Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

bu hafta aldığım fiyatları söyleyim sana gerçi şehirler arasında fark olabilir mutfağım 4.32 metre tezgah olacak mermerit 550 tl granit 900 tl çimstone 1350 tl pazarlıklı fiyatlar bunlar

dolap kapakları için mdf en iyisi bence
parlak dediğin gibi çizilebiliyor el izlerini çok rahat gösteriyor ama dikkatli kullanırsan bence şık duruyor

ben hiç birşey göremedim

canım yüklenmesi geç oluyor olabilir istersen biraz bekle o şekilde çıkar belki.diğer arkadaşlarımız görüyor sanırım bir sorun yok...

Cnm ben görüorum ama cepten bakabildim sadece. Kaç gündr pc açamadm. En kısa zamanda iyice inceleyip yorumum yapıcam inş. şimdilik sadece şunu söylim: iyiki spotları değiştirmişsin...

canım yüklenmesi geç oluyor olabilir istersen biraz bekle o şekilde çıkar belki.diğer arkadaşlarımız görüyor sanırım bir sorun yok...

Cnm ben görüorum ama cepten bakabildim sadece. Kaç gündr pc açamadm. En kısa zamanda iyice inceleyip yorumum yapıcam inş. şimdilik sadece şunu söylim: iyiki spotları değiştirmişsin...

sağol canım benim,çok doğru söylüyorsun ben de spotları ilk gördüğümde bu ne ya demiştim.çok fazla süslü yapmış ,insanın gözünü çok yoruyor.holün spotlarını değiştirmedik ama kenarlarında ki süsleri yaptırmadık o da sade durdu.canım biz bugün mutfak rengini abanoz beyaz olarak karar verdik.o şekilde daha şık durur dedi herkes, umarım pişman olmayız.birde bizimkinin mutfak kapaklarının kulplarını yatay olarak monte edecek ve abanozun alacalarını boydan yapmış ya bizimkisini yatay olarak koyacak.ayrıyetten ebeveyn banyosunun plastik kapısı sökülüp diğer odaların kapısından yapılacak,ebeveyn banyosuna duşa kabin takmıyormuş onu da biz taktıracağız sanırım.birde evin dış cephesini resimde ki gibi koyu kımızı(ki ona bile bu ne ya demiştik) yapıyordu ya,şimdi de pembeye çevirmiş nasıl olacak çok merak ediyorum.şimdilik benden bu kadar canım, görüşmek üzere....

Son düzenleme:
merhaba canım, aklında olsun mutfağını parlak yüzeylerden yaptırmak istersen hani biz abanozun alacalarını yandan olsun demiştik ya marangoz bizden 200 lira fark istedi.ekstra birşey çıkarsa dahada fazla tutabilir dedi.(ne demek istediğini pek anlamadım ama)bizde bir kere yaptırıyoruz diye tamam dedik.sanırım o alacaları, boydan olursa zayi çok oluyormuş.

pardon canım sanırım o alacaları yatay olursa malzemede zayi çok oluyormuş diyecektim.yanlış yazmışım

cnm şimdi sırayla fotolarla ilgili yorumlarımı yapabilirim...
spotları iyiki değiştirmişsin demiştim zaten. gerçekten çok kötü duruyor ilk hali. spot kısımlarını da beyaz yapman çok iyi olur bence de. hem daha şık ve modern durur hem de ışığı daha çok yansıtır. ben de tavanda duvar rengini hiç sevmiyorum nedense...
salondaki pencereler de gerçekten çok ilginç olmuş. keşke böyle yapacaklarına fransız balkon yapsalarmış. bence daha hoş olurmuş. böle nebilim büro gibi durmuş ama en azından aydınlık olur iyiki normal pencere yapmamışlar gene de...
bir de salonda dikkatimi çeken tek abajur yeri olması. keşke 2 tane yapsalarmış. bizimkine de 1 tane koymuşlar çok cnm sıkılmılştı. gerçi spot yapılıyor ama gene de bence yemek masası üzerine yarı oturma grubu üzerine ayrı abajur olmalı. şimdiki evimden biliyorum daha hoş duruyor. bizim diğer dairelerde spot da yok bir kendimiz istedik düşün artık nasıl olur tek abajurla salon...

oturma odasındaki balkon kapısı da çok gzl görünüyor. eşyalar yerleşince oranın ne kadar şık duracağını görceksin. boudan boya cam balkonlara bayılıyorum.

mutfak dolapları dediğin gibi çok kötü durmuş tv yeri. hem artık öle 37ekran tv de kalmadı ki. mutfağa bile alsan ufak bir lcd daha hoş durur bence tv yeriine gerek yok yani. bir de mutfak sanırım köşe cephede. bence fazla olmuş mutfağa 2 balkon kapısı. (ben de yanlış algılıyor olabilirim öyleyse özür.) bence mutfak yerine salon olmalıymış. gerçi planını bilmiyorum böyle uygun olmuş olabilir ama ya da en azından oturma odasıyla mutfak yer değiştirebilirmiş bence. gene de aydınlık olması çok iyi...

çocuk odası ve yaak odası da gayet geniş ve ferah görünüyor. çok beğendim.

banyoda bataryanın yeri bence çok iyi ama duşakabin mutlaka yaptır bence. benm şimdiki banyomda köşeye yakın batarya banyo yapması daha zor oluyor. oturma yeri engelliyor. açtığım konulardan şimdiki evime bakabilirsin. banyodaki kalebodurlara da bayıldım ama yerdekiler keşke dama desenli olmasaymış. bence düz daha şık olurmuş ama gene de spr görünüyor. sanırım siyah beyaz. biz de öyle istiyorduk aslında ama seçme şansımız olmadı kahve yaptılar işte...

ebeveyn banyosunun kapısı cam mı?? çok ilginç geldi bana...

holdeki spotlar değişik ama çok şık olmuş bence. çelik kapı da tam istediğim gibi bayıldım...

hol uzun dar görünüyor ama vestiyer yapmak için yer var mı acaba??

dış cephe kırmızı pembeden daha iyi bence. pembeyi hayal edemiyorum. keşke bordo yapsalarmış daha ağır dururmuş ama şekl çok gzxl görünüyor. renk beğenilmezse sakinler olarak ileride değiştirilebilir sonuçta...

sanırım bu kadar cnm. evine genel olarak bayıldım çok hoş görünüyor. güle güle huzurla oturun inşallah. bu arada evin kaç mkare acaba??

ben abanozu çok beğenmiyorum cnm. daha doğrusu çok gzl ama artık çok klasik olduğu için hoş gelmiyo sanırım gözüme. hatta hayalim kırmızı bir mutfaktı ama artık heryerde kırmızı mutfak var. ben de tam karar veremesem de mürdüm beyaz ya da mor beyaz düşünüyorum mutfağımı. sanırım 10-15 gün içinde onun için de çağıracaklarmış. bekleyip bakalım nasıl olacak...

canım öncelikle o güzel yorumların için çok sağol.canım tam olarak bilmiyorum ama 135 metre kare sanırım.

evet canım bende tavanda duvar rengini hiç sevmiyorum.dün beyaz tavan boyası alıp boyacılara verdik o şekilde çok daha güzel olacak.salonda ki pencereler için de bende seninle aynı fikirdeyim ama mütahit aklı sıra daha albenili olur diye o şekilde yapmış .salonda iki abajur yeri olmasını hiç düşünemedik canım.çok doğru söylüyorsun bizim hiç aklımıza gelmedi.o şekilde çok daha iyi olurdu.

oturma odasının balkon kapısının boydan boya olması benim de çok hoşuma gitti.hem de baya bir ışık alacak o yönden iyi düşünmüş mütahit.

canım mutfakta iki balkon yok önde ki balkon ama yanda ki fransız balkon süs gibi birşey yani.evet bende ilk gördüğümde keşke oturma odası ile mutfak yer değiştirseymiş demiştim ama mütahit ve bir kaç kişide bayanın en çok vakti mutfakta geçiyor mutfağın büyük olması daha güzel olur dediler.sonradan bana da mantıklı geldi dedikleri

canım banyoda duşakabin olacak zaten.mütahit sadece ebeveyn banyosuna duşa kabin yapmıyor.onu da daha sonra biz kendimiz yaptıracağız.hatta banyonun duşa kabini dün takılmış daha hoş durmuş.evet canım banyo tuvalet ve ebeveyn banyosu siyah beyaz.benimde hoşuma gitti beğendim.yerlerin dama desenli olması da daha modern durması için yapılmış.mütahit öyle diyor. ebeveyn banyosunun kapısı plastik kapı ama biz o kapıyı söktüreceğiz ve odanın kapıları gibi yaptıracağız.

benimde çelik kapı hoşuma gitti.astaşın sur kapısıymış.mütahit masraftan kaçmıyor aslında çoğu kaliteli şeyler takıyor.pimapenlerde egepen deconiğin.sonuçta ne kadar güzel yaparsa satışı o kadar kolay olacak bunu kendiside iyi biliyor.hol dar aslında ama ayakkabılık yapılacak bende merak ediyorum nasıl olacağını takılınca fotosunu koyarım tekrar.

canım dış cephe pembe olmamış boyanırken bana öle gelmişti ama pembe değilmiş.
bu şekilde olmuş.siyah camlarda takılınca daha bir renk katar belki.aslında daha farklı bir renk olabilirmiş.benim pek hoşuma gitmedi.

Son düzenleme:
canım az önce marangoz aradı, mütahit, diğer katların mutfak dolaplarında tencere çekmecesi olan yeri iptal ettirmiş onun yerine kapaklı dolap yaptıracakmış.siz nasıl istersiniz aynı şekilde çekmece olarak kalsın mı yoksa sizin kini de kapaklı dolap mı yapalım dedi.akşamüzeriye kadar haber ver dedi.ben tam olarak karar veremedim.sana danışacaktım ama sende yoksun.diğer arkadaşlardan bilgisi olan varsa sizce ne yaptırmalıyım.aynen kalsın mı yoksa kapaklı dolap şeklinde mi olsun?

Son düzenleme:

Tencere çekmeceleri çok pratik oluyor. Tek sorun çekmecenin ön yüksekliği ile arka yüksekliği çok farklı olursa, yani arka kısım çok alçaksa, o zaman içine fazla şey koyamazsınız. Mesela, ön taraf 30 cm. arkayı 10 cm. yaptıysa yüksek bir tencete, düdüklü konur içine, üst üste 2 tencere konulmaz. Arka yükseklik öne yakınsa, bence kapaklı dolap yeriine derin çekmece tercih edilebilir.

tavsiyen için çok sağol canım.biliyor musun hiç bilmiyorum ön yükseklik ile arka yükseklik ne durumda.hiç içine açıpta bakmadım.ama sanırım yükseklikleri eşittir diye düşünüyorum.

ben tencere çekmecesi istemedim mutfak dolabımda onun yerine kör köşe olan yerlere raylı sistemlerden istedim hem kör köşeler değerlenir hemde hemde dolap çekmece lerimde yer tasarrufu olur diye düşündüm

ben tencere çekmecesi istemedim mutfak dolabımda onun yerine kör köşe olan yerlere raylı sistemlerden istedim hem kör köşeler değerlenir hemde hemde dolap çekmece lerimde yer tasarrufu olur diye düşündüm

canım sen iyi düşünmüşsün ama bizim öyle bir durumumuz yok.çünkü bizim kör köşemiz yok.bizim boylu boyunca mutfak.ama senin o şekilde daha çok mutfak dolabı yerin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…