Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

amin canım inşallah.allah bizlerin ve tüm taşınacak olan arkadaşlarımızın yardımcısı olsun.güle oynaya taşınalım inşallah.

Amin canım Amin

aksilikler bitmiyor ya tuvaletin çeşmesi su akıtmış farkedip tamir ettirene kadar kapı su almış siyah siyah başlamış küflenmeye annem farketmiş dedik müthaite değişcek onuda bekle şimdi

ah ah hay aksi.çok geçmiş olsun canım.allah beterinden korusun.şimdi birde onu bekle.allah bizlere sabır versin inşallah.

ah ah hay aksi.çok geçmiş olsun canım.allah beterinden korusun.şimdi birde onu bekle.allah bizlere sabır versin inşallah.

amin canım mutfak tezgahı akıtıyor ustası gelip yapmadı aylardır telefon ediyoruz müthait ayrı ediyor gelmedi şimdide müthait diyorki gelmez artık o

amin canım mutfak tezgahı akıtıyor ustası gelip yapmadı aylardır telefon ediyoruz müthait ayrı ediyor gelmedi şimdide müthait diyorki gelmez artık o

ne diyeceğimi bilemedim doğrusu, pes yani.canım biz daha elektrik ve suyu açtırmadığımız için biz neler yaşayacağız hiç bilmiyorum.sizin evin ne eksikleri kaldı.ruhsatınızı aldınız elektrik ve suyu açtırdınız sanırım.şu anda neyi bekliyorsunuz?

bizde herşey bitti aslında apartmanda taşınanlarda varda bizim bir kaç eksikliğimiz var kısmetsizlik sanırım boya yapılcak tekrar mesela bugün tül perde ölçüleri alındı kornişlerin siparişi verildi geldince takılcak tuvalet kapısı çıktı şimdi mutfak tezgahıın su sızdırması kombinin altının dolabının kapağı yok mutfak dolabındada sabah dediğim yerleri birde kiler odasının rafları kaldı eksik olarak iskan için de belediyede evraklar bu hafta sonuna kadar çıkar inşallah iskanımız su aboneliği kaldı iskan olmaadan alamadık şantiye olarak kullanılıyor saatleri var bahçenin ağaçlarının ekilmesi kaldı dışardada başka birşey yok sanırım diğer daireler taşındı 3 kişi kaldık taşınmayan bu ayın 20 si gibi taşınmayı planlıyoruz ama aksilikler biterse

amin canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve istediğiniz zamanda taşınırsınız.bu arada niye tekrardan boya yaptıracaksınız?

Son düzenleme:

cnm valla okudukça kendimi gördüm Allah sabır versin. ben de müteahhitle kavga ettim telde. birimkiler de doğalgaz borusunu davlumbazın geleceği yere denk getirmişler. gördüm aradım üzerine mebran kapak yapalım diyo. dedim önce durucak çirkin olucak istemiyorum felan adam çemkirmeye başladı o zaman adamları çağırırım yaparlar fatura ederiz size diye. dedim sizin hatanızı bana niye fatura ediyonuz. velhasıl eşim aradı çözdü ama benim şarteller attı. adamlar 2 ay geciktiridler inşaatı. daha da giremedik eve. ben 1000lira kira bedelini onlardan istemiom olur o kadar diom adam bana 150 liralık kendi hatalarının faturasını vercekmiş.
eşim de dedi boşver sen çabuk sinirlenion alıncakları al bana ver ben ayarlarım herşeyi dedi. eve girmeden sinir hastası olmasam bari. ya bi de mutfak dolaplarımı keşke siyah beyaz mı yaptırsam diye kafama taktım bu günlerde. takılsa da kapaklar görsem bakalım içime sinicek mi. çok merak ediyorum. offf gün geçtikçe daha takıntılı oluyorum yaaa.....

amin canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve istediğiniz zamanda taşınırsınız.bu arada niye tekrardan boya yaptıracaksınız?

boyayı güzel yapmamışlar dalgalı dalgalı

aynısı bizdede dert oldu o davlumbaz deliği yüzünden ne kavgalar ettik hiç alttan alma bence çemkir çünkü sessiz kaldınmı ezmeye başlıyorlar evimden nefret edecem nerdeyse ustalar yüzünden

şimdi kararsız kalman normal tam yerleşmediya ondan hele iskeleti filan gelince pek bi çirkin geliyor insanın gözüne ama herşeyi bitince de bi o kadar güzel geliyor merak etme ilk beğendinya tamamen takılıncada beğenirsin içine siner biraz daha sabır

haklısın cnm ben de düşünmemeye çalışıyorum artık. dolapların da güzel olacağına eminim. beğenerek yaptırdım sonuçta ama işte bekledikçe bi de bu haliyle görünce insan tedirgin oluyo. aslında etrafımdaki mutfakçıların yüzde90nı bordo beyaz ya da bordo krem teşir ürünleri. çok da beğeniyorum. senin mutfağı da çok beğendim. belki sennki gibi komple beyaz yapsaydım gene başka renk düşüncektim ama harika duruyo sennkiler böle hazır görünce daha çok hoşuma gitti. :))) Allah hepimize ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş :)

amin canım

belki hatırlarsın mutfağım gelmeden önce rengini değiştirmek istedim pişman oldum başka renk olsun dedim çok karmaşık oldum ama yapılınca iyiki değişmemişim bana göre oldu dedim sendede öyle olur hem beklemek hemde yapılmamış hali soğutuyor insanı

bu arada benimki krem gri :)) gümüş yani

canım hiç takma kafana napalım herşey olacağına varır.merak etme mutfak dolaplarında takılınca çok güzel olur.ben ilk başlarda ne zaman taşınacaksınız diye soranlara 2 ay kaldı, 1 ay kaldı diyordum ama şimdi pes ettim artık ne zaman biterse o zaman taşınacağız, bizde bilmiyoruz diyorum

Son düzenleme:

süpersin cnm yaa ben de aynısını yapıorum. öle yazdığını okuyunca birden kendimi gördüm insanlar aa eve taşındınız mı diyo benm surat düşüyo yok daha bekliyoruz derken derin bir iç çekiyorum :)))

resmi büyütmeden bakmıştım cnm. daha dikkatli bakınca farkettim cnm. özellikle 2. fotoda daha beyaz duruyor. bi de özellikle şey dikkatimi çekti. bilmiyorum yanılıyor muyum fotodan ama dolapların gövdesi de krem sanırım tezgah da krem. çok hoş bir bütünlük oluşturmuş... özellikle mi yaptırdın yoksa öyle mi denk geldi?

Canım mutfak çok hoş olmuşta gelenlerin görmesi için ilk sayfaya eklesen daha iyi olur sanki hepimiz ilk sayfada görmüş oluruz güle güle oturursun inşşşş

zeynep bende aynısını söylüyorum suratım düşüyor sinir krizi geçirmek üzere oluyorum film şeriti gibi ustalar gözümün önünde :))

ben krem seçtim aslında beyaz tezgah beğendim ama sırıtacaktı bütünlük olsun diye krem seçtik birde lavaboyu yuvarlak yaptırdım hiç düşünemedim köşeli olanlar çok daha iyi tencere filan yıkarken rahat oluyor bu yuvarlaklar kullanışsız ama sonradan farkettim sağol canım daha güzeli senin olsun huzurlu oturmak kullanmak nasip etsin Rabbim

Canım mutfak çok hoş olmuşta gelenlerin görmesi için ilk sayfaya eklesen daha iyi olur sanki hepimiz ilk sayfada görmüş oluruz güle güle oturursun inşşşş

aşama aşama gidiyoruz umutluyum sıfırdan başladık nerelere geldik

kızlar biz pes edermişiz, başlarım evinede ustalarada deyip evi o şekilde satarmışız.arabalarımızın arkasına da kirada ama huzurlu diye yazdırırmışız.

günaydın kızlar, dün akşam kayınvalidemleri evlerine bırakmaya gitmiştik.hadi birde eve uğrayalım dedik otoparkı ne durumda bakalım.gittik herşey güzel taşlarını döşemişler otoparka iki yerden giriş yapmışlar. girişin bir yerini o kadar yüksek yapmışlar ki eşim dedi bizim araba burdan çıkmaz hadi dene bakayım dedim gerçekten çıkmıyor tamponu yere değiyor, ölür müsün öldürür müsün?ki bizim arabada öyle alçak bir araba değil normal taksilerden daha yüksek.apartmanda oturacak olan kişilerin arabalarıda aynı şekilde olacak.hay sabır yarabbim (((

Son düzenleme:
kızlar az öncede marangozla konuştum.(eşim bu tür işleri bana bırakıyor ben bu konularda daha çok yüzsüzlük yapabiliyormuşum) abi nasıl gidiyor bizim işler dedim.malzeme bekliyoruz bugün yada yarın gelecek dedi.abi bak biz kiramızı yatıracağız kaç gün sürecekse ona göre söylede fazla yatırmayalım dedim.fazla yatırırsak geride alamayız dedim.(sıkıştırma politikası)önümüzde ki hafta içi bitiririm dedi.bak abi 5 günlük yatırıyorum dedim.tamam tamam bitiririm dedi.görücez bakalım.

sen 10 günlük yatır canım marangozlar malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…