Güle güle oturun evinizde.
Prizler hakkında;
Kızımın odasında 2 priz var. Tek priz olsa çok zorlanırdım. Biri dolabın arkasında kaldı ama onu da kullanıyorum.
Priz yüksekliği çocuk odasında önemli.
Salonumda 3 tane priz var ama 4. sü olsa daha iyi olurdu.
Mutfakta 5 prizim var.Hepsi kullanılıyor.
merhabalar. Allah gule gule oturmayi nasip etsin insallah. bence bir evde en onemli sey priz. priz bol olursa evde kadinin isi o kadar azaliyor bence. ozellikle mutfak ve cocuk odasinda cok onemli.anladım cnm çok teşekkürler. peki kızının odasında 2tane dedin ya... 2. prizi nereye koymam gerekir sence?
salonda 5tane olmuş olucak heral de yeter o zmn.
mutfakta da 2tane kullanılabilir olacak. bir de salondaki de mutfaktan kullanılabilecek. dolap, fırın vs zaten prizleri ayrıca yapılacak. başka da yer kalmıyo zaten. mutfakta priz çok lazım biliyorum.
anladım cnm çok teşekkürler. peki kızının odasında 2tane dedin ya... 2. prizi nereye koymam gerekir sence?
salonda 5tane olmuş olucak heral de yeter o zmn.
mutfakta da 2tane kullanılabilir olacak. bir de salondaki de mutfaktan kullanılabilecek. dolap, fırın vs zaten prizleri ayrıca yapılacak. başka da yer kalmıyo zaten. mutfakta priz çok lazım biliyorum.
tşkkrler kızlar. notlarımı aldım hemen çocuk odasına bikaç yere daa ekliycem priz. pencere kenralarına da priz değil de yukarıda olarak şekilde elektirik kablosu yerleitiririm diyorum. hani plastikle kamufle ediyorlar ya öyle.
evim sitede olacak. dışarıya gerek kalmıycak ama balkona koydurayım bitane priz. ileride kapattırırp, tv felan koyarım. :)))
Balkonu mu kapattıracaksınız ? Şaka mı, gülmüşsün de.
Ben sitenin dış görünümünün balkon kapatarak,balkonlara dışarıdan garip görünecek eşyalar konularak bozulmasına karşıyım.
yok cnm ciddiyim ama öyle pimapenle felan kapatmıycam. katlanan camlar var ya, komple aılabiliyor balkon...onlardan yaptırıcam ilerde...
Güle güle oturun, bitmesi yaklaştı artık, herhalde.
Ben bazı evlerimde geceleri koridorda prize takılınca yanan ufak lambalardan kullandım, bana pratik geldi. Eğer siz de öyle bir şey düşünürseniz, hole/koridora biraz yüksek bir yere priz taktırtabilirsiniz.
Banyo için, biz elektrikli diş fırçalarından kullanıyoruz. Bir priz onlara, bir priz de çamaşır makinesi için var. Süpürge yaparken bir 3. de olsa iyi olur diye düşünüyorum bazen. Eşiniz veya varsa oğlunuz elektrikli traş makinesi kullanacak olsa yeterli priz olacak mı, o da belki düşünülebilir.
Şarjlı süpürge varsa, onun için de bir yer düşündünüz mü bilmiyorum.
Aklıma gelenler bunlar.Diğer odalar hallolmuş zaten ben yazana kadar.
Merhaba canım, senin yerine çok heycanlandım valla, evlerimiz bir an önce bitse keşke
Çocuk odasında tek priz bence az canım, oğuzhan ileride büyüdüğünde belki bilgisayar, yazıcı vs onun odasına koymayı düşüneceksiniz dolayısı ile uygun olan duvara bi priz daha koydurt.
Mutfak için düşündüğün yerler gayet iyi ama bence girişe de koysunlar. Elektrik süpürgesinin fişini falan takarsın belki rahatlık olur senin için.
Salonda ise; Lcd tv için ben aşağıya yaptır derim canım -ki ben öyle yaptıracağım.
Yatak odasında ayrı ayrı komodinlerin arkasına yaptırma canım bence.. daha sonra olur da yatağını değiştirirsen o duvarda prizler kalabalık bir görüntü oluşturabilir.. Ben mesela yatak odama gardrobun arkasına yaptırıyorum 1 tane oradan gizli bir kanalla uzatma yapılacak abajurlarım için. Tuvalet aynasının yanındaki prizi gereksiz gördüm canım ben.
Banyodakiler gayet uygun.
Koridorda en azından 1 tane priz olsun canım
Canım bence holde priz olmalı benim giriş holde var.evi süpürürken iyi oluyor..banyoda vede tuvalettede var tuvaletin holdeki pek kullanmadım.ama banyodaki saç kurutma makinası için lazım oluyor.benim balkondada var.yazın elektrikli barbeküyü kullanıyorum çok rahat oluyor.veyahut televizyon ,radyo dinlemek için.bence en az iki tane her odada olmalı.çocuk odasında bir tane olsa yeter.ama yatak odasındada en az iki tane olsun..birde elektrikten bahsetmişsin ama.benim balkonumda muslukta var.çok iyi oluyor.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?