Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

Bir tavsiye :) Eğer stor perde falan taktıracaksan eşyalar gelmeden önce meanizmaları taksınlar ,bizim evi çok kirletmişlerdi matkapla tavanı delip :/ iş çıkmıştı yani onu çek, bunu çek, sil...

o plastiklerden benimde aklıma gelmişti kapının altına konan şekilli ilginç güzel çeşitleride gördüm nette

amerıkan mutfak mı kullanacaksınız tam anlamadım onu ama .eger öleyse bence kısa surede vazgecın...ne olursa olsun pişen yemegın kokuus salonda oluyor.bızım kı ayrı mutfak ama ark ların var amerıkan akşamları oturmaya gıdıyoruz çok kötu kokuyor istersen havalandır,naparsan yap bısure kalıyor kokusu agır bır koku olusturuyor..davlumbaz falan da olsa sorun aynı bence....

Bir tavsiye :) Eğer stor perde falan taktıracaksan eşyalar gelmeden önce meanizmaları taksınlar ,bizim evi çok kirletmişlerdi matkapla tavanı delip :/ iş çıkmıştı yani onu çek, bunu çek, sil...
haklısın cnm ama onda geç kaldım biraz. şimdi yaptırmaya kalkışsam hayatta yetişmez. bu haftasonu temizlik yapıp haftaya da taşınmayı düşünüyorum ve çalıştığım için sadece haftasonlarım var hep eve girince yaparım diyordum ama hiç düşünmedim böle bişi.

evet cnm amerikan ama yarı amerikan gibi bişi olucak. yani şöyle diyim: mutfakla salon arasında masa olacak. altı da dolap olacak. araya da ahşap stor perde koyucam. mutfak kapısını da akordeon kapı yaptırıyorum... yani istediğimde nerdeyse tamamen kapanacak mutfak. ben de bi akrabamın evinde görüp ilham aldım. ilk sayfadaki çizimlerden de görebilirsin. ilgin için çok teşekkürler...

resimlere baktımda parkelerin, kapıların falan çok güzel..İyi günlerde kullan canım :) Holünde aynalı çıkartma gibi yapıştırmalar oluyor ya öyle birşey kullanabilirsin mesela..Kelebekler koyarsın mesela :) ayna hem geniş gösterir hem aydınlık..

haklısın cnm bak hiç düşümemiştim... oraya tablo felan koyarım diyodum ama ayna süper olur. hatta boy aynaları oluyo şekilli öyle birşey nasıl olur acaba???

doğru söylüyor bugün ustalar evde benim korniş rustik stor filan takılıyor takıldı gerçi ama şimdi doğrusunu yapıyorlar sipariş verdikten bir gün sonra malzeme geldi bir gün sonrada taktılar bence yetişir

haklısın cnm bak hiç düşümemiştim... oraya tablo felan koyarım diyodum ama ayna süper olur. hatta boy aynaları oluyo şekilli öyle birşey nasıl olur acaba???

onlar daha güzel olur canım bende çok güzel şekilli aynalar beğendim de aslında fiyatları biraz uçuktu hele bir saatler var
çook şık. salonun için onlarada bak

Eki Görüntüle 272018 Eki Görüntüle 272019
internette buldum birkaç saat :) daha çok güzelleri var

çok gzller cnm. saat de almadım kendime kırılmıştı saatim. ben de bu tarzda birşey düşünüyorum aslında... eve gireyim hayırlısıyla eşyalarla birlikte foto çekip fikrinizi alıcam inşallah... çok eksiğim var dekorasyonla ilgili. en başta halılarım değişecek. sonra perdeler, abajurlar, avizeler, vs vs...

benden de bir tavsiye öyleyse;yapı markete gidiyorsanız banyo kabininde sabun şampuan koyulan metal aksesuarlardan da almayı unutmayın

eğer vestiyer dolabı yaptırıyorsan sürgü kapı ve önü tamamen ayna; tamamı da olmuyorsa büyük bir bölümü ayna olsun mobilya kısmı da duvar rengine yakın bir renk olsun; hem ferah aydınlık duruyor hem de ortamı geniş gösteriyor.

hatırlatmaların için teşekkürler cnm. not aldım dikkate alıcam :)

canım evine bayıldım, çok ama çok güzel olmuş.hayırlı mutlu günlerde otur inşallah.

odaların çok güzel, geniş ve ferah.parkelerinin rengi tam benim istediğim gibi açık renk.bende dediğim gibi açık renk istiyordum ama bizim mütahit bize danışmadan parkeleri alıp gelmiş.bizimkilerde çok koyu değil açık ceviz ama istediğim kadarda açık değil.canım yanlış görmediysem parkelerin kenarlıkları takılmamış daha, gerçi 1 dairenin tüm parkeleri 1 günde takılıyormuş.resim çektiğiniz gün halletmişlerdir onları.

dediğin gibi kapıların duvara çarpmaması için ben bir yerde görmüştüm, kapı koluna takılan plastik bir parçaydı.baya pratik bişiydi.

canım birde çamaşırları asmak için, balkona bişiler yaptırmayı düşünüyor musun?ben birde ön balkona korniş taktırmayı düşünüyorum, yazın balkon perdesi takmak için

canım seninde dediğin gibi eşyalar konusunda değiştirilmesi gereken çok şeyler var ama hemen değiştiremem, sanmıyorum.hepsi zamanla olacak şeyler.mesela biz oturma odası takımımızı hemen hemen 3,5 yıl önce doğtaştan almıştık.aslında çok güzel ben çok beğeniyorum ama eşim beğenmediği için(koltuğun kenarları yüksekmiş,rahatca başını koyup uzanamıyormuş.)onları kayınvalideme vereceğiz.hatta halısı ve perdesi ile birlikte.böyle olunca oturma odasına takım almamız gerekiyordu.hatta eşimle birara bakıyorduk bile.bende maddi acıdan bizi zorlamasın diye oraya yer minderli oda yapalım elimiz biraz daha rahatlayınca tam istediğimiz gibi güzel bir takım alırız dedim.şimdilik bir değişiklik olmazsa eşimde onayladı.bu şekilde olursa salonda oturacağız.

allahım hepimize kolaylıklar versin arkadaşlar, bu tür işler çok zormuş gerçektende ama bir o kadarda güzel.umarım hayırlısı ile, ferah bir şekilde evlerimize yerleşiriz inşallah.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn.

bugün ev temizleniyor yarın ve cumartesi eşyalarımı kolilemeyi bitircem pazar günü taşınıyorum inşallah

mutfak dolabı için usta hala gelmedi kızlar ev temizlendikten sonra gelir kirletir ortalığı beni deli eder

eşyalarıda abim ben taşıycam şirkete verme dedi amcamın oğulları abim hep birlikte taşıycaklarmış ısrar etti kabul ettim bende

shodow eğer banyo için o köşeliklerden alacaksan kornişler takılmadan alki kornişleri takmaya gelen ustaya taktırırsın matkap gerekli onun için tekrar birilerini çağırmak zorunda kalmazsın

sende son durum nedir

sende son durum nedir

sözde marangoz bu hafta içi bütün yapacaklarını bitirecekti.ama naptı bilmiyorum.eşim iş gereği istanbula gitti.o yokkende bende gitmedim açıkcası.inşallah işlerini bitirebilirse hafta sonu burda olacak, ama bitiremezse önümüzde ki hafta içi gelir.açıkcası ne zaman taşınacağımız hakkında hiç bir bilgim yok.daha mütahitte aramadı zaten oturum alınacak diye.benim meçhul yani.allahım ne zaman nasip etti o zaman taşınacağız inşallah

iyi yönünden bakalım biz taşınırken çektiğimiz sıkıntıları olması gerekenleri yapılması gereken püf noktaları yaşayarak öğrencez ama sen bilmiş olacaksın bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamayacak tedbir almış olacaksın

kızlar birşey sorabilirmiyim?

ne zamandır taşınmak için bekliyorsunuz?
mütahit ne kadar süre verdi?
temelden mi almıştınız evlerinizi?

shadoww evin hayırlı olsun canım iyi günlerde otur allah a emanet ol hoşçakal

iyi düşüncelerin için çok sağol canım.az önce marangozu aradım, herşey bitmiş yarın montaja gideceğiz dedi.(şaşırdım doğrusu, acaba gerçek mi diye düşünüyorum yani, o derece).eşimde işlerini bitirmiş allah nasip ederse yarın sabah burda olacakmış.eşimi aradım söyledim marangoz işleri bitirmiş diye o da çok şaşırdı.haftaya taşınırız o zaman dedi ama hiç bilmiyorum durum neyi gösterecek bakalım.daha dolaplar konsada mutfakta tezgah ve arabordür eksiği var.bakalım zaman neyi gösterecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…