Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

canım zaten öyle bir durum yok ben marangozu sıkıştırmak için dedim.hani marangoz işlerini bitirsede oturma izni almak için mütahit daha çağırmadı.

sık sık ara ne durumda diye bence off şu ustalar

biz de ev sahibi kapıdışarı edicek dioz ama sallayan yok valla

bazıları sayesinde daha bi usta oldum elime malzeme alıp onlardan iy yapacak durumdayım

kızlar rustikler takıldı ama çok yukardan takmış kartanpiyere yakın sinir oldum resmen

mutfak perdesi içinde bu akşam bakıp alacaz bir hafta sürermiş onunda gelmesi çarşamba günü ev boyancak perşembe mutfak dolapları için ufak tefek yerleri için usta gelecek cuma temizlik yapılcak cumartesi taşınmayı planladık nasipse aksilik olmazsa planlar bu şkilde

uff rustikler sinir etti beni sanki korniş akmış adam ya

ah canım ne güzel hadi gözünüz aydın hayırlısı ile taşının inşallah.canım rustikler sadece kalın perdede mi kullanılıyor.eşim bana da istersen öyle yaptırabiliriz demişti.bende çok öncelerden kullanılıyordu diye düşündüğüm için, istememiştim.bu konuda beni bilgilendirirsen çok sevinirim.

sağol canım inşallah ya usta gelip rustikleri sökecek tekrar takacak biraz aşağıya sanırım bizimki bir hafta daha ertelenecek taşınma

yok rustiğe tül perde hepsini takacam bence tavan kornişinden daha kolay kullanması yıkaması takması sökmesi herşeyi daha kolay bence birde seviyorum görüntüsünü

netten beğendiğim modellere benzer bir foto vardı onu ekleyim sana

evet canım çok hoş duruyor.iyi günlerde kullan inşallah.napalım canım sağlık olsun o kadar bekledin 1 hafta daha beklersin artık.geç olsun güç olmasın inşallah.

beyaz cam ocağı alıp kullandınızmı? oda siyah gibi çok kir gösteriyor mu merak eettm bende düşünüyorumda...

aksilikler bitmio ki cnm. bişide problem çıkmasa şaşırıyorum artık

beyaz cam ocağı alıp kullandınızmı? oda siyah gibi çok kir gösteriyor mu merak eettm bende düşünüyorumda...

yok cnm daha alamadım. alıcaktım son dakkada eve girmeden almıyom dedim. eve de giremedik daha zaten. bu arada siyah ocak da düşünüyorum artık. siyah cam... çok mu kir gösteriyor siyah cam? beyaz da eminim gösteriyordur. şimdiki ocağım beyaz klasik setüstü ocaklardam. yağ damlasa sırıtıyo. takıntı oldu zaten yemekten sonra ıslak mendille hemen siliyorum...

evet canım çok hoş duruyor.iyi günlerde kullan inşallah.napalım canım sağlık olsun o kadar bekledin 1 hafta daha beklersin artık.geç olsun güç olmasın inşallah.

haklısın canım

bilmiyorum

aksilikler bitmio ki cnm. bişide problem çıkmasa şaşırıyorum artık

off evet ya Allah daha büyük aksilik vermesi

canım benimde şu anki ocağım set üstü ocaklardan ve bende senin gibi yemek yaptıktan sonra ıslak mendille siliyorum.bizde henüz ankastre seti almadık ama allah nasip ederse bizde siyah cam ocaklardan alacağız.

kızlar evimin son hali...

holden yatak odasına bakış

holden mutfağa bakış

mutfaktan salona bakış

salon

salondan mutfağa bakış

çocuk odası

parkeler açık renk galiba bütün odaların aydınlık ferah görünüyor mutfağın pek görünmüyor ama kırmızı parlak malzemelerden sanırım salon kapın çok hoş durmuş bende ondan istemiştim ama olmaz demişlerdi Allah sağlıklı huzurlu oturmak nasip etsin

duvar renginde benimkine benziyor sanırım zevklerimiz benziyor birbirine
mutfağın yerlerinin fayans olmasını sen mi istedin bazı müthaitler yarını fayans yarını parke yaptırıyor

Evin çok ferah duruyor güle güle otur. benim parkelerim de seninki gibi açık renk temizliği çok daha rahat oluyor; kapılarım da öyle hep aydınlık duruyor.

parkeler açık renk cnm evet. mutfak da bordo ama ışıktan kırmızı gibi duruyo. üstü de beyaz... salon kapısını da bize de farklı gösterdiler ama böyle yaptılar sonradan. ben de çok seviyorum bunları. sorunsuz istediğin gibi olmasına da çok şaşırdım zaten :)))

duvar renginde benimkine benziyor sanırım zevklerimiz benziyor birbirine
mutfağın yerlerinin fayans olmasını sen mi istedin bazı müthaitler yarını fayans yarını parke yaptırıyor

mutfağı komple fayans onlar yaptı. zaten birsürü sorun çıkıyor diye de parke yapın demedim. bir de mutfak çok büyük değil zaten gerek olmaz diye düşündüm.

Evin çok ferah duruyor güle güle otur. benim parkelerim de seninki gibi açık renk temizliği çok daha rahat oluyor; kapılarım da öyle hep aydınlık duruyor.

teşekkürler kızlar. Allah hepimize huzurla oturmak nasip etsin inş. bir de yeni ev yaptıracaklara sorunsuz müteahhit ve işçiler nasip etsin Rabbim inş :)))

bencede hemde aydınlık duruyor ev koyu renkler boğuyor beni

sorunsuz olurmu canım ya hepsi aynı sanki işin temel şartı sorun çıkarmak :)
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin bütün odalarında aydınlık ferahlık var mutfağının tam fotosu yokmu birde balkon nerde

fotoalrı eşim çektiği için bu kadar cnm ama haftasonu inş daha detaylı çekicem ben de...
bir de kızlar yapı marketten eksikleri almaya gidicez haftasonu... mesela kapıların arkasına duvara değmemesi için stoper alıcam. buna benzer ufak tefek ihtiyaçlar meler çıkar. bi söyleseniz aklına gelen varsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…