tşkkrler cnm ilgilendiğin için. ebeveyn banyosuna koymayı düşünmüyorum priz. orda gerek olamz heralde. havalandırma da olucak cnm. dediğin gibi oturma odasında da bitane daha ekliyeyim ben.
duvara monte ettik dedin ya tvyi. priz yukarıda mı cnm?? ondan mı görünmüyo kablolar??
evet cnm lcdnin arkasına gelen priz yukarıda birde receiver direct scart girişine monte oluyor görünmüyor yani kablo yığını yok fotoğraf makinem düzelse çekicem ama bekliyorum bende çekince hemen koyucam perdeleride
diğerleri koltukların arkalarına gelecek şekilde prizler görünmediği için görüntü kirliliği olmuyor...
bizim ebeveyn banyosunda havalandırma yoktu rutubet yaptı sonra tesisat çektirip küçük fanlar oluyor ya onlardan taktırdık küçük bir delik açıp şimdi çok rahatım da oyüzden sormuştum problem olmasın şimdiden yaptırın die..
son olarak da normal elektrik anahtarlarını ufaklıkların yetişemeyeceği yere koydurursan daha rahat edersin benden sölemesi sonra oyun haline getiriyorlar ışık açıp kapamayıı
tşkkrler cnm evet saolsun kızlar gece gece uğraştılar bnmle...canım arkadaslar gereklı yorumları yapmış uzun uzadıya yazmak istemiyorum
çünkü benimde yazacaklarım aynı olacak.
Evin hayırlı uğurlu olsun,isteyen herkese nasip etsin.
güle güle otur tatlım
allah bizlere de nasip etsin güle güle yaşayın evlerle ilgili tek tavsiyem beyazı bol kullanın bence evi olduğunda çok daha büyük ferah ve çekici yapıyor..
canım sana birşey sormak istiyorum bu evinin 3d çizimini nasıl yapıyorsun
çok teşekkür ederim canımcnm ben otomotivde çizimciydim. unigraphics diye bir program kullanıyorum ben ama ağır bir program. benim konulara bakarsan orada çizim programlarıyla ilgili bir konu var. gerçi çok ilgilenemedim ama belki işine yarar birşeyler bulursun.
lavabo üstündeki o bölmeli raflı dolap gibi şey kalıcak mı
Ne güzel, öyle sistemli planlıyorsunuz ki herşeyi, evinizi çok rahat yerleşeceksiniz (hamalları zaptedebildiğiniz ölçüde tabi).
Giriş gayet iyi. İleride nüfus arttıkça, istenirse ilave ayakkabılık falan konabilecek yer de var.
Çocuk odası, gardırobun yanındaki radyatör ise, acaba dolap ısı dağılımını etkiler mi diye düşündüm. O duvar apartmanın koridoruna bakıyor galiba. Yanda asansör varsa veya medivenden inip çıkanların sesi, çocuğun uykusunu böler mi?
Mutfakta, buzdolabının raf ve sebzeliklerinin rahatça çıkabileceğinden emin olun derim. Bende 10 cm boşluk+2 cm panel+2-3 cm daha boşluk var, yine de dolabı öne çekmem gerekiyor temizlik yaparken.
Diğer taraflar, gayet güzel ve ferah olmuş.
Eveeet, sizi izlemeye devam ediyoruz.
merhaba canım diğer sayfaları okumadım şu pencere tarafındaki üst dolabın derinliği diğer taraftakilere göre daha az olmuş ya alt tezgah derinliği 60 üst dolap derinliği ise standartlarda 35 cm oluyor ona göre baz alabilirsinkızlar dediğiniz gibi ekledim. Ocak korktuğum gibi buzdolabına çok yaklaçmadı, alttakı dolaplar da daha iyi durdu sanki ama üstteki dolaplar içime sinmedi pek. Onları nasıl yapabilirim? Ya şöle diyim. Lavabo karşıdaydı da ben butarafa aldırdım ya... Pencere yerini değiştiremediğim için pencerenin ordaki üstteki dolapları küçük yapmak zorundayım. Dolapları bu tarafa alınca da böyle oldu. Nasıl bi çözüm bulunur böyle. Yoksa eski yerine mi alıyım???
Eki Görüntüle 149373
Eki Görüntüle 149372
Eki Görüntüle 149371
merhaba canım diğer sayfaları okumadım şu pencere tarafındaki üst dolabın derinliği diğer taraftakilere göre daha az olmuş ya alt tezgah derinliği 60 üst dolap derinliği ise standartlarda 35 cm oluyor ona göre baz alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?