Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

shadoww evinin 3d resimlerine bayildim tatlim ins en kisa zamanda biterd e allah agiz tadiyla oturmak nasip eder
canim senden bise rica edecektim:78:birazda aslinda skiliyorum ama ben 2 yil 2 ay kaynanayla oturduktan sonraa kendi evimize tasiniyoruz cok mutluyum ins eylulde tamirlerimiz biterde geceriz herneyse benim tek sorunum yatak odamizin kucuk olmasi annemlerin aldigi yatagimizi yeni evimize tasiyalim diyorum esime ama o istemiyor tutturdu cok kucuk olur diye zaten benim dusuncemde eni 2 metre uzunlugu 4 metre bayaaa bi kucuk odanin icine sadece yatagimi ve makyaj yapmak icin bir masa koymak istiyroum senden ricam benim icin sadece yatak odamin 3d sini cizebilirmisin cunku ben daha once bu programla hic calismadim canim ya cvp bekliyroum
 


ya bir şey sorcam neden L çizmedin mutfağını mutfağın benimkine benziyor çizimleri taratamıyorum taratabilseydim eklerdim hemen hemen aynı ama L ye çevirdim dolaplar çok az kaldı diye kapı nın yanına doğru boydan dolap konuldu fırın mikro dalga oraya yerleşiyor altıda üstüde ayrıca dolap ve arasında çekmece oluyor düz taraftaki yerleride dolap olarak değerleniyor ilk seninki gibiydi örnek dairede hoşuma gitmişti sonradan yapılırken annem aklıma girdi değiştirdi.
 

cnm bi foto çekip resimlerden koysan??
ben de başta L düşündüm hatta öyle çizdim. dediğin gibi boy dolabı yaptım buzdolabı yanına ama pencere çok aşağıda kalıyor ve balkon olmadığı direk dışarıya baktığı için pencere yükseklikle oynayamadım. ondan da lavabo L yapamadım. lavabo çok küçüleceği için de boy dolabından da vazgeçtim. şuanda da mikrodalgayı nereye koyacağımı düşünüyorum. burda ocakla buzdolabı arasına yer yaptım ama pek de içime sinmedi. bu yüzden de düşünmekteyim hala...
 

bence böylede güzel ilk beğendiğim gördüğüm buydu benimde işyerinde foto atamıyorum evde denerim yada bu akşam gitcem iskeleti yapılmış halde şuan ama çekebilirsem onuda eklemeye çalışırım
 
canim bana bi cvp vermedin gormedinmi yazdiklarimi

Cnm özr görmedlm yazdığını... Sen bana elle kabataslak çiz. Pencere ve kapı nerede belirt. ölçülerl de üzerine yaz. Mobilya kaba ölçülerini de yaz. Fotosunu çekip ekle. Müsait olduğumda hemen yaparım cnm. Sorun değil yani
 

canim ilgin iicn sagol biz cozum bulduk opuyorum tatlim
 
Ohh, ohh ne güzel, keyifli olur, içinize siner herşey inşallah.

saol cnm ama hiç de güzl geçmedi. moralim çok bozuldu aslında. seramik tek seçenek sundular. resimdeki gibi.



bu seramiğe uygun sadece kahve tonları seçebiliyorum. ben de hiç istemiyorum kahve. eğer eşim karşı çıkmazsa mutfağı yaptırmayıp dışarıda yaptırmayı düşünüyorum. dua edin kızlar bakalım ne yapabileceğim.
 

Tam anlayamadım. Önerdikleri mutfak dolaplarında içinize sinen varsa, seramiği kendiniz yaptırtamıyor musunuz? Ben de kahve tonlarını sevmem, belki sarı da uyabilir bu seramiğe. Aslında ben artık bu minik mozaikleri de pek sevmez oldum, tezgah malzemesini, tezgah alnında da kullanmak bana daha hoş gözüküyor, ama tabi maliyet de bir hayli artabiliyor kullanılacak malzemeye bağlı olarak.

Kolay gelsin, inşallah eşinizi ikna edebilirsiniz.
 

inşallah eşini ikna edebilirsin canım.mutfağının içine sinmesi çok önemli.ben de ara bordür olarak o modelleri beğenmiyorum artık.çoğu yerde onlardan var.bizimde dolapların üst kapakları yapılıyordu.bitip takıldı mı bilmiyorum.hafta sonu oruçluyduk, gitmeye üşendik.şu anda ne durumda bilmiyorum.bakalım bugün gidebilirsek gideceğiz.biz de daha ara bordürleri seçmedik.mütahit çağırmadı daha.bizim de gittiğimiz yerde ne gibi seçenekler olur bilmiyorum.bakalım hayırlısı.
 
Son düzenleme:
canım ankastre setleri araştırdın mı hiç.ocak davlumbaz ve fırın 3 lü set.marka olarak hangileri iyiymiş.eşim hepsi buradadan simferin bir setini beğenmiş yeni çıkan davlumbazlardan.fiyatı 2000lira ama alabilir miyiz bilmiyorum.simfer marka olarak iyi mi sence?
 


mutfak olayını hallettim gibi kızlar. mürdüm olmadığı için eşimle de konuşup anlaştık ve mebran kapak parlak bordo ve beyaza karar verdik. yani altlar bordo üstler beyaz olacak. umarım güzel olur. size netten örnekleri bi ara koyarım. ara bordürü de mütahitle konuştum ben alıp onlara vericem onlar yapıcaklar istediğim rengi. onda da sorun çıkmadı yani çok şükür.


cnm ben ankastreyi bayaa araştırdım. marka olarak arçelik alan arkadaşım memnun kalmadı. vestel profilo kimse tavsiye etmiyor. ben de bosch ve simense baktım. simens istediklerim çok uçuk fiyatlard geldi ama bayisine gidemedim. yerinde indirimle asıl fiyat alınıyor. şuanda aklımda olan hoşuma gidense boschun beyaz serisi. cam ocak, cam fırın klasik davlumbaz. 3000lira fiyat aldım ben. çalışmasaydım almayacaktım ama işe başladığım için almaya karar verdim ben.
 
shodows hayırlı olsun
alt komşum mutfağını siyah beyaz yapmış ama siyaahı gri gibi koyu çizgili üst dolaplar beyaz çok şık durmuş o desenigörseydim kesin seçerdim

ankastreyi arçelik aldım ben bütün eşyam arçelik zaten memnunum ben
 

ben de siyahı çok beğendim ama teşhirdeki mutfakta çok çizik olduğunu gördükeşimleç bir de çok toz gösterio iz gösterio ondan düşünmedik.
benim de eşyalarımın hepsi arçelik. çok da memnunum. hatta ankastreyi de çok düşündüm ama etrafımdakilerden hoş şeyler duymyınca cesaret edemedim doğrusu. memnunum diyen bi sen çıktın cnm. bakalım daha almadım zaten. son bi araştırma yaparım sanırım ama benim beğendiğim bu:







alıntıdır : Bosch Beyaz Ankastre Serisi « Beyaz Blog
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…