Saçını boyatınca bi ünlüye benzemişsin demiş ya onu diyom :)
Aynen öyle salla gitsin geleceği varsa göreceği var önce bi tanı sonra anlarsın zaten kaynın tanıştrmaya getirirse ne ala en güzel fırsatSinsi bişeye benziyor zaten ne demişler eltye giç öpmiyim canım yılannnn sevmiyorum
Gelsin bakalım
Ay oha bayılcam şimdi düşüp tutun beniKız xxx kısmı eltimin ismi
hahaha sacmalıga bakarmısın
Bilsin diye dedim istek göndericektim bulamadım engellemis sanırım beni seninkinden görünüyor dedim
Sizce nasıl olmalı ilk tanısma???Aynen öyle salla gitsin geleceği varsa göreceği var önce bi tanı sonra anlarsın zaten kaynın tanıştrmaya getirirse ne ala en güzel fırsat
Ay ne göndercem istek hahahahaahAllahim Yarebbim daha tanimiyorsun etmiyorsun ne istegi bacim? Otur oturdugun yerde cok istiyorsa o sana istek gondersin. Bulasma hic. simdiden anne diyenden ben korkarim. Birak sen filmini izle uzaktan.
Aynen bence de istek yollamasın kız ben uzaktan eltime yollamadım aylarca kendi yolladı bana kalpler filan bırakıyor ifade olarak beğenrken:dAllahim Yarebbim daha tanimiyorsun etmiyorsun ne istegi bacim? Otur oturdugun yerde cok istiyorsa o sana istek gondersin. Bulasma hic. simdiden anne diyenden ben korkarim. Birak sen filmini izle uzaktan.
Sorma bacımmm sormaAy oha bayılcam şimdi düşüp tutun beni
Aynen bence de istek yollamasın kız ben uzaktan eltime yollamadım aylarca kendi yolladı bana kalpler filan bırakıyor ifade olarak beğenrken:d
Uzaktan elti dediğimde kuzen eşleri gibi mesela ahahhskAynen bence de istek yollamasın kız ben uzaktan eltime yollamadım aylarca kendi yolladı bana kalpler filan bırakıyor ifade olarak beğenrken:d
Eski stalkçulardan kim kaldıHayatta göndermem stalk yaparken engellediğini farkettım
Aynen bence de istek yollamasın kız ben uzaktan eltime yollamadım aylarca kendi yolladı bana kalpler filan bırakıyor ifade olarak beğenrken:d
Wayyy be neler var hayattabenimki beni gordugunde seytan carpmisa donmustu birak kalbi
Kız benim ki uzaktan elti işte kuzen eşleri gibi düşün :d anca bu kadar atraksiyon işte bendekiWayyy be neler var hayattabenimki beni gordugunde seytan carpmisa donmustu birak kalbi
Kız benim ki uzaktan elti işte kuzen eşleri gibi düşün :d anca bu kadar atraksiyon işte bendeki
Kaynınla aran iyiyse sonuçta size anlatmış bi akşam tanıştrmaya getir ciddiysen de kaynınız sizide seviyosa zaten getirir herzaman karşındaki insanın hal ve hareketlerine göre samimilik kur ilk tanışmada konu onların nasıl tanıştığından bir gram ileri gitmemeli kaynın hakkında asla yorum yapma ona karşı benim erkek kardeşim bana çok uysal sevgilisine çok sinirli mesela kız bunu kardeşime karşı kullandı bikere bana bölesinde ablana şöleymişsin diye oyüzden kendi evliliğin kv kp dahil kimse hakkında yorum yapma sadece konu onlar olmalı sonuçta onu size tanıtmaya getirecekler onun dışında kendi hoşlandğn şeyleri konuş nebilm seni tanımadan engellemiş ama bilemicem :)Acaba nasıl bişey cok merak ediyorum tipi felan idare ederde .. aman sanki ben evlencem gibi ahahahahahha
Sizce nasıl olmalı ilk tanısma???
Kaynınla aran iyiyse sonuçta size anlatmış bi akşam tanıştrmaya getir ciddiysen de kaynınız sizide seviyosa zaten getirir herzaman karşındaki insanın hal ve hareketlerine göre samimilik kur ilk tanışmada konu onların nasıl tanıştığından bir gram ileri gitmemeli kaynın hakkında asla yorum yapma ona karşı benim erkek kardeşim bana çok uysal sevgilisine çok sinirli mesela kız bunu kardeşime karşı kullandı bikere bana bölesinde ablana şöleymişsin diye oyüzden kendi evliliğin kv kp dahil kimse hakkında yorum yapma sadece konu onlar olmalı sonuçta onu size tanıtmaya getirecekler onun dışında kendi hoşlandğn şeyleri konuş nebilm seni tanımadan engellemiş ama bilemicem :)
Ay haklısın bacım allah sizlere kolaylık versin. Kardeşşmm yılan dansı yap Sanada rahatmı batıyor bacım amannn böylelerse uzak dursunlar uzak pis yılancıklarrrr
acaba sosyal medyada daha önce birbirinizin varlığından habersizken bambaşka bir şey yüzünden birbirinizi engellemiş falan olabilir misiniz?ihtimalleri zorluyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?