Yeni & eski karisik

Ne demek hayatim,okumak bir zevk. Onemli bir konu benim icin de zira tiroid hastasiyim ve cok cok zor kilo veriyorum neredeyse imkansiz bir sey benim icin yeniden 54 olmak

Yaw ben bodrumda yasiyorum , ortalik podyumdan firlayip da gelmis edasinda hatunlarla dolu ama bana o gaz bi turlu gelmiyo
Bak gittim dediydim yine gidemedim

Ne demek hayatim,okumak bir zevk. Onemli bir konu benim icin de zira tiroid hastasiyim ve cok cok zor kilo veriyorum neredeyse imkansiz bir sey benim icin yeniden 54 olmak
Oy kiyamam troid varsa xok zor kilo vermek
Beslenmene ekstra dikkat ediyor musun ?
Annem de troid hastasi , ac geziyoe kadincagiz hep

Ya gozlemlerime dayanarak kilolu kadinlar daha bir mutlu ve ozguvenliler aslinda. Bir de cok zayif ahanda bu nooption gibiler mutlu. Her konuda oldugu gibi kilo konusunda da orta diregim ya lanet olsun ne asagiya aitim ne de yukariya

Böyle bir fırsat varken sakın geri tepmeyin. İlk zamanlar zor olur ama rutin oturduğu zaman " iyi ki" dersiniz.

Ah ah hamile kalip 5 kilo alanlardan olamadik :)
Ama inan 90 lari gorunce 80 bana gayet verilebilir bir kilo gibi geliyor.
Ben emzirirken başladığım icin direk diyetisyenle baslamistim, hatta tam 90.9 kiloydum 91 degilim diye sevinmistim sporla da verince eskisinden iyiydi formum (catlaklar hariç) ama iste evde kendin hazırlayıp yiyince diye kolay da, ofiste hep disarda yiyoruz, e bende de var yani pisbogazlik, aldim.
Ideal kiloya gelince sporu hic aksatmamak lazim, insan bogazini tutamiyor her zaman ama yedigini yakinca kilo da almiyor.

Oy kiyamam troid varsa xok zor kilo vermek
Beslenmene ekstra dikkat ediyor musun ?
Annem de troid hastasi , ac geziyoe kadincagiz hep
Etmiyorum gibi, cok pisbogazim. Su anda biri desin gel midye kokorec yiyelim,cocugu giydirmeden cikabilirim hahahaha
Alkol de cok severim. Malum ictigin miktarin aynisi kadar yag depoluyorsun bunyene alkolde. Tek aksatmadigim sey kahvalti. Ozene bezene yer icerim sabahlari. Ama hepsi o,gerisi duzensiz

Yaw ben bodrumda yasiyorum , ortalik podyumdan firlayip da gelmis edasinda hatunlarla dolu ama bana o gaz bi turlu gelmiyo
Bak gittim dediydim yine gidemedim

Ben her Bodrum'a gelişimde tamam bu son fit olacam diyorum ama yok mayamda yok diyet :) şu an bodrumdayim moralim bozuk emme eve dönünce düzelir :):

Ya gozlemlerime dayanarak kilolu kadinlar daha bir mutlu ve ozguvenliler aslinda. Bir de cok zayif ahanda bu nooption gibiler mutlu. Her konuda oldugu gibi kilo konusunda da orta diregim ya lanet olsun ne asagiya aitim ne de yukariya

Hep kilolu olanlar mutlu, ozgur, kendiyle barışık, sonradan alanlar sorunlu oluyor sanki.
Benim dolap 34-36 beden dolu mesela, benim popo olmus 104 cm nasil mutlu olayim

Ben seni hep incecik hayal ettimdi :)

Hep kilolu olanlar mutlu, ozgur, kendiyle barışık, sonradan alanlar sorunlu oluyor sanki.
Benim dolap 34-36 beden dolu mesela, benim popo olmus 104 cm nasil mutlu olayim
Delisinhayatim boyunca hic 34 beden olamadigim icin seni anlayamiyorum su an zayiflamaya calismayanlar cok mutlu valla.

Al benden de o kadar
Hadi gel raki balik yapalim

Cok tesekkur ederim,umarim eskisi gibi keyifle yaparim bir seyler
Yaparsınız... İlk zamanlar zor olacaktır muhtelemen çünkü bir düzen oturmuş ve değişecek ama sonralarda alışacaksnız. Çocuğunuz da sizinle yeni bir düzene girer belki onun için de iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…