ya bir şey sorcam neden L çizmedin mutfağını mutfağın benimkine benziyor çizimleri taratamıyorum taratabilseydim eklerdim hemen hemen aynı ama L ye çevirdim dolaplar çok az kaldı diye kapı nın yanına doğru boydan dolap konuldu fırın mikro dalga oraya yerleşiyor altıda üstüde ayrıca dolap ve arasında çekmece oluyor düz taraftaki yerleride dolap olarak değerleniyor ilk seninki gibiydi örnek dairede hoşuma gitmişti sonradan yapılırken annem aklıma girdi değiştirdi.
cnm bi foto çekip resimlerden koysan??
ben de başta L düşündüm hatta öyle çizdim. dediğin gibi boy dolabı yaptım buzdolabı yanına ama pencere çok aşağıda kalıyor ve balkon olmadığı direk dışarıya baktığı için pencere yükseklikle oynayamadım. ondan da lavabo L yapamadım. lavabo çok küçüleceği için de boy dolabından da vazgeçtim. şuanda da mikrodalgayı nereye koyacağımı düşünüyorum. burda ocakla buzdolabı arasına yer yaptım ama pek de içime sinmedi. bu yüzden de düşünmekteyim hala...
canim bana bi cvp vermedin gormedinmi yazdiklarimi
Cnm özr görmedlm yazdığını... Sen bana elle kabataslak çiz. Pencere ve kapı nerede belirt. ölçülerl de üzerine yaz. Mobilya kaba ölçülerini de yaz. Fotosunu çekip ekle. Müsait olduğumda hemen yaparım cnm. Sorun değil yani
Eki Görüntüle 229590 Eki Görüntüle 229594
shsdow ancak ekleyebiliyoum fotoları geç oldu kusura bakma
anladım cnm tşkkrler. Bnm zu şekilde olamaz zaten çünkü kapı mesafesi bende sıfır...
kızlaaaarrr bi aksilik çıkmazsa bugün mutfak dolaplarını seçmeye gidiyoruz inş...
Ohh, ohh ne güzel, keyifli olur, içinize siner herşey inşallah.
saol cnm ama hiç de güzl geçmedi. moralim çok bozuldu aslında. seramik tek seçenek sundular. resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 236404
bu seramiğe uygun sadece kahve tonları seçebiliyorum. ben de hiç istemiyorum kahve. eğer eşim karşı çıkmazsa mutfağı yaptırmayıp dışarıda yaptırmayı düşünüyorum. dua edin kızlar bakalım ne yapabileceğim.
saol cnm ama hiç de güzl geçmedi. moralim çok bozuldu aslında. seramik tek seçenek sundular. resimdeki gibi.
Eki Görüntüle 236404
bu seramiğe uygun sadece kahve tonları seçebiliyorum. ben de hiç istemiyorum kahve. eğer eşim karşı çıkmazsa mutfağı yaptırmayıp dışarıda yaptırmayı düşünüyorum. dua edin kızlar bakalım ne yapabileceğim.
inşallah eşini ikna edebilirsin canım.mutfağının içine sinmesi çok önemli.ben de ara bordür olarak o modelleri beğenmiyorum artık.çoğu yerde onlardan var.bizimde dolapların üst kapakları yapılıyordu.bitip takıldı mı bilmiyorum.hafta sonu oruçluyduk, gitmeye üşendik.şu anda ne durumda bilmiyorum.bakalım bugün gidebilirsek gideceğiz.biz de daha ara bordürleri seçmedik.mütahit çağırmadı daha.bizim de gittiğimiz yerde ne gibi seçenekler olur bilmiyorum.bakalım hayırlısı.
Tam anlayamadım. Önerdikleri mutfak dolaplarında içinize sinen varsa, seramiği kendiniz yaptırtamıyor musunuz? Ben de kahve tonlarını sevmem, belki sarı da uyabilir bu seramiğe. Aslında ben artık bu minik mozaikleri de pek sevmez oldum, tezgah malzemesini, tezgah alnında da kullanmak bana daha hoş gözüküyor, ama tabi maliyet de bir hayli artabiliyor kullanılacak malzemeye bağlı olarak.
Kolay gelsin, inşallah eşinizi ikna edebilirsiniz.
canım ankastre setleri araştırdın mı hiç.ocak davlumbaz ve fırın 3 lü set.marka olarak hangileri iyiymiş.eşim hepsi buradadan simferin bir setini beğenmiş yeni çıkan davlumbazlardan.fiyatı 2000lira ama alabilir miyiz bilmiyorum.simfer marka olarak iyi mi sence?
shodows hayırlı olsun
alt komşum mutfağını siyah beyaz yapmış ama siyaahı gri gibi koyu çizgili üst dolaplar beyaz çok şık durmuş o desenigörseydim kesin seçerdim
ankastreyi arçelik aldım ben bütün eşyam arçelik zaten memnunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?