tşkkrler cnm. tapu brüt alana göre değişiyor. bahçesi olan sitelerde daha fazla oluyor mesela. bizde bahçe felan olmadığı için 1200 verdik. bi arkadaş bahçesi büyüktü 2500 verdi. değişio yani cnm. abonmanlıklara da toplamda 500 verdik. extra çıkar tabiiki gene..
teşekkürler cnm.
tapuda 4000 e yakın bişiy verdik biz
bayaa vermişiniz siz ama muhtemelen site geniş bir alan içindedir.
çokta geniş sayılmaz aslında bizede evin bedeli üzerinden tapu masraflarının hesaplandığını söylemişlerdi
tapuda 4000 e yakın bişiy verdik biz
olabilir. bize bişi demediler de arkadaşlarla karşılaştırınca öle midir die düşündük.
evet canım ya çok tutmuş inşallah bizimkisi o kadar çok tutmaz:18: sizin ev kaç metrekare?yada şehirden şehirede farkediyordur belkide.
bende tapuya telefon etmiştim almadan önce konuştuğum kişi bağlı bulunduğunuz belediyeden emsal bedeli çıkartıyorsunuz oradaki belirlenen fiyatın yüzdesi diye ama verdiğimiz bedel nasıl oldu bilmiyorum müthait ayarladı herşeyi imzaya gittik sadece
135 metre kare ev 30 metre kare garaj
inşallah sizinkiler o kadar tutmaz canım valla çok koydu sokağa atmış gibi hissettim
bende tapuya telefon etmiştim almadan önce konuştuğum kişi bağlı bulunduğunuz belediyeden emsal bedeli çıkartıyorsunuz oradaki belirlenen fiyatın yüzdesi diye ama verdiğimiz bedel nasıl oldu bilmiyorum müthait ayarladı herşeyi imzaya gittik sadece
135 metre kare ev 30 metre kare garaj
inşallah sizinkiler o kadar tutmaz canım valla çok koydu sokağa atmış gibi hissettim
evet canım ya koymaz mı hiç.çok fazla tutmuş gerçekten.
mizim müteahhit de bahsetmişti böle bişiden ve evin değerini sattıkalrından düşük gösterdiler sanırım bizimkiler. yani devletin koyduğu derğer daha az oluyo sanırım. ona yakın ama daha az gösterince de tapu parası daha az tutuyo sanırım. bi de sizin ev de büyükmüş. bizim net 110mkare bürüt 140 gibi bişi...
evet canım ya koymaz mı hiç.çok fazla tutmuş gerçekten.
cnm çok gzl görünüyo. güle güle oturun inş ama fırını göremedim ben??
canım mutfağın çok güzel olmuş ne güzel geniş birsürü dolap var çok rahat edersin Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
canım mutfağına bayıldımçok güzel olmuş.dolapların bayada çok.mutlu,sağlıklı,huzurlu günlerde kullan inşallah.darısı bizimde başımıza inşallah.biz bir marangozun eline kaldık.mutfakta değişim olacak, ayakkabılık ve gardırop yapılacak.sözde marangoz 1 hafta 10 gün sürer diyor ama bakalım nasıl olacak.
teşekkürler böcük evet o dolaplar çok hoşuma gitti şuan kullandığım mutfakta sadece lavabonun altındaki dolap var başka dolap yok herşey tepeleme duruyor
inşallah zeynep hayırlısıyla seninkide biter marangozlar genelde dedikleri tarihten geç bitiriyorlar benimki hala bitmedi yılan hikayesine döndü lavabo altı düşer kapağın mekanizması takılmadı dolapların alt etekleri takılmadı
ne zaman biter Allah bilir
evet canım bende senin gibi düşünüyorum.kaç 1 hafta 10 gün sürer diyesim geldi ama sustum.en azından yağmurlar başlamadan taşınabilseydik çok iyi olurdu.hayırlısı bakalım.
haklısın ahh bu ustalar
bizim buralarda yağmurlar başladı da tek dileğim taşındığım hafta yağmur olmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?