hoşuma gitti ama sanki bu huyunuz sizi ilerde üzecek gibi duruyor. Çünkü sizin kadar iyi niyetli, hassas ve samimi insanlar çok kalmadı ne yazikki.

Taze gelin misiniz? Yaşınız mı çok küçük?
Ben istemem başkası evimde dolaşsın, tuvaletimi kullansın, ortalık dağınık mı yemek mi pişecek bişeye mi ihtiyaç var bunlara kafa yormak istemem, yavrucağı rahat emzireyim bi tarafım açıldı mı diye düşünmeden yayılıp sadece çocuğa odaklanayım, kocam da bize adapte olsun isterim. Böyle durumlarda ziyarete gideceksem de alternatif kalacak bir yer ayarlayıp giderim.
Ben resmiyeti samimiyetten daha çok seviyorum. Maraza çıkmasından iyidir.

ni sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz
Dogumdan sonra+ 5 sene kimseyi görmek,evimde misafir etmek istemem
(15 günlük dogum yapmışken kaynana görümce agırladıgım için söylüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…