COK Trsekkur ederim. Elimden geldigince kimsesiz cocuklar icin bir seyler yapmaya calistim bir donem. Simdi cok daha farkli projeler varmis sevindim duyunca. Umarim yeniden baslayabilirim.Darkmore senin ne kadar yardımsever olduğunu tahmin ediyorum klüp güzelmiş ve güzel anilarin olmuş..Yerinde olsam girmezdim ama.neden biliyormusun hassas bi insanım.Zor zamanımda beni bıraktıklarını unutamazdim. Başka bir sosyal etkinliklere katılmayı planlardim.Ama sen bilirsin hakkında en güzeli olsun ins
Yok devam zorunlulugu ama geldi de yapamadi eskisi gibi degilmis diye arkamdan konusmalarini istemem. Con fazla abartmadan katilmak istiyorum belli projelere. Cok tesekkur ederimKendinizi deneyin sonucta devam zorunlulugu yoktur herhalde geri donun ortama bakarsiniz size simdiki hayatiniza uymazsa birakirsiniz bence..
Valla umarim yasanmaz oyle bir sey. Cok tesekkurler onerinizeYarın eşinizle aranız bozulduğunda tekrar sosyal baskı altına almayacaklarına eminseniz gidin.
Garip insanlar. Kendilerinden olmayani anlamalari zordu,ben israrla calisip kendimi kabul ettirdim aralarina. 15 yasindan 28 yasina kadar beraberdik. Zor zamanimda yanimda olmayarak sirtimdan vurdular ona uzuluyorum. Kesinlikle haklisiniz hic normal bir durum degil buElbette devam edin, çocuklar için özel alanlarida varsa çok rahat olur ama özel hayatınızda yargılandığınız , emeğinizi hiç sayan bir topluluk hiç sağlıklı gelmedi bana.
o hayatı dısarda baska alternatıflerı degerlendırıp yasardım benı ozel hayatım nedenıyle kovan bır klube gerı adım atmazdım zaten dıyorsunuz hepsı zengın ınsanlar onlar ıcın bazı seyler cok basıt yada onemsızken sızın ıcın cok degerlı olabılır , kendınıze baska aksıyo0nlar bulun derım ben.Arkadaslar selam
Akil akildan ustundur, bana bir fikir veren ,elestirmek isteyen herkesi yorumlara beklerim
33 yasinda evliyim. 2 yasinda bir oglum var. Muhendisim ancak meslege ara verdim,seneye geri donme planim var. Yani evde bulunabilecegim son bir yil. Cocuk sahibi olmadan hatta evlenmeden once cok aktif bir sosyal hayatim vardi. Bir spor kulubune uyeydim. Lisansli tenis oyuncusuydum. Kimsesiz cocuklar icin balolar,kermesler duzenledim. Turnuvalara katildim, cogundan madalyam ve kupam var. Modern dans,halk oyunlari ve tiyatroda birlikte guzel isler yaptik. Sayilan sevilen bir uyeydim. Uyelerin buyuk cogunlugu zengin cocuklarindan olusuyor, ben de zengin cocugu degilim ama 15 yasimdan beridir onlarla beraberim, birlikte cok guzel anilarimiz var.
Ancak ben buyuk sorunlar yasadim ozel hayatimda ve kovuldum kulupten. Acikca defol diyen olmadi belki ama hareketleriyle ve davranislariyla beni istemediklerini belli ettiler. Onca yillik emegim cop oldu bir gunde. Yasadigim sorun kagit uzerinde kalan evliligimdi. Nikah kiymistik ve dugune hazirlanirken ayrildik. Sonra ben buyuk bir bunalim yasadim. O evrede bu kulube olan uyeligim bitti tamamen. Sosyal hayatim sifirlandi. Maddi manevi cokus yasadim diyebilirim.
Sonra simdiki esimle tanistim. 2,5 yil icerisinde evlendim ve cocuk sahibi oldum. Simdi kulube geri donmemi istiyorlar. Eskiden yapabildiklerimi simdi yanimda cocukla yapabilir miyim bilmiyorum. Cok da ozledim o hayatimi. Simdi 2 yasindaki bir cocukla 3 saat cikip tenis oynayamam, gidip de balo duzenleyemem veya tiyatroda bir rol kapamam diyorum kendi kendime. Ama bir yanim da sen cok emek verdin oralara. Git ve devam et diyor. Siz benim yerimde olsaniz naparsiniz?
işte bu sebepten ben olsam da gitmem şahsen darkKatiliyorum beni kovarlarken hic dusunmediler onca yilimi orada aralarinda gecirdigimi. Memur cocuguydum ama o olaydan sonra bunu bahane ettiler bosanmami da ekleyip. Sanki sonradan oldum memur cocugu.
Yok ayol,bursaorange country mi ora ??
Tesekkur ederim,dunden beridir burdaki yorumlardan cesaret aldim acikcasiyaparsın bana kalırsa aktif yaşam iyidir
Kendilerinden olmayani kolay kolay iclerine almiyorlar. İyi bir oyuncu olmasam onca sene beni de almazlardi kesinlikle. Simdi cogunun cocugu var benim gibi. Egitmenlik yapmam islerine gelecek, bursa gibi kucuk bir yerde yasiyoruz,selam deyip de kapisindan girip cocuguna ders aldirabilecegin bir tiyatro spor kulubu yok.Siz çok güzel işler yapmışsınız,yaparken de gönlünüzü koymuşsunuz,özleminizi anlayabiliyorum.
Konuyu ilk okuduğumda ben olsam giderdim dedim ama sizi neden çıkardılar,aradan bayağı bir zaman geçmiş bir sebebi olmalı.Burayı tartın düşünün,size gerçekten değer verselerdi zamanında sizin yanınızda olmak yerine yalnız bırakırlar mıydı ?Rotery klüplerinden birine ben de katıldım,dediğiniz gibi hepsi zengin,kapalı bir klüp.Beraber kermes yapmıştık,hepsi tanıdığının standına gitti bir dünya alışveriş yaptı,bizimkine ise hiçbiri gelmedi,çünkü onlardan değildik..
Onların muhakkak işine gelecek,ama sizin kırgınlığınız?Kendilerinden olmayani kolay kolay iclerine almiyorlar. İyi bir oyuncu olmasam onca sene beni de almazlardi kesinlikle. Simdi cogunun cocugu var benim gibi. Egitmenlik yapmam islerine gelecek, bursa gibi kucuk bir yerde yasiyoruz,selam deyip de kapisindan girip cocuguna ders aldirabilecegin bir tiyatro spor kulubu yok.
İste sorunum da o,o hayati baska yerde yasayacak imkanim yok. Belki istanbulda olsam olabilirdi,orada bu sekilde bagimsiz kulupler cok fazla,birkac defa karsilikli maclara da cikmisligimiz var arkadaslarla. Ama bursada zoro hayatı dısarda baska alternatıflerı degerlendırıp yasardım benı ozel hayatım nedenıyle kovan bır klube gerı adım atmazdım zaten dıyorsunuz hepsı zengın ınsanlar onlar ıcın bazı seyler cok basıt yada onemsızken sızın ıcın cok degerlı olabılır , kendınıze baska aksıyo0nlar bulun derım ben.
Dene ve gor diyorsunuzdenemeden bilemezsin ki :)
Ahahha ben de kinciyimdir aslinda. Gecmiste bunca guzel sey olmasa hic dusunmem. Ama simdi sanirim oglumu bahane ediyorum kendimce zor olur diye. Bakalim,teklif henuz dun geldi,ilk gorusmeyi ve antrenman saatini konustuk. İlerisi biraz da sansOnların muhakkak işine gelecek,ama sizin kırgınlığınız?
Ben biraz kinciyim sanırım
Dene ve gor diyorsunuztesekkur ederim
Yapilabilir neden yapilmasin.gecen Ayse Arman'in roportajinda okudum. 3.5 yasindaki kiziyla birlikte bisikletle dunyayi turlayan bir kadinin hikayesi vardi.Arkadaslar selam
Akil akildan ustundur, bana bir fikir veren ,elestirmek isteyen herkesi yorumlara beklerim
33 yasinda evliyim. 2 yasinda bir oglum var. Muhendisim ancak meslege ara verdim,seneye geri donme planim var. Yani evde bulunabilecegim son bir yil. Cocuk sahibi olmadan hatta evlenmeden once cok aktif bir sosyal hayatim vardi. Bir spor kulubune uyeydim. Lisansli tenis oyuncusuydum. Kimsesiz cocuklar icin balolar,kermesler duzenledim. Turnuvalara katildim, cogundan madalyam ve kupam var. Modern dans,halk oyunlari ve tiyatroda birlikte guzel isler yaptik. Sayilan sevilen bir uyeydim. Uyelerin buyuk cogunlugu zengin cocuklarindan olusuyor, ben de zengin cocugu degilim ama 15 yasimdan beridir onlarla beraberim, birlikte cok guzel anilarimiz var.
Ancak ben buyuk sorunlar yasadim ozel hayatimda ve kovuldum kulupten. Acikca defol diyen olmadi belki ama hareketleriyle ve davranislariyla beni istemediklerini belli ettiler. Onca yillik emegim cop oldu bir gunde. Yasadigim sorun kagit uzerinde kalan evliligimdi. Nikah kiymistik ve dugune hazirlanirken ayrildik. Sonra ben buyuk bir bunalim yasadim. O evrede bu kulube olan uyeligim bitti tamamen. Sosyal hayatim sifirlandi. Maddi manevi cokus yasadim diyebilirim.
Sonra simdiki esimle tanistim. 2,5 yil icerisinde evlendim ve cocuk sahibi oldum. Simdi kulube geri donmemi istiyorlar. Eskiden yapabildiklerimi simdi yanimda cocukla yapabilir miyim bilmiyorum. Cok da ozledim o hayatimi. Simdi 2 yasindaki bir cocukla 3 saat cikip tenis oynayamam, gidip de balo duzenleyemem veya tiyatroda bir rol kapamam diyorum kendi kendime. Ama bir yanim da sen cok emek verdin oralara. Git ve devam et diyor. Siz benim yerimde olsaniz naparsiniz?
oo bursada ıse bu dedıgınzı yer bursanın zengın bebelerı ıstanbuldakılerden daha kustahlar gordugum kadarıyla...İste sorunum da o,o hayati baska yerde yasayacak imkanim yok. Belki istanbulda olsam olabilirdi,orada bu sekilde bagimsiz kulupler cok fazla,birkac defa karsilikli maclara da cikmisligimiz var arkadaslarla. Ama bursada zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?