Yeni elti????

Yok vallahi benim görümcem elti gibi hep bir eekabet içinde ama elti daha fenaymısss ilk izlenimlerim
Hahah maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü

Hahah maşallah ya şaka bi yana elti en fenası kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler en iyisi olsa bile hep bi rekabet oluyor ama görümce arkadaş gibi olabilir arada rekabet yok çünkü
Aynen zaten benden büyükler yaşça sanırım onun da etkisi var :) oh tek gelinim valla mis ama sizin acınızı paylaşıyorum arkadaşlar yanlış anlamayın

Abooww bacim bunlar tam eglenilecek tipler al cekirdeklerini size layik olmaya calisiyorum efenim de ben senin yerinde olsam aynen boyle yaparim neden moral bozuyorsun ki. Kaliteleri ortada sen kufur etsen iltifat sanirlar

Abooww bacim bunlar tam eglenilecek tipler al cekirdeklerini size layik olmaya calisiyorum efenim de ben senin yerinde olsam aynen boyle yaparim neden moral bozuyorsun ki. Kaliteleri ortada sen kufur etsen iltifat sanirlar
Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdi eşime söyledim engellemiş beni diye inanmadı adam

Bana başta onu övmeleri onu daha çok sevmeleri garip geliyordu kendimi kötü hissediyordum sonra dedim ki ben bu insanları sevmiyorum ki zaten hiçbirine sevgim yok niye kendimi kötü hissedeyim bu insanlar için dedim ve Allaha bıraktım şimdi yerimde oturmuş film gibi onları izliyorum

İşte hislerim... bende kötü hissettim sonra dedimki diyettesin çekirdek cıtlama bi soda ac ta izle

Benim hayatım niye böyle atraksiyonlu değil ya benim yerime de izleyin

Bacım anlatmaya calıstıgımda bu zaten moral bozmak değil aslında eğleniyorum bir yandan daha elti olmadan yüzünü gösterdi eşime söyledim engellemiş beni diye inanmadı adam

Esine hic bisi deme kotu sen olursun sen cekirdek citle sadece

Hahahah daha elti olmadan tasası başlamış aman umursamayın sonçta ilk gelen o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…