Yeni & eski karisik

Mükemmel olmak zorunda değilsin, git kafan dağılır.Olduğu kadar katılırsın etkinliklere bu kez.

Spora bi vakit bulabilsem xok severim ama vakit yok
Insallah kisin olur :) arada beni gordukce yaz sen bana 80 diye ben anlarim
O an abur xubur yiyorsam yavasca birakirim paketi elimden

Yaparsınız... İlk zamanlar zor olacaktır muhtelemen çünkü bir düzen oturmuş ve değişecek ama sonralarda alışacaksnız. Çocuğunuz da sizinle yeni bir düzene girer belki onun için de iyi olur :)
Evet asiri yabani bir cocuk. Yalniz buyuyor evde. Evdeki aktivitelerimizi mumkun oldugu kadar uzun tutuyorum, Parka goturuyorum,sitede cimlerde yuvarlaniyoruz beraber bir de avm geziyoruz ama kucuk cocuk iste yetmiyor sanirim. Ona da iyi gelecek belki de

Ben her Bodrum'a gelişimde tamam bu son fit olacam diyorum ama yok mayamda yok diyet :) şu an bodrumdayim moralim bozuk emme eve dönünce düzelir :):
Ya benim moralim de bozulmuyo gaza da gelmiyorum
Hep pis kocam yuzunden
Sen onlardan daha guzelsin karixim diyo
Hadi len diyorum ama bi sekilde ikna ediyo daha guzel olduguma

Bu pazartesi gunu antrenmana gitmeyi dusunuyorum. Uzun suredir gormedigim eski bir arkadasim var onun da kizi var,benim oglanla vakit gecirirler diye birlimte gitmeyi dusunuyoruz
Super
Mutlaka git pazartesi gunu
Oglan icin canta hazirla mutlaka onu oyalayacak seyler koy , ilk gun sıkılabilir bol oyuncak olsun yaninda

Super
Mutlaka git pazartesi gunu
Oglan icin canta hazirla mutlaka onu oyalayacak seyler koy , ilk gun sıkılabilir bol oyuncak olsun yaninda
Oyle yapayim dimi
Elma armut falan koyayim en cok onlarla oyalarim
Bir de araba oyuncak
Arkadasin kizi buyuk yas olarak ama bari goz kulak olur benimkine

Oyle yapayim dimi
Elma armut falan koyayim en cok onlarla oyalarim
Bir de araba oyuncak
Arkadasin kizi buyuk yas olarak ama bari goz kulak olur benimkine
Baska cocuk olmasi iyi birsey , oyalanirlar beraber
Peki sen tenis oynarken kim bakicak ufakliga orda ? Arkadasin hep gelicek mi sizinle?

Yerinde olsam koşarak giderdim
Gerçi şimdi 3 çocuğum var ve sizin kadar aktif bı hayatım yok
Şunu da belirtmek isterim çocuğuma ben bakayım diye evde olmak bana göre o çocuğa da iyi gelmiyor
İnsan evde ne yapabiliyorki
Temizlik yemek ve oyun
Ben ev hanımı olmaktan oldukça sıkıldım
Tebrik ederim bu arada:)

Baska cocuk olmasi iyi birsey , oyalanirlar beraber
Peki sen tenis oynarken kim bakicak ufakliga orda ? Arkadasin hep gelicek mi sizinle?
Antrenmani arkadasimla yapacagim, eskiden de hep finale beraber kalirdik, babamin cok cok eski bir ogrencisi ve tabiri caizse oglu gibi buyuttugu birisi. Abim sayilir yani. Hep birlikte olacagiz

Allahim 3 cocuk. Ne harika bir insansiniz, ben olsam simdiye akil hastanesindeydim sanirim. Annelik ve evlilik bana cok zor geldi. Masallah size

Cok tesekkur ederim.

Allahim 3 cocuk. Ne harika bir insansiniz, ben olsam simdiye akil hastanesindeydim sanirim. Annelik ve evlilik bana cok zor geldi. Masallah size

Cok tesekkur ederim.
Biri 4 yaşında birde 11 aylık ikizlerim var, ikizler sürpriz oldular:))
Çocuk çok olunca bı maraton oluyor zaten evde
Saatleri bile farketmiyorum çoğu zaman
Evlilik zor ne kadar anlaşsanda eşle ben herşeyim çok güzel diyeni duymadım
Ama tek çocuk herşeyden daha zor geldi bana asla yetemedim oğluma
Şimdi daha uyumlu oldu kardeşleriyle birlikte olmak iyi geldi
Ben en çok sizi tebrik ettim bırakmayın kendinizi evde
Ev insanı köreltiyor
Maşallah neler yapmışsınız sosyal sorumluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…