Hahahmaşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Aynen zaten benden büyükler yaşça sanırım onun da etkisi var :) oh tek gelinim valla misHahahmaşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Ay sende de hem görümce hem elti bu nasıl hayat allahımYok vallahi benim görümcem elti gibi hep bir eekabet içinde ama elti daha fenaymısss ilk izlenimlerim
AmannnnnnAy sende de hem görümce hem elti bu nasıl hayat allahımbende de 3 elti naberrrr keşke olmasalar
Aklımda bulunsun :)) zayıflamak istiyordum diyete başlamıştım sonra öğrendim eltim olacagını onun yüzünden zayıflıyorum sanıyorlarbirde saclarımı boyattım önü hafif sarımsı oldu görümcem diyorki (xxx) kişisine benzedin şizofrenler
Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdiAbooww bacim bunlar tam eglenilecek tipler al cekirdeklerini size layik olmaya calisiyorum efenim deben senin yerinde olsam aynen boyle yaparim neden moral bozuyorsun ki. Kaliteleri ortada sen kufur etsen iltifat sanirlar
Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorumAmannnnnn
Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum
Benim hayatım niye böyle atraksiyonlu değil yaBana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum
Ya seren serengil mi dedi kayınvaliden çok merak ettimİşte hislerim... bende kötü hissettim sonra dedimki diyettesin çekirdek cıtlama bi soda ac ta izle
Benim hayatım niye böyle atraksiyonlu değil ya benim yerime de izleyin
Yat kalk şükret yılanlar yok etrafındaBenim hayatım niye böyle atraksiyonlu değil ya benim yerime de izleyin
seren serengli yaniiYa seren serengil mi dedi kayınvaliden çok merak ettim
Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdieşime söyledim engellemiş beni diye inanmadı adam
Hahahah daha elti olmadan tasası başlamış aman umursamayın sonçta ilk gelen o olurselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Esine hic bisi deme kotu sen olursun sen cekirdek citle sadece
Saçını boyatınca bi ünlüye benzemişsin demiş ya onu diyom :)Anlamadım tam orayı
seren serengli yanii
Sinsi bişeye benziyor zaten ne demişler eltye giç öpmiyim canım yılannnn sevmiyorumHahahah daha elti olmadan tasası başlamış aman umursamayın sonçta ilk gelen o olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?