Yeni elti????

Bilsin diye dedim istek göndericektim bulamadım engellemis sanırım beni seninkinden görünüyor dedim

Allahim Yarebbim daha tanimiyorsun etmiyorsun ne istegi bacim? Otur oturdugun yerde cok istiyorsa o sana istek gondersin. Bulasma hic. simdiden anne diyenden ben korkarim. Birak sen filmini izle uzaktan.

Acaba nasıl bişey cok merak ediyorum tipi felan idare ederde .. aman sanki ben evlencem gibi ahahahahahha
Aynen öyle salla gitsin geleceği varsa göreceği var önce bi tanı sonra anlarsın zaten kaynın tanıştrmaya getirirse ne ala en güzel fırsat
Sizce nasıl olmalı ilk tanısma???

Allahim Yarebbim daha tanimiyorsun etmiyorsun ne istegi bacim? Otur oturdugun yerde cok istiyorsa o sana istek gondersin. Bulasma hic. simdiden anne diyenden ben korkarim. Birak sen filmini izle uzaktan.
Ay ne göndercem istek hahahahaah
Sırf beni engellediğini kocama söylemek için uydurdum istek işini

Aynen bence de istek yollamasın kız ben uzaktan eltime yollamadım aylarca kendi yolladı bana kalpler filan bırakıyor ifade olarak beğenrken:d

Acaba nasıl bişey cok merak ediyorum tipi felan idare ederde .. aman sanki ben evlencem gibi ahahahahahha

Sizce nasıl olmalı ilk tanısma???
Kaynınla aran iyiyse sonuçta size anlatmış bi akşam tanıştrmaya getir ciddiysen de kaynınız sizide seviyosa zaten getirir herzaman karşındaki insanın hal ve hareketlerine göre samimilik kur ilk tanışmada konu onların nasıl tanıştığından bir gram ileri gitmemeli kaynın hakkında asla yorum yapma ona karşı benim erkek kardeşim bana çok uysal sevgilisine çok sinirli mesela kız bunu kardeşime karşı kullandı bikere bana bölesinde ablana şöleymişsin diye oyüzden kendi evliliğin kv kp dahil kimse hakkında yorum yapma sadece konu onlar olmalı sonuçta onu size tanıtmaya getirecekler onun dışında kendi hoşlandğn şeyleri konuş nebilm seni tanımadan engellemiş ama bilemicem :)

Bakma kaynımla sorunum yok ama kv biraz dolduruyor aileyi benim hakkımda.. eşim söyledi bi oturmada bu meseleyi o söylemedi. Yok canım ne düşmanıma kv kp ile kötü oldugumu anlatıcam bakalım bakalık gelsinleeeeerrr

Cok düşündüm ama ikimizde ayrı sehirlerdeyiz eminim 0000 tanıyoruz birbirimizi cok ilginc yani
acaba sosyal medyada daha önce birbirinizin varlığından habersizken bambaşka bir şey yüzünden birbirinizi engellemiş falan olabilir misiniz? ihtimalleri zorluyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…