- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Görümcenle aran iyiyse bigün yanyanayken bilmiyomus gibi ay yeni gelini bende ekliyim de ve sonra a aa bende cıkmıyor falan bi düzmece yapSöyledim sasırdı sacma dedi neden engellesin ki. Bende bilmiyorum daha tanısmadan önyargılı biri bence dedim
ya belki sizi engellememiştir de hesabı gizli olduğu için siz göremiyorsunuzdur hemen olumsuz düşünmeyin.. diğerlerine kendi arkadaşlık attığı için onları görüp eklemiştir. ama sizi daha tanımadan atmak istememiştir. bence olumsuz düşünmeyin...
Canım boş yere kendini doldurup bilenme. Herkes kendi kalitesini gösterir de geç. Çok iyi anlaşman gerekmiyor zatensenden uzak, Allaha yakın olsunlar...
selam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Ben de ikinci olayımAy bacım valla şeytan kulağına şey olsun çok şükür 2 Tane görümcem var çok iyi anlaşıyoruz ben bir ilkim sanırım
Ay ben kaynanama sözlendikten bir iki ay sonra anne demeye başladım bide direk annede değil ... anne derdim başına ismini ekleyip kadın dedi bana kızım sen bana neden anne demiyorsun diye bende annemden başkasına anne demek garip geliyor alışmam lazım kusura bakma dedim kadında sağolsun hoş karşılamıştıhatta ve hatta eşim daha sevgiliyken anne derdi anneme sinir olurdum ne kadar kolay anne diyorlar başkalarına buda yapmacık olduğunun açık bir kanıtı bende de iki elti var birisi öğretmen severiz birbirimizi diğeri Allah düşmanıma vermesin öyle lanet bir insan nefret bile edemiyorum kendisinden
Tabiki değilsindir çünkü ben tanımadan anne diyenlere dedim yapmacık diyeAyy sorma ben evlendikten 1 sene sonra anne demeye basladım acıkcası ben yapmacık bir insan değilim anne gibi görmediğim bana binbir zorlugu cıkartan birine anne demem. Sonradan eşim istedi de dedim. Bir de bununla yetinmeyip ...... sultaaaan annem diyecegim öylemi?? Daha tanımadan kurulan bu vıcıklıklar hiç bana göre değil. Hepsi de yalan geliyor
Tabiki değilsindir çünkü ben tanımadan anne diyenlere dedim yapmacık diyeAllah yardımcın olsun kaynana elti sıkıntılıysa gerçekten insan ister istemez sıkıyor canını çünkü ya kulağına onlarla ilgili laf geliyor ya da gitmek zorunda kalıyoruz yanlarına insanın siniri haliyle bozuluyor ama yinede canımızı sıkmayalım düşünüp orda kalsın olan
Ve daha tanımadan kucaklıyorlar evlendikten sonra ah vah demeye başlarlar hatta evlenmeden önce nişan bi olsun gör sen nasıl oynatacak elinde onları hiç karışma uzaktan izle gülerekYok kuzum genel olarak dedim :)) aynen can sıkıyor kim ne derse desin... bana bu kadar sorun yasatıp başka birini sevgiyle kucaklıyorlar. Ne olursa olsun insanın eşinin ailesi. Ben kendimi sevdirmeye calıstım uyumda sagladım ama nafile. Ne halleri varsa görsünler bakalım
Kaynımın sevgilisi var. Ortada resmiyet yok ama o da ailenin içinde gibi. Annecimler babacımlar havada uçuşuyodu. Şuan durum onlardan bahsederken kayınvaldem kayınpederinselam arkadaslar şimdi benim için dert değil ama sormak istedim :))
Benim kaynım birini bulmus ailesi felan daha görmeden cok övüyorlar kızı..?
Geçen kızın profiline bakayım dedim beni engellemiş.
Eşimin profilinden bakıyorum kız var ama benimkinden bakınca yok. Neyse daha tanımadıgım bir kızın benimle ne sorunu olabilir ki ?
Birde Kız kaynanama daha görmeden ....... sultan annemmm diyormus.
İlginç buldum acıkcası. Eltilik böyle birşeymi????
Kaynımın sevgilisi var. Ortada resmiyet yok ama o da ailenin içinde gibi. Annecimler babacımlar havada uçuşuyodu. Şuan durum onlardan bahsederken kayınvaldem kayınpederin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?