Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

evet cnm lcdnin arkasına gelen priz yukarıda birde receiver direct scart girişine monte oluyor görünmüyor yani kablo yığını yok fotoğraf makinem düzelse çekicem ama bekliyorum bende çekince hemen koyucam perdeleride

diğerleri koltukların arkalarına gelecek şekilde prizler görünmediği için görüntü kirliliği olmuyor...

bizim ebeveyn banyosunda havalandırma yoktu rutubet yaptı sonra tesisat çektirip küçük fanlar oluyor ya onlardan taktırdık küçük bir delik açıp şimdi çok rahatım da oyüzden sormuştum problem olmasın şimdiden yaptırın die..

son olarak da normal elektrik anahtarlarını ufaklıkların yetişemeyeceği yere koydurursan daha rahat edersin benden sölemesi sonra oyun haline getiriyorlar ışık açıp kapamayıı

haklısın cnm. prizler kapaklarla kapanıyo ama anahtar sorun olur tabii. zaten anahtarlar ayaktayken erişilebilecek şekilde olcak daha rahat olur öle...

çok teşekkürler kızlar. gece gece benim derdimle uğraşıp ilgilendiniz... şimdi tavsiyeler doğrultusunda düzenlediğim son halini koyuyorum. gene bi eksik fazla görürseniz lütfen söyleyin...

çocuk odası:

Eki Görüntüle 168819

mutfak:
mutfakta davlumbaz, ocak ve fırın için zaten tesisat çekilecek. buzdolabı ve mikrodalga arkasına da ayrı ayrı yaptırıcam. ayrıca ocağın sağına ve soluna birertane yapptırayım diye düşünüyorum. girişe de ekledim bitane.

Eki Görüntüle 168797

Eki Görüntüle 168800

salon:
salonda ise mutfak masasının yanına koydurmayı düşünüyorum ki masaya çay makinası felan koyarsam prizde takılı kalabilir. ya da mutfak aletlerini kullanabilrim... diğer duvarlarda gördüğünüz gibi tvnin arkasına ve akvaryumun olduğu yerlere de birertane koydurayım diyorum. ileride tv ünitesi yaptırdığımda 3lü koltuğun olduğu duvara koymayı düşünüyorum. o yüzden de oraya da bi priz taktırayım diyorum. onu da aşağıya koydum ki hem şimdilik görünmesin, hem de ileride olur da ünite üzerine felan koymaya karar verirsek üstte abest alur dedim.
bir de balkona da priz ekeldim.

oturma odası:

yatak odası:

Eki Görüntüle 168811

Eki Görüntüle 168810

banyo:
çamaşır makinesi haricinde lavabo yanında bir priz olacak.

hol:
hole de 2 adet priz ekledim.

Eki Görüntüle 168816

bunlar da evin komple görüntüleri:

Eki Görüntüle 168818

tekrar çok teşekkürler kızlar, yaptığınız ve yapacağınız yorumlar için. ufak gibi görünse de gerçekten evin en can alıcı kısımları bunlar sanırım ve sayenizde gene farklı fikirlerle en uygun şekilde değerlendirip yerleştirdim prizleri de... :)))

Son düzenleme:
allah bizlere de nasip etsin güle güle yaşayın evlerle ilgili tek tavsiyem beyazı bol kullanın bence evi olduğunda çok daha büyük ferah ve çekici yapıyor..

canım arkadaslar gereklı yorumları yapmış uzun uzadıya yazmak istemiyorum

çünkü benimde yazacaklarım aynı olacak.

Evin hayırlı uğurlu olsun,isteyen herkese nasip etsin.

güle güle otur tatlım

tşkkrler cnm evet saolsun kızlar gece gece uğraştılar bnmle...
allah bizlere de nasip etsin güle güle yaşayın evlerle ilgili tek tavsiyem beyazı bol kullanın bence evi olduğunda çok daha büyük ferah ve çekici yapıyor..

Ben de çok seviyorum beuazı cnm ama küçük çocuk olunca her yerde kullanılmıyor işte... Mutfak dolaplarını altı mürdüm üstü kirli beyaz düşonüyorum. Duvarları ve yerleri açık renkli düşünüyorum. Buna zıt köşe takımı füme tv üniyesl kirli beyaz düşünüyorum ben mesela... Tabil o aşamalara gelene kadar vazgeçmezsem...

canım sana birşey sormak istiyorum bu evinin 3d çizimini nasıl yapıyorsun

cnm ben otomotivde çizimciydim. unigraphics diye bir program kullanıyorum ben ama ağır bir program. benim konulara bakarsan orada çizim programlarıyla ilgili bir konu var. gerçi çok ilgilenemedim ama belki işine yarar birşeyler bulursun.

slm kızlar. elektrik prizleri dediğimiz gibi konulacak. sadece neredeyse hepsi aşağıda olacak. görüntü kirliliği olmasın diye öyle karar verdik. yalnız mutfakle ilgili bir sorun oldu ve köşe lavano yapamıyorum
yeni hali aşağıdaki gibi. bu haliyle ilgili fikir verirseniz değiştirilecek yerleri şimdiden değiştirebiliriz sanırım.

çok teşekkür ederim canım

slm kızlar bugün inşaata gittim ve elektrikçilerin yanlışlıkla doğru yere tesisatı çektiklerini gördüm ve çok sevindim. yani lavabo ve ocak arası mesafem açılıyor. mutfağımın son hali böyle.. tabii son hali ediysem mutfak dolapları yapılırken çizimciye sunacağım bu. orda da tabiiki malzemelerine, rengine, dolpların açılış şekline felan karar vericez. çizimciye mail attım hangi malzemeleri kullanıyorsunuz diye. cevap gelirse sizden bu konu da da yardım isteyeceğim.

Eki Görüntüle 170507

Eki Görüntüle 170508

Eki Görüntüle 170509

Eki Görüntüle 170510

resimler dizenlenmiştir. arkadaşların fikirleri ve inşaatın gidişatındaki bazı sorunlar ve değişikliklerden sonra çizimleri güncelledim ve buraya yeni resimleri koydum. gözünüze çarpan eksik ya da fazlalıklar olursa söyleyin lütfen. yorumlarınızı bekliyorum...

bütün ev:

antre:

çocuk odası:

mutfak:

salon:

oturma odası:

yatak odası:

ebeveyn banyosu:

banyo-wc:

lavabo üstündeki o bölmeli raflı dolap gibi şey kalıcak mı

cnm orayı renkli kapaklı kavanozlar yerleitirip baharatlık larak kullanamyı düşünüyorum ama başka nasıl değerlendirebilirim fikir verirsen düzeltirim... bayaa düşündük arkadaşlarla burda da ama en sonunda bölmeli olsun dedik gene ama ya cam kapak ya da normal kapakla kapatıcaaz dedik.

Ne güzel, öyle sistemli planlıyorsunuz ki herşeyi, evinizi çok rahat yerleşeceksiniz (hamalları zaptedebildiğiniz ölçüde tabi).

Giriş gayet iyi. İleride nüfus arttıkça, istenirse ilave ayakkabılık falan konabilecek yer de var.

Çocuk odası, gardırobun yanındaki radyatör ise, acaba dolap ısı dağılımını etkiler mi diye düşündüm. O duvar apartmanın koridoruna bakıyor galiba. Yanda asansör varsa veya medivenden inip çıkanların sesi, çocuğun uykusunu böler mi?

Mutfakta, buzdolabının raf ve sebzeliklerinin rahatça çıkabileceğinden emin olun derim. Bende 10 cm boşluk+2 cm panel+2-3 cm daha boşluk var, yine de dolabı öne çekmem gerekiyor temizlik yaparken.

Diğer taraflar, gayet güzel ve ferah olmuş.

Eveeet, sizi izlemeye devam ediyoruz.

tşkkrler cnm haklısın rahat edeceğim diye düşünüyorum. umarım sorunlar devam etmez.
merdivenler giriş kapısının diğer tarafında kalıyor cnm. çocuk odasının diğer yanında da diğer dairenin mutfağı var. işin iyi tarafıonların çeşme karşı tarafta. çok sıkıntı olmaz diye umuyorum. radyatörler neraye konulacak tam bilemiyorum ama orada olacak diye tahmin ediroyum karşı duvarda kiriş var çünkü.
buzdolabıyla ilgili tespitini değerlendiricem cnm haklısın sebzelikler sorun çıkarabilir. gerekirse 5-10 cm kadar boşluk bırakırım orada.
tespitlerin için tekrar teşekkürler. daha çok işimiz var zaten. daha mutfak tezgahı ve dolapların malzemelerini, duvar rengini, parke rengini beraber seçicez inş. hatta daha da ilerleyen zamanlarda tv ünitemi ve vestiyerimi de birlikte tasarlarız diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
merhaba canım diğer sayfaları okumadım şu pencere tarafındaki üst dolabın derinliği diğer taraftakilere göre daha az olmuş ya alt tezgah derinliği 60 üst dolap derinliği ise standartlarda 35 cm oluyor ona göre baz alabilirsin

cnm biliorum ama orada pencere var ondan öyle olmak zorunda. tezgah karşı duvardaydı orjinalinde ben bu tarafa aldırdım ondan pencereye geldi o dolap ben de öyle çizdim. site olduğu için pencere yerinide değiştiremiyorm malesef. gene de tespitin için teşekkürler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…