Yeni ev yeni düzen... deliricem

İmza atmadıysanız bence yeni bir ev arayışına girişin ve kendinize göre bir ev arayın ve kaldığınız sürenin ücretini ödeyip çıkın
ay attık ya, şehirdışından gelip 4 gün ev arayıp burayı bulunca ailem benden çok begenip anlastılar. aslında onlara da kızgınım çünkü benim eve içim ısınmadı. konum olarak AŞIRI avantajlı bi yerde ev, onlar da benim ulaşımımı düşündüler sagolsun da işte... biraz bana yaranılmıyor gibi duruyor fark ettim de bakıcaz işte temizlik firması, halı+koltuk yıkama, yeni yatak gibi konuları aileme kitlersem güzel olacak anca öyle :')

Eşyalı ev hayatta tutamam galiba yaa temizliğinden emin olmam için yakmam falan lazım. İçinize sinmiyorsa başka ev bakınmaya devam edin bence.
yakmadım da piyasadaki tüm deterjanlar evin içinde karışıyor şu an :') 1 ay sonra bi sınavım var o zamana kadar buradayım olmazsa çıkıcam o sırada şehri de öğrenirim en azından ulaşım yüzünden buraya mahkum kalmam

Bir temizlikçi tutup güzelce temiZlettir baktın yapamiyorsun taşınırsın kendine neden eziyet ediyorsun çözûmü olacak şeyler için
yeni iş, şehir, her şey cok hızlı gelişti ve bu stres yükü beni boğdu boğdu duvara attı açıkçası... kendime eziyet için de ev konusunu seçtim

Benim bildiğim orta büyüklükte ev 150-200 m2 oluyor. Şimdi Google'dan baktım 2024 ten beri giderek küçülmüş, orta büyüklükte ki evler 70-100 m2lere düşmüş Tabii şehir de önemli bir etken
Şöyle söyleyim antalyada 30 milyona 'villa' adı altında satılan bir kutucuk var 50 m2 1+1

Bnm bildiğim herhangi bi sözleşmeden 14 gun içinde cayma hakkiniz var hukuken başka yer bulup 14 gunluk kirasını verip çıkın ins bulursunuz bn şahsen asla eşyalı ev tutamam ama mecburiyet olursa başka tabi... keşke öğretmen evinde kalsaydıniz iyi bi Ev bulana kadar

bu 14 gün işine bakıcam, yaptıgım temizlik kadına hediye olur artık. ev az, eşyalı daha az burada maalesef ben de mecburiyetten tuttum yani kısa süre içinde eşya masrafı karşılayamacaktım zaten öğrencilikten borçlarımı kapatmam lazım önce maaşla eşya borcu yaoamadım o yuzden...

Şimdi kontrol ettim evet cayma hakkı 14 gun içinde kullanilabiliniyomus hiç bir sebep göstermeksizin vazgeçebilrsiniz diyor bnce cayip öğretmen evi veya apart gibi bisey tutun yine ev ararsanız sakin kafayla bulun

Yeni ev bul.bozuk olan eşyaların videosunu çek whatsaptan gönder bu yüzden çıkıyorum.diye

Benim de 3 günde ev tutmam gerekti.sevmedigim dubleks evi de ben tuttum.

Şimdi kontrol ettim evet cayma hakkı 14 gun içinde kullanilabiliniyomus hiç bir sebep göstermeksizin vazgeçebilrsiniz diyor bnce cayip öğretmen evi veya apart gibi bisey tutun yine ev ararsanız sakin kafayla bulun

Bunu nereden çıkardınız bilemiyorum ama bu dediğiniz, internet alışverişi ya da tüketici kredisi gibi durumlarda geçerli. Kira sözleşmesinde açıkça böyle bir madde yer almadığı müddetçe mümkün değil

2+1 90 metrekare net ise yayla gibi tabii kız, ben Bodrum'da yaşıyorum 90 metrekare 3+1 bile zor burada, tabii sallarlar 120ler 140lar havada uçuşur ama normalde taş çatlasın net 85-90 metrekaredir. 2+1 daireler net 60-65 metrekare falan. Ancak üst düzey projelerde lüks sitelerde vesaire 2+1 90 metrekare olur, gerçekten eli yüzü düzgün bir 3+1 olur, yazık bize

Bi yakınım böyle bisey yaşamıştı bnde emin olmak için Google a sordum araştırılmasi iyi olur siz neden bu kdr gerginsiniz bnde onu bilemiyorum

Bi yakınım böyle bisey yaşamıştı bnde emin olmak için Google a sordum araştırılmasi iyi olur siz neden bu kdr gerginsiniz bnde onu bilemiyorum

hukuki olarak birisini yanlış yönlendirirseniz sonuçlarına siz katlanmayacaksınız.

Kadın ben içinde otururken evi başka bi emlakçıdan yine ilana koydurmuş Abonelikleri üzerime almak için defalarca konustum iş için ikametimi aldırmam lazım aldıramıyorum, deccalden 10 dk önce dogan kadında tık yok kafasında ne planlar var vallahi bilmiyorum... Allaha emanet diyip bir yandan da yedek ev bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…