Onun kizi kac yasinda?Antrenmani arkadasimla yapacagim, eskiden de hep finale beraber kalirdik, babamin cok cok eski bir ogrencisi ve tabiri caizse oglu gibi buyuttugu birisi. Abim sayilir yani. Hep birlikte olacagiz
Cok tesekkur ederim,cocuk yetistirmek dunya uzerindeki en zor is, Allah yardimciniz olsun.Biri 4 yaşında birde 11 aylık ikizlerim var, ikizler sürpriz oldular:))
Çocuk çok olunca bı maraton oluyor zaten evde
Saatleri bile farketmiyorum çoğu zaman
Evlilik zor ne kadar anlaşsanda eşle ben herşeyim çok güzel diyeni duymadım
Ama tek çocuk herşeyden daha zor geldi bana asla yetemedim oğluma
Şimdi daha uyumlu oldu kardeşleriyle birlikte olmak iyi geldi
Ben en çok sizi tebrik ettim bırakmayın kendinizi evde
Ev insanı köreltiyor
Maşallah neler yapmışsınız sosyal sorumluluklar
9 yasina girdi, yakinda okuluna donecek annesinin yanina. Bir seferlik yanimizda olmak istediOnun kizi kac yasinda?
Ben de oyle dusunuyorum,cok tesekkur ederimSaatlerce bir etkinliğe devam etmeniz gerekmez bence. Çocuğunuzu da alın gidin onun için de çok faydali ve sosyal ilişkileri ogrenecegi bir fırsat olur.
Allah razı olsun inşallah sizin için de herşey çok güzel olurCok tesekkur ederim,cocuk yetistirmek dunya uzerindeki en zor is, Allah yardimciniz olsun.
Ben de umarim daha da iyilerini yaparim. Cok bunaldim
Omurleri uzun olsun miniklerinizinAllah razı olsun inşallah sizin için de herşey çok güzel olur
Çocuk yetiştirmek zor
Ok 9 yasinda bir cocuk gayet guzel ilgilenebilir oglunla :)9 yasina girdi, yakinda okuluna donecek annesinin yanina. Bir seferlik yanimizda olmak istedi
Çok teşekkür ediyorumOmurleri uzun olsun miniklerinizin
Umarim, kizin bebekligi cocuklugunu biliyorum,evcilik oynar muhtemelen benim oglani oyuncak yapipOk 9 yasinda bir cocuk gayet guzel ilgilenebilir oglunla :)
Amin cok tesekkur ederim,hep birlikte insallahÇok teşekkür ediyoruminşallah sizin evladınızda sizi örnek alır çok güzel yetişir
Allah hayırlı uzun ömürler versin inşallah
Ayni durumdaymisiz demek ki. Gercekten zorlandim. Umarim sizin icin de en guzeli ne ise o olur. Bir seyler yapamazsak bosa gecip gidiyor hayat.Ayrıca şunu da söylemek isterim. Size çok ozendim. Sizin kadar olmasa da benim de aktif sayılabilecek bir hayatım vardı. Bebegimden sonra tamamen ev hanımı modundayim.ama bana güzel bir örnek. Oldunuz ben de insalh hem kendim hem bebeğim için bir aktiviteye başlayacağım. Listeme ekledim.
Super iste daha ne olsun :)Umarim, kizin bebekligi cocuklugunu biliyorum,evcilik oynar muhtemelen benim oglani oyuncak yapip
Evet ogluma da yarari olabilecegini dusunuyorum en azindan tenis ve tiyatro farkli gelecektir 2 yasindaki gozlerineEskisi gibi olmazsa bile olduğu kadar olur bu kadar basit. 3 saat ayirmasaniz da 1 saat ayırmanız bile o kadar değiştirir ki günlük hayatınızı, rutininizi. Ayrıca çocuklarınız için de böyle aktif ve yararlı ugraslariniz olması çok güzel bir ornek. Gidin yeni bir program oluşturun kendinize. Çocuklar büyüdükçe daha çok vakit ayirabilirsiniz bile, kim bilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?