Yeni & eski karisik

COK Trsekkur ederim. Elimden geldigince kimsesiz cocuklar icin bir seyler yapmaya calistim bir donem. Simdi cok daha farkli projeler varmis sevindim duyunca. Umarim yeniden baslayabilirim.

Kendinizi deneyin sonucta devam zorunlulugu yoktur herhalde geri donun ortama bakarsiniz size simdiki hayatiniza uymazsa birakirsiniz bence..
Yok devam zorunlulugu ama geldi de yapamadi eskisi gibi degilmis diye arkamdan konusmalarini istemem. Con fazla abartmadan katilmak istiyorum belli projelere. Cok tesekkur ederim

Elbette devam edin, çocuklar için özel alanlarida varsa çok rahat olur ama özel hayatınızda yargılandığınız , emeğinizi hiç sayan bir topluluk hiç sağlıklı gelmedi bana.
Garip insanlar. Kendilerinden olmayani anlamalari zordu,ben israrla calisip kendimi kabul ettirdim aralarina. 15 yasindan 28 yasina kadar beraberdik. Zor zamanimda yanimda olmayarak sirtimdan vurdular ona uzuluyorum. Kesinlikle haklisiniz hic normal bir durum degil bu

o hayatı dısarda baska alternatıflerı degerlendırıp yasardım benı ozel hayatım nedenıyle kovan bır klube gerı adım atmazdım zaten dıyorsunuz hepsı zengın ınsanlar onlar ıcın bazı seyler cok basıt yada onemsızken sızın ıcın cok degerlı olabılır , kendınıze baska aksıyo0nlar bulun derım ben.

Siz çok güzel işler yapmışsınız,yaparken de gönlünüzü koymuşsunuz,özleminizi anlayabiliyorum.
Konuyu ilk okuduğumda ben olsam giderdim dedim ama sizi neden çıkardılar,aradan bayağı bir zaman geçmiş bir sebebi olmalı.Burayı tartın düşünün,size gerçekten değer verselerdi zamanında sizin yanınızda olmak yerine yalnız bırakırlar mıydı ?Rotery klüplerinden birine ben de katıldım,dediğiniz gibi hepsi zengin,kapalı bir klüp.Beraber kermes yapmıştık,hepsi tanıdığının standına gitti bir dünya alışveriş yaptı,bizimkine ise hiçbiri gelmedi,çünkü onlardan değildik..

Kendilerinden olmayani kolay kolay iclerine almiyorlar. İyi bir oyuncu olmasam onca sene beni de almazlardi kesinlikle. Simdi cogunun cocugu var benim gibi. Egitmenlik yapmam islerine gelecek, bursa gibi kucuk bir yerde yasiyoruz,selam deyip de kapisindan girip cocuguna ders aldirabilecegin bir tiyatro spor kulubu yok.

Onların muhakkak işine gelecek,ama sizin kırgınlığınız?
Ben biraz kinciyim sanırım

İste sorunum da o,o hayati baska yerde yasayacak imkanim yok. Belki istanbulda olsam olabilirdi,orada bu sekilde bagimsiz kulupler cok fazla,birkac defa karsilikli maclara da cikmisligimiz var arkadaslarla. Ama bursada zor

Onların muhakkak işine gelecek,ama sizin kırgınlığınız?
Ben biraz kinciyim sanırım
Ahahha ben de kinciyimdir aslinda. Gecmiste bunca guzel sey olmasa hic dusunmem. Ama simdi sanirim oglumu bahane ediyorum kendimce zor olur diye. Bakalim,teklif henuz dun geldi,ilk gorusmeyi ve antrenman saatini konustuk. İlerisi biraz da sans

Dene ve gor diyorsunuz tesekkur ederim

yani en kötü bırakırsın ama bu şekilde hiç bilmemiş olacaksın:)) benim de 10 aylık bebeğim var dışarı bile çıkamıyorum bebek arabsında durmuyo ergonomik kanguru aldım güya 10 dk dan fazla taşıyamıyorum zaten kendi de durmuyo . çok özeniyorum bebeği ile saatlerce gezenlere

Yapilabilir neden yapilmasin.gecen Ayse Arman'in roportajinda okudum. 3.5 yasindaki kiziyla birlikte bisikletle dunyayi turlayan bir kadinin hikayesi vardi.
Bir de ustunden seneler gecmis , onlar degistiyse siz de bu olaydan ders cikarip gardinizi alir vaziyette gideceksiniz oraya.Ayni seylerin yasanmasina izin vermezsiniz

İste sorunum da o,o hayati baska yerde yasayacak imkanim yok. Belki istanbulda olsam olabilirdi,orada bu sekilde bagimsiz kulupler cok fazla,birkac defa karsilikli maclara da cikmisligimiz var arkadaslarla. Ama bursada zor
oo bursada ıse bu dedıgınzı yer bursanın zengın bebelerı ıstanbuldakılerden daha kustahlar gordugum kadarıyla...
ama ben olsam bana farklı muamelesı yapan ınsanlarla aynı ortamda olmak yerıne , kendı sınıfımdakı ınsanların takıldıgı yerlerde takılmayı tercıh ederdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…