fotoalrı eşim çektiği için bu kadar cnm ama haftasonu inş daha detaylı çekicem ben de...
bir de kızlar yapı marketten eksikleri almaya gidicez haftasonu... mesela kapıların arkasına duvara değmemesi için stoper alıcam. buna benzer ufak tefek ihtiyaçlar meler çıkar. bi söyleseniz aklına gelen varsa...
haklısın cnm ama onda geç kaldım biraz. şimdi yaptırmaya kalkışsam hayatta yetişmez. bu haftasonu temizlik yapıp haftaya da taşınmayı düşünüyorum ve çalıştığım için sadece haftasonlarım varBir tavsiye :) Eğer stor perde falan taktıracaksan eşyalar gelmeden önce meanizmaları taksınlar ,bizim evi çok kirletmişlerdi matkapla tavanı delip :/ iş çıkmıştı yani onu çek, bunu çek, sil...
amerıkan mutfak mı kullanacaksınız tam anlamadım onu ama .eger öleyse bence kısa surede vazgecın...ne olursa olsun pişen yemegın kokuus salonda oluyor.bızım kı ayrı mutfak ama ark ların var amerıkan akşamları oturmaya gıdıyoruz çok kötu kokuyor istersen havalandır,naparsan yap bısure kalıyor kokusu agır bır koku olusturuyor..davlumbaz falan da olsa sorun aynı bence....
resimlere baktımda parkelerin, kapıların falan çok güzel..İyi günlerde kullan canım :) Holünde aynalı çıkartma gibi yapıştırmalar oluyor ya öyle birşey kullanabilirsin mesela..Kelebekler koyarsın mesela :) ayna hem geniş gösterir hem aydınlık..
haklısın cnm ama onda geç kaldım biraz. şimdi yaptırmaya kalkışsam hayatta yetişmez. bu haftasonu temizlik yapıp haftaya da taşınmayı düşünüyorum ve çalıştığım için sadece haftasonlarım varhep eve girince yaparım diyordum ama hiç düşünmedim böle bişi.
evet cnm amerikan ama yarı amerikan gibi bişi olucak. yani şöyle diyim: mutfakla salon arasında masa olacak. altı da dolap olacak. araya da ahşap stor perde koyucam. mutfak kapısını da akordeon kapı yaptırıyorum... yani istediğimde nerdeyse tamamen kapanacak mutfak. ben de bi akrabamın evinde görüp ilham aldım. ilk sayfadaki çizimlerden de görebilirsin. ilgin için çok teşekkürler...
haklısın cnm bak hiç düşümemiştim... oraya tablo felan koyarım diyodum ama ayna süper olur. hatta boy aynaları oluyo şekilli öyle birşey nasıl olur acaba???
benden de bir tavsiye öyleyse;yapı markete gidiyorsanız banyo kabininde sabun şampuan koyulan metal aksesuarlardan da almayı unutmayın
eğer vestiyer dolabı yaptırıyorsan sürgü kapı ve önü tamamen ayna; tamamı da olmuyorsa büyük bir bölümü ayna olsun mobilya kısmı da duvar rengine yakın bir renk olsun; hem ferah aydınlık duruyor hem de ortamı geniş gösteriyor.
kızlar evimin son hali...
holden yatak odasına bakış
Eki Görüntüle 271735
holden mutfağa bakış
Eki Görüntüle 271736
mutfaktan salona bakış
Eki Görüntüle 271737
salon
Eki Görüntüle 271738
salondan mutfağa bakış
Eki Görüntüle 271739
çocuk odası
Eki Görüntüle 271740
canım evine bayıldım, çok ama çok güzel olmuş.hayırlı mutlu günlerde otur inşallah.
odaların çok güzel, geniş ve ferah.parkelerinin rengi tam benim istediğim gibi açık renk.bende dediğim gibi açık renk istiyordum ama bizim mütahit bize danışmadan parkeleri alıp gelmiş.bizimkilerde çok koyu değil açık ceviz ama istediğim kadarda açık değil.canım yanlış görmediysem parkelerin kenarlıkları takılmamış daha, gerçi 1 dairenin tüm parkeleri 1 günde takılıyormuş.resim çektiğiniz gün halletmişlerdir onları.
dediğin gibi kapıların duvara çarpmaması için ben bir yerde görmüştüm, kapı koluna takılan plastik bir parçaydı.baya pratik bişiydi.
canım birde çamaşırları asmak için, balkona bişiler yaptırmayı düşünüyor musun?ben birde ön balkona korniş taktırmayı düşünüyorum, yazın balkon perdesi takmak için
canım seninde dediğin gibi eşyalar konusunda değiştirilmesi gereken çok şeyler var ama hemen değiştiremem, sanmıyorum.hepsi zamanla olacak şeyler.mesela biz oturma odası takımımızı hemen hemen 3,5 yıl önce doğtaştan almıştık.aslında çok güzel ben çok beğeniyorum ama eşim beğenmediği için(koltuğun kenarları yüksekmiş,rahatca başını koyup uzanamıyormuş.)onları kayınvalideme vereceğiz.hatta halısı ve perdesi ile birlikte.böyle olunca oturma odasına takım almamız gerekiyordu.hatta eşimle birara bakıyorduk bile.bende maddi acıdan bizi zorlamasın diye oraya yer minderli oda yapalım elimiz biraz daha rahatlayınca tam istediğimiz gibi güzel bir takım alırız dedim.şimdilik bir değişiklik olmazsa eşimde onayladı.bu şekilde olursa salonda oturacağız.
allahım hepimize kolaylıklar versin arkadaşlar, bu tür işler çok zormuş gerçektende ama bir o kadarda güzel.umarım hayırlısı ile, ferah bir şekilde evlerimize yerleşiriz inşallah.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.
sende son durum nedir
sözde marangoz bu hafta içi bütün yapacaklarını bitirecekti.ama naptı bilmiyorum.eşim iş gereği istanbula gitti.o yokkende bende gitmedim açıkcası.inşallah işlerini bitirebilirse hafta sonu burda olacak, ama bitiremezse önümüzde ki hafta içi gelir.açıkcası ne zaman taşınacağımız hakkında hiç bir bilgim yok.daha mütahitte aramadı zaten oturum alınacak diye.benim meçhul yani.allahım ne zaman nasip etti o zaman taşınacağız inşallah
iyi yönünden bakalım biz taşınırken çektiğimiz sıkıntıları olması gerekenleri yapılması gereken püf noktaları yaşayarak öğrencez ama sen bilmiş olacaksın bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacak tedbir almış olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?