Yeni ev

Dava sonuclanana kadar bir muddet aparta gecin ki oradada yeme icme size ait veya ogretmen evinde skin disinizi idare edin sonuclaninca kalici duzeninizi kurarsiniz

1+1 eşyalı evler olabilir .Bavulunuzu alıp gidiyorsunuz. Stüdyo daire gibi .
Evi baştan aşağı düzmek daha masraflı olur .
Interneti yakıtı içinde olanlarda var
Sahibinden.com a bakabilirsiniz...
Ikinci bir seçenek tek kişilik kiz yurtları banyosu tuvaleti içinde olan
Ama ben olsam eşyalı 1+1 i tercih ederdim

Eşyalı ufak daireler en mantıklı olanı. En ucuzundan beyaz eşya, yatak, koltuk, mutfak esyasi alacağım deseniz de onbinlirayi bulur. Böyle bir eve geçip birikim yapacaksınız başka yolu yok. Bu süreçte dava sonuçlanırsa eşyaları alma durumunuz da olabilir. Boşuna şimdi masraf etmeyin eşya için.

Kızlar artık ev tutmanın zamanı geldi. Kis geldi çünkü öğretmen evi pansiyon gibi yerlerde olmuyor.
Öğretmen evinde kalmak maddi acıdan zorlamiyor evet. Ama 30 tl ye yeri geliyor 3 4 kişi ile paylaşıyorsun odani ve akşam yemeği yok.

Şimdi ben yeni ev tutarsam bi çatalım bile yok. Avukat dava çekişmeli olduğu için eşyaları ancak davanin durumuna göre ilerleyen zamanlarda alabilirmişim ki ilk dava bile görülmedi.

Kira depozito eşyalar buzdolabı gibi zaruri beyaz esyalar altından nasıl kalkicam bilmiyorum. En ucuz kira 700 sadece bos ev tutabilmem için cebimde 1400 tl olması lazım ama yok
Düğünden kalan kredi karti borcum var.
Yardim edebilecek kimsem yok.

Bana bi fikir verin arkadaslar en hesaplı bi şekilde nasıl kalkabilirim altından ;(
Eşyalı kiralık evler var 1+1 bekar için iyi

Back
X