Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

neyin ne olacağı belli değil işte temizlik yaparken fark ettiler ki banyonun giderborusu takık değilmiş alt kattakinin başından aşağı şarıl şarıl akmış sular bugün ustalar geldi tamirat vardı küveti filan hep kaldırmışlar taşınma işi haftaya kaldı

inşallah seninkide biter haftaya beraber taşınırız hayırlısıyla

işin ucunda usta olunca birşey demiyorum şaşırtmakda üstlerine yok

ah canım ya çok geçmiş olsun.ah şu ustalar yok mu?diyecek bişi bulamıyorum artık.umarım haftaya hayırlısı ile taşınırsın.bizim taşınmamız haftaya olur mu bilemiyorum.bakalım nasip....

ah canım ya çok geçmiş olsun.ah şu ustalar yok mu?diyecek bişi bulamıyorum artık.umarım haftaya hayırlısı ile taşınırsın.bizim taşınmamız haftaya olur mu bilemiyorum.bakalım nasip....

izin almıştım işyerinden sürekli izinde alamıyorum çok sıkıntı yaşattılar bana
nasip canım shodowsdan ses çıkmıyor sanırım koliliyor eşyalarnı

izin almıştım işyerinden sürekli izinde alamıyorum çok sıkıntı yaşattılar bana
nasip canım shodowsdan ses çıkmıyor sanırım koliliyor eşyalarnı

olabilir canım.bizimde neredeyse bir salon dolusu koli oldu ama küçük çocukda olunca eşimle bir türlü başlayamadık kolilemeye.son anda baya bir sıkışacağız aslında.

kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkürler. taşınacak olan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin inşallah. hepinizin yazdıklarını okudum ama cevap yazacak zamanımolmadı. hala çok yoğğunum ama son durumları anlatayım dedim.
ctesi; camlar silindi, yerler silindi, kapılar prizler silindi, avizeler takıldı...
pazar compact sistem alındı, banyo temizlendi, wc kısmen temizlendi...
bugün taşıma şirketiyle cuma günü için anlaşıldı, halıları yıkamaya vermek için araştırma yapıyorum...
eksikler; banyo havalandırması ve kapı eşiklerindeki pvc ler (yapışlan zarar görmesin diye taşındıktan sonra takacaklarmış), balkon korkulukları (kısmen yapıldı devam ediliyor), mutfak tezgahı (en geç çarşamba bitiricem dedi adam, güvenmekten başka şansım yok sanırım), dolap kulpları ve salon mutfak arasındaki masa (bugün yapılacağı söylendi, takipteyim.)...

bu aldığımız compact sistem;

bunlar da temiledikten sonra foto çekebildiğim hali. biraz karışık ve karanlık ama idare edin artık. az kaldı inş daha net fotolar gelecek kızlar. bir de fotolardaki camlar için nasıl perde kullanabilirim fikir veren çıkarsa sevinirim :)))

Canım evin güzele benziyor taşında birde eşyalı ve büyük resilerle birdaha bakalım.Sana kolaygelsin taşınmak zok iş ama zevklidir.

çok güzel görünüyor hepsi Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin balkon kapın çok iyi olmuş benimki boydan cam tüllerin eşitliği bozuluyor seninki süper olacak bence

compakt sistem için çok çabaladım ama benim banyoma uyduramadılar daha doğru usta yapmak istemedi bir sürü kılıf uydurdu çok moralim bozulmuştu o zaman bende ilerde yaptırırım görürsün filan demiştim güle güle kullan sen çok güzel

mutfağındanda balkona çıkış var çok güzel kahvaltıyı balkonda yaparken tabak çanağı rahat taşırsın

odalarda ferah duruyor gece çekimi olmasına rağmen ferah duruyor

eşyalarınla daha da güzel olacak inşallah Allah huzurunu bozmasın mutlulukla oturun inşallah

bende akşam çektim kendi evimin fotolarını ama pcye yükleyemedim artık akşama yükleyebilirsem eklerim bence evlerimiz birbirine benziyor biraz

mutfak tezgahına su döküp kontrolünü yap bence biliyorsu n bu konuda çok sıkıntı çektim tezgahı koyan usta iyi derrzlemeyince hep su akıttı ve bir daha küçük iş olduğu için gelip yapmadı ufak işeri sonraya bıraktılarmı gelmiyorlar

canım, allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.çok ama çok güzel olmuş.odaların çok ferah ve geniş.biraz karanlık çıkmış ama seçebildiğim kadarıyla çok güzel olmuş.banyonun ve tuvaletinin kalebodurlarının rengide deseni de çok güzel.

banyo için aldığınız compact sistem çok kullanışlı ve çooook şık duruyor.benim eşimde istemişti öyle bir sistem ama bizim mütahit her iki banyoyada ona benzer küçük bir sistem takınca vazgeçtik.onunla idare edelim artık dedik.

karanlıkta bile çok güzel çıkmış ama aydınlık halinide bekliyorum.

canım temizlik yaparken parkelerini ne ile temizlediniz ve temizlik konusunda bize söyleyeceğin püf noktalar var mı?

bizde hafta sonu ankastre setimizi aldık.simfer marka;

Simfer - Ürün Detay
Simfer - Ürün Detay
Simfer - Ürün Detay

birde frankenin tek gözlü evyelerinden aldık.

http://www.applianceconsultants.co....n-stainless-steel---limited-stocks-6730-p.asp

Son düzenleme:

davlumbaz ve fırınlarımızın modelleri benziyor ama markaları farklı :) sende güle güle kullan

benim temizliği annem yaptı boyaları kazımak için bıçak türü birşey tiner banyolar için çamaşır suyu bol bol diyordu

sende güle güle kullan canım.senin ki ne marka ve ne kadara almıştınız?

oh ne güzel vallahi, anneciğin temizliğini yapmış, elleri dert görmesin inşallah.benim canım annemde bize yardım ederdi ama annem babamın köyünde ayağı takılıp düşünce ayağını kırdı öyle olunca annem oğluma bakacak(yaklaşık 1 ay oluyor ama tam olarak geçmedi daha). biz kardeşim, eşim ve ablamla temizliğimizi yapacağız.yada bir bayan tutup ona yaptıracağız ama tam olarak karar veremedik daha...

compact sistem bizim ustala kalsaydı hayatta yapmazlardı cnm. biz bauhausdan aldık montajını onlar yapıcaklar. yerini de ölçtüm ve en uygun buydu böyle aldık. daha küçük banyolar için daha küçükleri de var asılnda ki bizim banyo da çok büyük değil 240x240.
perdelere de hala karar veremedim nasıl bişi yaptırayım. artık eve girince bakıcam.

amiinn kızlar çok sağolun. hepimiz ağız tadıyla oturalım inşallah. evlerimiz gerçekten de benziyor :) yaşadıklarımız ve zamanlarda benziyor :)
zeynepcim sizin aldıklarınız da hayırlı olsun cnm. çok beğendim ankastrelerini. şu wok ne işe yarıyor çok anlayamadım ben ama. araştırmadım gerçi ama...
temizlik konusunda da şunu söyliyim... biz görümcemle yaptık. yerler çok pis değilsi viledayla sildik. camlar berbattı özellikle şu camların üzerin eyapıştırılan etiketler deli etti beni. pvclerdeki değil de camlardaki. ben sinirlenip bulaşık süngeriyle kazıdım ama çizildi tabiiki. eğer daha pratik bir yöntem varsa bence onu uygula. kapılar da çok pisti görümcem temizledi saolsun. wcde çimento kalıntıları vardı rezmen ellerimle kazıdım. banyoyu da önce çamaşırsuyuyla yıkadım. duvarda prizler olduğu içimn çok iyi temizleyemedim ama. sonra çimentoları boyaları kireçleri spatulayla kazıdım. bulaşık süngeriyle ve beyaz cifle temizleyi duruladım. son olarak duvarları da clin var ya köpüklü cam temizleyici onunla sildim. idarelik temiz oldu ama tekrar üzerinden geçmem lazım. böyle işte :)

Amin canım sağolasın anneciğinede çok geçmiş olsun Allah şifa versin kırık zor iyileşiyor malesef ama bak kardeşin ve ablanda varmış eşini sayayımmı genelde erkekler pek beceremez doğası gereği :)) benim annem yanlız yaptı kaç gündür uğraşıyor yorgunluktan bittim diyor özellikle yerlerden çamur akmış ayakkabıyla dolaşıldıya kaç defa sildim diyor imkanın varsa senin gibi temizlemez yardımcı bayan sen bilirsn tabiki

arçelik benimkiler fiyatlarını hatırlamıyorum faturalar evde eşimin parası vardı arçelikte alacağı yani ona istinaden aldık yoksa arçeliği tercih eteyecektim annemde geçen ay buzdolabı almış ev hediyesi haber vermemişti akşam gördüm dün gelmiş :)))

camlardaki etiketleri çıkarmanın kolay yolu ütüyü takın prizize buharını fıslatın etiketin üstüne hemen çıkıyor kavanozlardaki etiketleri çıkarma mantığıyla aynı hani etiketini çıkarmak istediğimiz kavanozu sıcak suyla doldurunca etiket hemen atarya kendini camda aynı ütünün buharı onun kolay çıkmasını sağlıyor :))

evet yaşadıklarımızda evlerimizde bu gidişle taşınmamız da aynı olacak :))) kısmet

yakaladım seni mandiş:))) he ılık suyla ıslatmak da denenebilir belki di mi, bu arada bizim pimapenler takıldığında adamlar bi şey dediydi ama aseton muydu yoksa jilet gibi keski midir nedir öyle bir şeyle miydi hatırlayamadık çok sene geçti üzerinden, ama bu 2 yöntemi çeşitli etiketlerde kullanmıştık, aklınızda olsun kızlar

sıcak suyum yoktu ama bilseydim ütüyü ya da sıcak suyu denerdim. jilet de denedim ama işe yaramadı malesef. aseton da işe yarayabilir bak denemedim ama... artık olan oldu gerçi bi camımda çizik belli oluyor ama diğerlerinde birazdaha dikkatli davrandım belli olmuyor Allahtan...

kızlar yaa perdeleri nasıl yaptırayım bi fikir verim bana güneşlikleri stor yaptırıcamama tülleri katlamalı felan yaptırmak istemiyorum çünkü herzaman kapatmak zorundayım. öyle de hoşuma gitmiyor. hemen karşımda ev var

çok sağol canım.beğendiğine sevindim.eşim çok istedi bir gözünün woklu olmasını.
canım bende camları silerken clean cam temizleyiciyi kullanıyorum.çok ama çok memnunum.hatta cam ocağımda da onu kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım bir kere denerim güzel olursa o şekilde kullanırım.

WOK Ocak

Çift halkalı yanış yapısı ile güçlü ısıtma yaparak, ısının tencere tabanına homojen olarak yayılmasını ve bu sayede yiyeceklerin eşit derecede pişirilmesini sağlar. Yüksek alev gerektiren ve çabuk pişirilmesi arzu edilen kızartma türü yiyecekler için idealdir.

canım çok sağol.evet kırık zor iyileşiyor.şu an biraz daha iyi ama tam olarak iyileşmedi daha.ablam izmirde oturuyor ama sağolsun taşınırken yardıma gelecek.evet benimde, bir bayan temizlesede çok içime sinmez.ben yine yanında olurum, ona yol gösteririm.bakalım nasip nasıl olacak.

açıklaman için teşekkürler cnm. bu arada çok geçmiş olsun atlamışım annenin durumunu

Son düzenleme:

canım dediğin gibi güneşlikleri stor yaptırırsın.üstünede normal uzun tül perde alırsın.sen eski perdelerini kullanmayacak mısın?ben şimdilik, evlenirken aldığım perdeleri mi kullanmak istiyorum.hatta güneşliklerimi bile.salon ve yatak odamın perdeleri pulluydu.sadece çocuk odasına perde alacağım.yatak odamda iki tane perde yeri vardı.onun birini de oturma odasına koyarım diye düşünüyorum.orasını zaten yer minderli yapacağım.hım birde mutfağa eşim istemiyor ama ikna edebilirsem zebra perdelerden almak istiyorum.

açıklaman için teşekkürler cnm. bu arada geçmiş oldun atlamışım annenin durumunu

çok sağol canım.allaha şükür eskisine göre artık daha iyi.allah razı olsun yaklaşık 1 ay oğluma kayınvalidem baktı.anneciğim o arada bol bol dinlendi.şükür daha iyi artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…