- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
Spora bi vakit bulabilsem xok severim ama vakit yokAh ah hamile kalip 5 kilo alanlardan olamadik :)
Ama inan 90 lari gorunce 80 bana gayet verilebilir bir kilo gibi geliyor.
Ben emzirirken başladığım icin direk diyetisyenle baslamistim, hatta tam 90.9 kiloydum 91 degilim diye sevinmistimsporla da verince eskisinden iyiydi formum (catlaklar hariç) ama iste evde kendin hazırlayıp yiyince diye kolay da, ofiste hep disarda yiyoruz, e bende de var yani pisbogazlik, aldim.
Ideal kiloya gelince sporu hic aksatmamak lazim, insan bogazini tutamiyor her zaman ama yedigini yakinca kilo da almiyor.
Evet asiri yabani bir cocuk. Yalniz buyuyor evde. Evdeki aktivitelerimizi mumkun oldugu kadar uzun tutuyorum, Parka goturuyorum,sitede cimlerde yuvarlaniyoruz beraber bir de avm geziyoruz ama kucuk cocuk iste yetmiyor sanirim. Ona da iyi gelecek belki deYaparsınız... İlk zamanlar zor olacaktır muhtelemen çünkü bir düzen oturmuş ve değişecek ama sonralarda alışacaksnız. Çocuğunuz da sizinle yeni bir düzene girer belki onun için de iyi olur :)
Cok tesekkur ederimMükemmel olmak zorunda değilsin, git kafan dağılır.Olduğu kadar katılırsın etkinliklere bu kez.
Ya benim moralim de bozulmuyo gaza da gelmiyorumBen her Bodrum'a gelişimde tamam bu son fit olacam diyorum ama yok mayamda yok diyet :) şu an bodrumdayim moralim bozuk emme eve dönünce düzelir :):
Timm :)Gelirsem bi cagri atarim o zaman
Ben de seni guzel hayal ediyorum hepYa benim moralim de bozulmuyo gaza da gelmiyorum
Hep pis kocam yuzunden
Sen onlardan daha guzelsin karixim diyo
Hadi len diyorum ama bi sekilde ikna ediyo daha guzel olduguma
Deme oyleValla psikolojik sorunlarim var. Actim 90larin sarkilariyla agladim bugun. Eskileri inanilmaz ozlemisim her anlamda. Her bi tarafim ayri ariza
Spora bi vakit bulabilsem xok severim ama vakit yok
Insallah kisin olur :) arada beni gordukce yaz sen bana 80 diye ben anlarim
O an abur xubur yiyorsam yavasca birakirim paketi elimden
Ay canimsin tesekkur ederim :)Ben de seni guzel hayal ediyorum hepzayif olsan nolur olmasan noolur
Hahha elimde abur cubur yoksa durterim :))
Bu pazartesi gunu antrenmana gitmeyi dusunuyorum. Uzun suredir gormedigim eski bir arkadasim var onun da kizi var,benim oglanla vakit gecirirler diye birlimte gitmeyi dusunuyoruzDeme oyle
Evde oturmak da bunaltir insani
Ne zaman basliycaksin clube?
Ay canimsin tesekkur ederim :)
Hani derler ya bakan gozlerin guzel diye
Internette nasil denir o bilemedim :)
Okuyan gozlerin guzel diyim bari
SuperBu pazartesi gunu antrenmana gitmeyi dusunuyorum. Uzun suredir gormedigim eski bir arkadasim var onun da kizi var,benim oglanla vakit gecirirler diye birlimte gitmeyi dusunuyoruz
Oyle yapayim dimiSuper
Mutlaka git pazartesi gunu
Oglan icin canta hazirla mutlaka onu oyalayacak seyler koy , ilk gun sıkılabilir bol oyuncak olsun yaninda
Baska cocuk olmasi iyi birsey , oyalanirlar beraberOyle yapayim dimi
Elma armut falan koyayim en cok onlarla oyalarim
Bir de araba oyuncak
Arkadasin kizi buyuk yas olarak ama bari goz kulak olur benimkine
Antrenmani arkadasimla yapacagim, eskiden de hep finale beraber kalirdik, babamin cok cok eski bir ogrencisi ve tabiri caizse oglu gibi buyuttugu birisi. Abim sayilir yani. Hep birlikte olacagizBaska cocuk olmasi iyi birsey , oyalanirlar beraber
Peki sen tenis oynarken kim bakicak ufakliga orda ? Arkadasin hep gelicek mi sizinle?
Allahim 3 cocuk. Ne harika bir insansiniz, ben olsam simdiye akil hastanesindeydim sanirim. Annelik ve evlilik bana cok zor geldi. Masallah sizeYerinde olsam koşarak giderdim
Gerçi şimdi 3 çocuğum var ve sizin kadar aktif bı hayatım yok
Şunu da belirtmek isterim çocuğuma ben bakayım diye evde olmak bana göre o çocuğa da iyi gelmiyor
İnsan evde ne yapabiliyorki
Temizlik yemek ve oyun
Ben ev hanımı olmaktan oldukça sıkıldım
Tebrik ederim bu arada:)
Biri 4 yaşında birde 11 aylık ikizlerim var, ikizler sürpriz oldular:))Allahim 3 cocuk. Ne harika bir insansiniz, ben olsam simdiye akil hastanesindeydim sanirim. Annelik ve evlilik bana cok zor geldi. Masallah size
Cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?