- 27 Nisan 2012
- 15.848
- 19.131
- 498
- Konu Sahibi karalahana06
-
bişey soracağım ailesi ordayken rahat edebilecek misiniz? birde yatı diyorsunuzAnacım ben ne anlarım etten sütten... Sormam tabii ki. Hediyemizi verip döneriz.
Gece kalmak hoş olmaz, kadın doğum yağmış kimse sizle ilgilenmek istemez uğraşamaz, ben doğum yapsam bende istemezdim yatak ser yemek hazırla vs loğusa var evdeEn fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
Mevlut yapmadınız mı?10gun olacakmis gitmelisiniz arayı açmamalısınız ben kuzenlerime bile bozulmuştum bir ay sonra geldiler diye. lakin kalmamalısınız. lohusa kadının evinde yatiya sadece annesi yada kv si kalmalı yardım için. siz kalmaya kalkarsaniz stres olur yatili misafir batar simdi
Canım madem gitmişken onuda aradan çıkartın. Keyfe göre hareket edilmez kayinvalidenle sabahtan gidersin.Bebeğe altınını takarsın akşam da dönersin. Doğumdan 1 hafta sonra gidebiliyorsan öyle yap yok olmuyorsa o gün gider dönersin.Kızlar merhaba bilenler bilir eltim Ağustos ayında doğum yapacak. Doğumu bulundukları ilde (Artvin ilçesinde) yapacaklar. Biz normalde Egede oturuyoruz aramızda binlerce km olacak. Ve doğum esnasında eşimin memletinde (Samsun) olacağız bayram dolayısıyla. Ben ve kayınvalidem bir iki günlüğüne de olsa bebeği görmeye gidelim diyoruz ama acaba çok mu erken olur doğum sonrası toparlanmak falan ister mi nasıl bir psikolojide olur. Biraz konuştuk ben söyledim Abla istersen doğum esnasında gelelim mi diye. O da "Sağol canım Annemler burada olacak. Siz isterseniz sonrasında gelirsiniz" dedi.
Doğum çok özel ve mahrem bir an. Bu nedenle hak verdim ona. Lakin aramızdaki mesafe çok fazla hazır Samsuna gitmişken oradan Artvin 'e geçsek daha kolay olur diye düşündüm. Sonrasında bulunduğumuz ilden oraya geçmek çok uzun olacak çünkü. Bu sefer de araya mesafe girecek. Geç mi olur bebek görmesi için
Şundan dolayı soruyorum. Hiç doğum yapmadım. Hani sizler mesela doğumdan hemen sonra eltinizi veya başka birini hemen görmek ister miydiniz. O an insanın psikolojisi nasıl olur bilemiyorum. Sizce aradan birkaç ay geçsin biraz toparlasınlar öyle mi geçelim yoksa direkt doğuma mı gidelim
O bir gece onlara on gece gibi gelirEn fazla 1 gece kalıp döneriz zaten.
Çok çok teşekkür ederim canımCanım madem gitmişken onuda aradan çıkartın. Keyfe göre hareket edilmez kayinvalidenle sabahtan gidersin.Bebeğe altınını takarsın akşam da dönersin. Doğumdan 1 hafta sonra gidebiliyorsan öyle yap yok olmuyorsa o gün gider dönersin.
Burda yazmışlar birde yok bir kaç ay sonra git diye Allah aşkına o kadar mesafeden eltinin bebeği için özel olarak Uçak bileti alan var mı?
Varsa da tebrik ederim. Çok düşünceli bir eltiymiş.
Aylar sonra gitsen yine yaranamazsın kaç ay sonra geldiler olur.
Samsuna gitmişken bir kaç saatlik şu işini hallet gitsin.Parana yazık git - gel yapma Uçağa vereceğin paraya Bir Cumhuriyet alırsın takarsın.
en fazla 1 gece kaliriz diyor konu sahibi israrla ☺Kadin demis ya hayir annemler olacak sonra diye daha ne desin .Sert mi soylesin bence kibarca gelmeyin demis.
Samsundan Artvin'e geçecek. .Siz gelelim mi demişsiniz sonra gelin demiş bu durumda gitmeyin.
Benim akrabalarım da 7 saat uzakta altını hediyeyi ilk yüz yüze görüştüğümüzde verdiler siz de öyle yaparsınız.
Ege'den Artvin'e sonra bunun için gitmek de garip geldi.
Ben ailemden de eşimin ailesinde de görmedim yani uzun yola bebek görmesine gideni. (babaanne- anneanne hariç)
Dediğim gibi biz de ilk yüz yüze görüşüleceğinde verilir hediyesi bizde.
tamam konu sahibi, kadin da gelmeyin demis. siz iyi niyetlisiniz okey.Emrivaki yapmadım ki. Ben bir şeye ihtiyacı olur eğilip kalkamaz diye yardım ederim diye düşündüm. Annesi yanında çok kalamayacak çünkü. Yalnız hissetmesin. Ben onu Abla yerine koyuyorum bunu bilsin istemiştim
Canım madem gitmişken onuda aradan çıkartın. Keyfe göre hareket edilmez kayinvalidenle sabahtan gidersin.Bebeğe altınını takarsın akşam da dönersin. Doğumdan 1 hafta sonra gidebiliyorsan öyle yap yok olmuyorsa o gün gider dönersin.
Burda yazmışlar birde yok bir kaç ay sonra git diye Allah aşkına o kadar mesafeden eltinin bebeği için özel olarak Uçak bileti alan var mı?
Varsa da tebrik ederim. Çok düşünceli bir eltiymiş.
Aylar sonra gitsen yine yaranamazsın kaç ay sonra geldiler olur.
Samsuna gitmişken bir kaç saatlik şu işini hallet gitsin.Parana yazık git - gel yapma Uçağa vereceğin paraya Bir Cumhuriyet alırsın takarsın.
Valla evinde bir gece bile kalamiycagım yerede onca saati çekip çıkıp gitmem. Bazı insanlar nekadar acaip fikirliHanımefendi daha önceki konunuzdada sizi insanlık adına bir mucize olarak gördüm muazzam iyi niyetlisiniz eltim yok ama sizin gibi bir eltiye sahip olmak isterdim♥ Konuya değineyim, eltinizde sizin gibi iyi niyetli biriyse ki hiç sanmıyorum gidin kalın bı gece falan, yok değilse tlden tebrik edin onca yolu çekmeyin derim yazık size valla ♥
Rica ederim şekerim:)Çok çok teşekkür ederim canım
Ben sadece fikir almak adına yazdım. Açıkçası ben doğum yapsam ve eltim yanımda olsa çok sevinirim. Kardeş eşiyiz sonuçta ne bileyim. Destek olur bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?