Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

tapuda 4000 e yakın bişiy verdik biz

olabilir. bize bişi demediler de arkadaşlarla karşılaştırınca öle midir die düşündük.

bende tapuya telefon etmiştim almadan önce konuştuğum kişi bağlı bulunduğunuz belediyeden emsal bedeli çıkartıyorsunuz oradaki belirlenen fiyatın yüzdesi diye ama verdiğimiz bedel nasıl oldu bilmiyorum müthait ayarladı herşeyi imzaya gittik sadece

evet canım ya çok tutmuş inşallah bizimkisi o kadar çok tutmaz:18: sizin ev kaç metrekare?yada şehirden şehirede farkediyordur belkide.

135 metre kare ev 30 metre kare garaj
inşallah sizinkiler o kadar tutmaz canım valla çok koydu sokağa atmış gibi hissettim

evet canım ya koymaz mı hiç.çok fazla tutmuş gerçekten.

mizim müteahhit de bahsetmişti böle bişiden ve evin değerini sattıkalrından düşük gösterdiler sanırım bizimkiler. yani devletin koyduğu derğer daha az oluyo sanırım. ona yakın ama daha az gösterince de tapu parası daha az tutuyo sanırım. bi de sizin ev de büyükmüş. bizim net 110mkare bürüt 140 gibi bişi...

eğer öyle bişi varsa inşallah bizim mütahitte evin değerini daha düşük gösterirde çok fazla tutmaz.

Son düzenleme:

evet

evet bizimkide aynısı söyledi değerinden düşük gösterdiklerini ama kaç gösterdi hatırlamıyorum

evet

canım mutfağın çok güzel olmuş ne güzel geniş birsürü dolap var çok rahat edersin Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

canım mutfağın çok güzel olmuş ne güzel geniş birsürü dolap var çok rahat edersin Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

teşekkürler böcük evet o dolaplar çok hoşuma gitti şuan kullandığım mutfakta sadece lavabonun altındaki dolap var başka dolap yok herşey tepeleme duruyor

inşallah zeynep hayırlısıyla seninkide biter marangozlar genelde dedikleri tarihten geç bitiriyorlar benimki hala bitmedi yılan hikayesine döndü lavabo altı düşer kapağın mekanizması takılmadı dolapların alt etekleri takılmadı
ne zaman biter Allah bilir

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.kaç 1 hafta 10 gün sürer diyesim geldi ama sustum.en azından yağmurlar başlamadan taşınabilseydik çok iyi olurdu.hayırlısı bakalım.

evet canım bende senin gibi düşünüyorum.kaç 1 hafta 10 gün sürer diyesim geldi ama sustum.en azından yağmurlar başlamadan taşınabilseydik çok iyi olurdu.hayırlısı bakalım.

haklısın ahh bu ustalar
bizim buralarda yağmurlar başladı da tek dileğim taşındığım hafta yağmur olmasa bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…