Yeni & eski karisik

Cok tesekkur ederim,cocuk yetistirmek dunya uzerindeki en zor is, Allah yardimciniz olsun.
Ben de umarim daha da iyilerini yaparim. Cok bunaldim

Saatlerce bir etkinliğe devam etmeniz gerekmez bence. Çocuğunuzu da alın gidin onun için de çok faydali ve sosyal ilişkileri ogrenecegi bir fırsat olur.

Ayrıca şunu da söylemek isterim. Size çok ozendim. Sizin kadar olmasa da benim de aktif sayılabilecek bir hayatım vardı. Bebegimden sonra tamamen ev hanımı modundayim. ama bana güzel bir örnek. Oldunuz ben de insalh hem kendim hem bebeğim için bir aktiviteye başlayacağım. Listeme ekledim.

Ayni durumdaymisiz demek ki. Gercekten zorlandim. Umarim sizin icin de en guzeli ne ise o olur. Bir seyler yapamazsak bosa gecip gidiyor hayat.

Eskisi gibi olmazsa bile olduğu kadar olur bu kadar basit. 3 saat ayirmasaniz da 1 saat ayırmanız bile o kadar değiştirir ki günlük hayatınızı, rutininizi. Ayrıca çocuklarınız için de böyle aktif ve yararlı ugraslariniz olması çok güzel bir ornek. Gidin yeni bir program oluşturun kendinize. Çocuklar büyüdükçe daha çok vakit ayirabilirsiniz bile, kim bilir?

Evet ogluma da yarari olabilecegini dusunuyorum en azindan tenis ve tiyatro farkli gelecektir 2 yasindaki gozlerine cok tesekkur ederim mesajiniza verdiginiz morale

Darkmore senin ne kadar yardımsever olduğunu tahmin ediyorum klüp güzelmiş ve güzel anilarin olmuş..Yerinde olsam girmezdim ama.neden biliyormusun hassas bi insanım.Zor zamanımda beni bıraktıklarını unutamazdim. Başka bir sosyal etkinliklere katılmayı planlardim.Ama sen bilirsin hakkında en güzeli olsun ins

Kendinizi deneyin sonucta devam zorunlulugu yoktur herhalde geri donun ortama bakarsiniz size simdiki hayatiniza uymazsa birakirsiniz bence..

Yarın eşinizle aranız bozulduğunda tekrar sosyal baskı altına almayacaklarına eminseniz gidin.

Elbette devam edin, çocuklar için özel alanlarida varsa çok rahat olur ama özel hayatınızda yargılandığınız , emeğinizi hiç sayan bir topluluk hiç sağlıklı gelmedi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…