canım dediğin gibi güneşlikleri stor yaptırırsın.üstünede normal uzun tül perde alırsın.sen eski perdelerini kullanmayacak mısın?ben şimdilik, evlenirken aldığım perdeleri mi kullanmak istiyorum.hatta güneşliklerimi bile.salon ve yatak odamın perdeleri pulluydu.sadece çocuk odasına perde alacağım.yatak odamda iki tane perde yeri vardı.onun birini de oturma odasına koyarım diye düşünüyorum.orasını zaten yer minderli yapacağım.hım birde mutfağa eşim istemiyor ama ikna edebilirsem zebra perdelerden almak istiyorum.
yakaladım seni mandiş:))) he ılık suyla ıslatmak da denenebilir belki di mi, bu arada bizim pimapenler takıldığında adamlar bi şey dediydi ama aseton muydu yoksa jilet gibi keski midir nedir öyle bir şeyle miydi hatırlayamadık çok sene geçti üzerinden, ama bu 2 yöntemi çeşitli etiketlerde kullanmıştık, aklınızda olsun kızlar
sıcak suyum yoktu ama bilseydim ütüyü ya da sıcak suyu denerdim. jilet de denedim ama işe yaramadı malesef. aseton da işe yarayabilir bak denemedim ama... artık olan oldu gerçi bi camımda çizik belli oluyor ama diğerlerinde birazdaha dikkatli davrandım belli olmuyor Allahtan...
kızlar yaa perdeleri nasıl yaptırayım bi fikir verim banagüneşlikleri stor yaptırıcamama tülleri katlamalı felan yaptırmak istemiyorum çünkü herzaman kapatmak zorundayım. öyle de hoşuma gitmiyor. hemen karşımda ev var
çok sağol canım.beğendiğine sevindim.eşim çok istedi bir gözünün woklu olmasını.
canım bende camları silerken clean cam temizleyiciyi kullanıyorum.çok ama çok memnunum.hatta cam ocağımda da onu kullanırım diye düşünüyorum ama bakalım bir kere denerim güzel olursa o şekilde kullanırım.
WOK Ocak
Çift halkalı yanış yapısı ile güçlü ısıtma yaparak, ısının tencere tabanına homojen olarak yayılmasını ve bu sayede yiyeceklerin eşit derecede pişirilmesini sağlar. Yüksek alev gerektiren ve çabuk pişirilmesi arzu edilen kızartma türü yiyecekler için idealdir.
canım çok sağol.evet kırık zor iyileşiyor.şu an biraz daha iyi ama tam olarak iyileşmedi daha.ablam izmirde oturuyor ama sağolsun taşınırken yardıma gelecek.evet benimde, bir bayan temizlesede çok içime sinmez.ben yine yanında olurum, ona yol gösteririm.bakalım nasip nasıl olacak.
canım dediğin gibi güneşlikleri stor yaptırırsın.üstünede normal uzun tül perde alırsın.sen eski perdelerini kullanmayacak mısın?ben şimdilik, evlenirken aldığım perdeleri mi kullanmak istiyorum.hatta güneşliklerimi bile.salon ve yatak odamın perdeleri pulluydu.sadece çocuk odasına perde alacağım.yatak odamda iki tane perde yeri vardı.onun birini de oturma odasına koyarım diye düşünüyorum.orasını zaten yer minderli yapacağım.hım birde mutfağa eşim istemiyor ama ikna edebilirsem zebra perdelerden almak istiyorum.
verdiğin fikirler için teşekkürler mandalina... yatak odan için düşündüğün perdeye örnek bişiler var mı?
bu arada kızlar az önce mobilyacıyı ve tezgahçıyı aradım. mobilyacı bitirmiş işi. bikaç değişiklik olacak onları bütün işi bitince eve girince yapıcak. tezgah da yarın biticekmiş inş.
dün duvarlarımsaki stikırları çıkarmaya çalıştım. sıcak su işe yaradı ama birtane stikırım inatçı çıktı bir de ütü deniycem bakalım çıkıcakmı?
fikirleriniz için çok ama çok teşekkürler...
rica ederim canım bende senden çok fikir aldım
yatak odam için benzer modelleri eklemiştim netten alıntı yapıp haftaya tüller takılmış olacak ozaman çekip eklerim istersen
mutfak tezgahının her yanına su döküp akıtıp akıtmadığına mutlaka bak bence onda çok sorun yaşadım hala gelmedi kendimiz yaptık derzlerini
inş sıkıntı yaşamayız ama sıkıntı olursa da muhtemelen biz yaparız. artık eşim de çok sıkıldı sorun çıkınca çağırıyo dışarıdan birini yaptırıyo. en son ana şartelde sorun çıktı. prizler de çalışmıyordu. bir de holdeki lambanın anahtarının bulunduğu yer kapalıydı. çağırdık elektrikçi avizeleri taktırık ve extradan bu saydıklarımı da cepten para vererek yaptırdık. artık elimiz cebimizden çıkmıyo eksikler yüzünden(( aman sağlık olsun artık düşünmemeye çalışıyoz. evimizin tadını çıkarmaya çalışıyoruz :)))
zor çıkan etiketler için kloroform ya da saf alkol bulma şansınız varsa özellikle camdakileri çok kolay çıkartır.
zor çıkan etiketler için kloroform ya da saf alkol bulma şansınız varsa özellikle camdakileri çok kolay çıkartır.
bir ve iki yatak odasının manzarası 3, 4, 5,6 çocuk odası diye tabir edilen oda :))
7, 8 yatak odası
3, 4 çocuk odasından mutfağa bakış
banyo malum
14, 15, 16 ara oda minderlerimi koymayı planladığım oda
diğerleri salon
tüller idarelik takılanlar dün takılmış mutfağınki ama henüz görmedim yatak odasınınki dikimde uzun geldi kesilecek diğerleri şimdi kullandıklarımı uydurcaz zamanla alacaz hafta sonu taşınırsam tülleri de çeker eklerim kolidor yüklük tuvalet filanda vardı ama fotolar çok olunca yüklemedi onlarıda bir ara yüklerim
cnm çok beğendim evini. tek hoşuma gitmeyen emin olamadım ama küvet eski tip gibimiydi? banyo dolabın haftasonu azkalsın alıcağım dolabın aynısı. bauhausda görmüştüm. hatta aynını düşünüyorum desem yalan söylemiş olmam :)
perdelerine bayıldım ve kesinlikle oğlumun odasındaki fransız balkona rustik perde yaptırmaya karar verdim. muhteşem duruyor yaa. kenarlarına da fon düşünüyorum. güneşlik kullanmam herhalde. fonları kapanacak şekilde yaptırırım ama fon nasıl takılıyor rustiğe hiçbir fikrim yok :)))ya var ya sabah sabah kendi evime bakmışım gibi oldum çok mutlu oldum cnm :)
evet eski tip küvet compakt yapamayız uymuyor çıkıntı var gibi cümleler yüzünden kendimizi topladığımız ilk anda orası compakt olacak sen kullan bakalım memnun kalırsan :)) bilgilerini bekliyorum
banyo dolabının yanındaki küvetle arasındaki boşluk var ya oraya da dolap yapılcak usta yoğunum şimdi bir ara yapacam dedi ev hediyesi olacakmış :))
lavobo içinde mobilya olan çanak gibi üzerine konanlardan istemiştim oluyorduda ama kullananlar hiç memnun değil özellikle abdest alma konularında tavsiye eden olmadı bunlardan herkes memnundu.
perdeler uydurma canım yeni değil kornişe takılan tiplerdi kesim biçim yapılıp rustiğe uydurulcak düz olarak birde rustiklerin ardında aparatlar var alırken zaten şeklillerini kullanış tarzını soruyorlar ona göre aparatlı veriyorlar yatak odamdaki gelince onun fotosunu çeker koyarım mutfak perdesi gelmiş takılmış henüz görmedim dediklerine göre çok güzel olmuş gören beğenmiş ama ben göremedim daha :)) onuda eklerim belki fikrin değişir
bence rustiğe tül perde takmak çıkarmak çok kolay rahat kornişlere takmak ölüm gibi geliyor bana
aslında amacım senin gibi eklemekti evlerimizin ne kadar benzediğini göstermek için ama evde yüklemede sorun yaşadım işyerindede yükleyemiyorum böyle oldu )))
aslında o canak gibi lavabolardan ben de çok istiyorum ama ucuzuna denk gelmedim. bulsam uygun bişi alırım. Abdest için zorlanırsam ebeveyn banyosunda alırım
bu arada atlamışım ama duş şeysi var ya armatür müydü neyse işte ona bayıldım cnm yaa...
uydurma perdeler böyle duruyosa yaptırsam nasıl duru acaba :))
diğer perdelerini de bekliyorum cnm zaten haftasonundan önce araştırmaya başlayamıycam perdeleri...
Eki Görüntüle 275676 Eki Görüntüle 275677 Eki Görüntüle 275678 Eki Görüntüle 275679 Eki Görüntüle 275680 Eki Görüntüle 275681 Eki Görüntüle 275682 Eki Görüntüle 275683 Eki Görüntüle 275684 Eki Görüntüle 275685 Eki Görüntüle 275686 Eki Görüntüle 275687 Eki Görüntüle 275688 Eki Görüntüle 275689 Eki Görüntüle 275690 Eki Görüntüle 275691 Eki Görüntüle 275692 Eki Görüntüle 275693 Eki Görüntüle 275694 Eki Görüntüle 275695
açıklamalarını yarın yaparım :)
canım, maşallah evin çok ama çok güzel olmuş çok beğendim doğrusu.manzara ayrı bir güzel baktıkca insanın içi açılıyor.bütün olan kapılarımız, birbirinin aynısı. bizim pervaz kısmı abonaz yanlızca.sanırım parke renklerimizde aynı(açık ceviz).odalar müthiş ferah.banyonun renk ve desenleri çok güzel.banyoda ki dolaplı lavabon şekil itibari ile bizimkine benziyor.bizim kinin renki beyaz ve gri.
banyo armatürüne bittim doğrusu çok şık duruyor.rustiklerin çoook güzel olmuş.banyonun duşakabinini de eliniz rahatlayınca, shadowun o güzel compact sisteminden yaptırırsınız.banyoda ki tuvalet yerinin içte olması banyoyu daha ferah yapmış.genel olarak tek kelimeyle süper.
kızlar maşallah ikinizinde evleri çok güzel ve üçümüzün evleride birbirine benziyor.hepimizde evlerimizde huzur ve mutluluk içinde otururuz inşallah.
bizde iki gündür evyeyle uğraşıyoruz.normalde evyeyi çelik evye almıştık ama çevremizde ki çoğu kişiden dokulu çelik evyelerden alın onlar daha kullanışlı oluyor (temizliği ve leke göstermemesi açısından.) deyince bizde en son değiştirmeye karar verdik.yine tek gözlü damlalıklı ama diğerinde lavabonun iç hacmi daha genişti.az önce mermerciye bıraktım geldim.bugün bizim tezgaha başlayacakmış, yarında montajını yapacakmış.ince ayrıntılarıda biter mi bilmiyorum.mermerci işini bitirince arabordürler işlenir.geriye musluğu ve evyeyi takması kalır.birde boyacı ufak tefek yerler için tekrar girecekmiş.hafta sonu marangoz işlerini bitirmiş onları takıyordu.sadece ayakkabılık ve yüklüğün dış kapakları daha gelmemiş, sanırım onuda hafta sonuna kadar takar yada takmıştır bilmiyorum artık.kızlar bizim taşınmamız büyük bir ihtimalle bayram sonrasına kalacak.napalım geç olsun ama güç olmasın :)
sağol canım
valla shodow nasıl yaptı bilmiyorum topiği açarken hemen hemen her şeyimiz benziyor aynı dönemlere rastlıyor yaşadıklarımız aldığımız eşyalara kadar bir çok şey benziyor :))
parke renklerinin adını unuttum ama açık renk dokulu birşey şimdi oturduğum evin kapılarıda iki renk yıllardır öyle kullanınca tek renk takıntısı başladı ama iki renkte güzel duruyor güle güle kullan
Amin inşallah huzurla sağlıkla oturmak nasip etsin hepimize Rabbim
evyenin içinin genişliği önemli ben hata yaptım minicik benimki yuvarlak olandan
canım evyen için hiç üzülme bence.baktın gördün gerçekten senin için sıkıntı oluyor.istediğin gibi bir evye alır taktırırsın.sonuçta evyenin ebatı küçük olduğu için, büyük bir evye aldığında yeri büyütülebilir.hiç sıkıntı yapma kendine, herşeyin bir çaresi bulunur önemli olan sağlık ve huzur gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?