Yeni elti????

ya belki sizi engellememiştir de hesabı gizli olduğu için siz göremiyorsunuzdur hemen olumsuz düşünmeyin.. diğerlerine kendi arkadaşlık attığı için onları görüp eklemiştir. ama sizi daha tanımadan atmak istememiştir. bence olumsuz düşünmeyin...

Canım boş yere kendini doldurup bilenme. Herkes kendi kalitesini gösterir de geç. Çok iyi anlaşman gerekmiyor zaten senden uzak, Allaha yakın olsunlar...

Yok hesabı kapalıydı zaten ama görünüyordu tabi pp vs.Bizim görümceyle yengeyiz yani karşılıklı berdel gibi acıkcası birbirimizden hazetmiyoruz cok kavgalar yasadık. İnadıma yapıyorlar simdiden samimiyet onu bende üstün tutmak gibi. Kıza bişeyler söylediklerse hiç sasırmam

Çok merak değilim acıkcası. Simdi ki yaptıgım gibi uzaktan izleyeceğim kaynanam yapsın bakalım herkes ben mi...
Canım boş yere kendini doldurup bilenme. Herkes kendi kalitesini gösterir de geç. Çok iyi anlaşman gerekmiyor zaten senden uzak, Allaha yakın olsunlar...

Bacım Allah yardımcın olsun zor :)

Ay ben kaynanama sözlendikten bir iki ay sonra anne demeye başladım bide direk annede değil ... anne derdim başına ismini ekleyip kadın dedi bana kızım sen bana neden anne demiyorsun diye bende annemden başkasına anne demek garip geliyor alışmam lazım kusura bakma dedim kadında sağolsun hoş karşılamıştı hatta ve hatta eşim daha sevgiliyken anne derdi anneme sinir olurdum ne kadar kolay anne diyorlar başkalarına buda yapmacık olduğunun açık bir kanıtı bende de iki elti var birisi öğretmen severiz birbirimizi diğeri Allah düşmanıma vermesin öyle lanet bir insan nefret bile edemiyorum kendisinden

Ayy sorma ben evlendikten 1 sene sonra anne demeye basladım acıkcası ben yapmacık bir insan değilim anne gibi görmediğim bana binbir zorlugu cıkartan birine anne demem. Sonradan eşim istedi de dedim. Bir de bununla yetinmeyip ...... sultaaaan annem diyecegim öylemi?? Daha tanımadan kurulan bu vıcıklıklar hiç bana göre değil. Hepsi de yalan geliyor

Belli ki seninle aralarının kötü olduğunu söylemişler, bazı şeyler anlatmışlar ki o da seni engellemiş yok sayıyor şimdiden. Engellmesi çok saçma bir hareket tabi yine de. Böyle baştan abartılı davrananların sonu hep kötü bitiyor, rahat ol sen.

Tabiki değilsindir çünkü ben tanımadan anne diyenlere dedim yapmacık diye Allah yardımcın olsun kaynana elti sıkıntılıysa gerçekten insan ister istemez sıkıyor canını çünkü ya kulağına onlarla ilgili laf geliyor ya da gitmek zorunda kalıyoruz yanlarına insanın siniri haliyle bozuluyor ama yinede canımızı sıkmayalım düşünüp orda kalsın olan

Yok kuzum genel olarak dedim :)) aynen can sıkıyor kim ne derse desin... bana bu kadar sorun yasatıp başka birini sevgiyle kucaklıyorlar. Ne olursa olsun insanın eşinin ailesi. Ben kendimi sevdirmeye calıstım uyumda sagladım ama nafile. Ne halleri varsa görsünler bakalım

Ve daha tanımadan kucaklıyorlar evlendikten sonra ah vah demeye başlarlar hatta evlenmeden önce nişan bi olsun gör sen nasıl oynatacak elinde onları hiç karışma uzaktan izle gülerek

Benimde kaynımın sevgilisi var. Kiz gelip gidiyor en son ben ve eşim tanıştık. Ama şimdiden yuz goz olmak istemiyorum uzak duruyorum. Cunku zamaninda esimin ailesiyle evlenmeden cok yuz goz oldum ve karsiligini cok kotu ssekilde gordum. Bir tane gorumcem var. Yaslarimiz yakin oldugundan biraz kiskanclik yasadi. Ama biz evleneli 4 yil oldu o da yaş aldi obur obur kızla daha iyi anlasir diye dusunuyorum. Bu tur konularda kendi adima kiskanclik yapacagimi dusunmuyorum. Ev işide yemek işide herkesin kendine ozel. Kiyaslama yapilmasina izin vermem, karsi taraf icinde benim icinde hos olmaz. Ammaaa bir takı mevzusu var ki işte onda gerekirse kavga cikartirim kayinvalidemle

Psikolojisi bozuktur ya da aday Kv ye iyi olmak için böyle bi davranışta bulunmuştur.

Evliyim eltim yok ama o sizi en geleyerek bi mesafe koymus biraz garip geldi bana bos verin bence ustune bile durmayın gerek yok

Benim kaynanam esim benden ilk bahsedisinde daha yuzumu görmeden filan şehirliler de kötü olur derler demiş. Memleketim terör olaylarina hatta atasözleri ya da deyimlere dahi konu olmamış bir iç Anadolu sehri ama kaynanamin içine sinmesi çok önemli tabi :)

Kendisi yıllık dozunu vermek üzere bir haftadır evimde, her konuyu içgüdüsel bir hazla ona baglayasim var :) Söylemiş miydim isteme gunu herkesin odayı boşalttığı bir tek babamla dedemin kaldığı bir anda kayinbabam da yanında olmasına ragmen Allah'ın emri diye söze girip istemişti beni. Yarim saat sonra tum aile bireylerinin bulundugu ve zavallı kayinbabamin isteme cümlesini kurduğu ikinci isteme toreninde kendisi koltugun en ücra köşesinde yüzünü diğer tarafa çevirmiş burnunu çeke çeke agliyordu. Göz yaşları da aksa guzel olacakti ama akmiyordu bir turlu

Aile iliskilerinizi bilemiyorum ama kayinvalidenizle aranız bozuk olduğu için sizi bizzat tanimayanlar kayınvalide gözüyle tanıyor olabilirler. Yerinizde olsam ya tamamen kayıtsız kalır ya da yüzyüze gelindigi gün merak edip görmek istediğim için hesabına baktığımda engelli oldugumu gördüğümü sebebini çok merak ettiğimi söylerdim sakin ve rahat bir tavırla. Cevabıyla da ilgilenmezdim, aaa anliyorum der kapatirdim konuyu.

Sizden baya kötü bahsettiler kendisine galiba yoksa niye engellesin ki.. onu sizin yanınızda övenler sizi de onun yanında gömmüşler belli ki

Kaynımın sevgilisi var. Ortada resmiyet yok ama o da ailenin içinde gibi. Annecimler babacımlar havada uçuşuyodu. Şuan durum onlardan bahsederken kayınvaldem kayınpederin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…