Yeni evim için dekorasyon önerileri ?

salon çok belirgin çıkmamış canım ama en kısa zamanda gece çekilmiş fotolarıda eklerim eğer istersen.. umarım fikir edinebilirsin, yardımcı olabilirsem mutlu olurumm

salon çok belirgin çıkmamış canım ama en kısa zamanda gece çekilmiş fotolarıda eklerim eğer istersen.. umarım fikir edinebilirsin, yardımcı olabilirsem mutlu olurumm

cnm çok saol. yardımcı olmaz olur musun? aslında normal tüllerden daha mantıklı ama bu ylladıklarına bakarken aklıma farklı birşey geldi. şimdi ben bunları hiçbir şekilde açamam. yukarı dopru kaldıramam. ne gece ne gündüz. sürekli en açık haliyle durmalı. kocam çok pimpiriklidir çünkü benim. madem açık durucak sürekli, mekanizmasına da gerek yok. onun yerine peteklerin üzerinden başlayarak bir nevi yarım japon perde yaptırabilirim aslında. japon perdede de gene tek pencere büyüklüğünde yapılıyor. duruşu aynı bunlar gibi olarak yalnız yukarı doğru açılmayacak. yana doğru kayarak açılacak. bunu biraz araştırıp örnek foto koyarım size. zaten inşaat bayaa iyi ilerliyor. şuanda tesisatları bitmek üzere. yakında da sıvaya başlıycaklar. ben de yavaş yavaş acil alacaklarımı araştırmaya başlıyorum. yakında buradan size soracağım daha çok şey olacak...

allah kolaylık versin tatlı telaşlarında... düşündüğün şey mantıklı ama mesela camı açmak istediğinde ne yapıyosun tüm tülümü kaydıracaksın o zaman bende merak ettim şimdi nasıl oluyor die... benim kocişde çok pimpiriklidir bu perdelerimizi yaptırdığımızdan beri 3 senedir yaniii hala kontrol eder görünüyor mu die ama çok dibine gelmedikçe görünmüyor ama camının karşısında başka bir cam varsa yansıtabilir.. ama pilelilerden çok kullanışlı olduğunu söleyebilirim şahsennn...

gene bunun gibi tek tek cama yapıldığını düşün cnm. cama gelen kısmı kaydırarak açıcaksın öle yani bak bi örnek foto koyayım ama tabii bunun kısası olmak zorunda ki peteğe gelmesin. o da nasıl durur bilemiyorum. perdecilere bir danışıcam bakalım...

tekrar merhaba kızlar. evimizin inşaatında tesisat tamamlandı. çatı kapanır kapanmaz sıvaya başlanacak.

belki biraz erken olacak ama ben sıkıştırmamak için iç dekorasyonla ilgili birkaç araştırma yapmaya başladım. sizin de bana bu konuda yardımcı olabileceğinizi düşünüyorum.

şimdi sırasıyla başlıklar altında kendi düşüncelerimi yazmak istiyorum. sizin de bu düşüncelerime tavsielerde bulunup, farklı düşünce ve önerilerinizi benimle paylaşmanızı bekliyorum. umarım bana yardımcı olursunuz.

öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki burada resimlerini koyduğum model ya da renkler tabiiki bize sunduklarının arasında varsa tercih edebileceğim. yoksa da en yakın olanlarını... ya da tercih ettiğimin fiyat farkı çok olursa da tercihimi değiştirebilirim.

şimdiden yorum yapan, fikirlerini payşaşan ya da paylaşmayan konumla ilgilenen herkese teşekkürler.

not: fotoğraflar internetteki farklı sitelerden alıntıdır.

Son düzenleme:
duvarların rengini kum beji düşünüyorum. hem her türlü mobilyaya uyum sağladığı için hem de ferah bir görüntüsü olduğu için böyle bir seçim yapmayı uygun gördüm.

parke konusunda kararsızım. aslında açık renk istiyorum ama temizliği zor olur dendği için acaba biraz daha koyu mu tercih etsem diyorum. bu konuda fikirleriniz benim için çok önemli. birkaç örnek ekliyorum.

dolaplar:
mutfak dolaplarının rengine neredeyse karar verdim. üst dolapları kirli beyaz, alt dolapları da mürdüm düşünüyorum.

tezgah arası:
tezgah arasında hala kararsızım. fikirlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
sizce küçük küçük seramiklerden mi olmalı, büyük fayans mı olmalı. tabii fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok bunların.
bir de sizce tek renk mi olmalı. mesela tek mürdüm mü ya da tek kirli beyaz mı olmalı yoksa iki rengi birarada mı kullanmalıyım?

kalebodur:
mutfak kalebodurlarını mümkün olduğunca acık renk düşünüyorum. aklımdaki renk de gene dolaplara da uyum sağlaması açısından kirli beyaz olsun diyorum. siz ne dersiniz?

tezgah ve evye:
tezgah konusunda çok kararsızım. fiyat farkının en fazla olduğu bölüm bu sanırım. benim düşüncem en kötü ihtimalle mermerit olması. gene tek istediğim kolay temizlenebilen ve sıcağa dayanıklı olması... tabii bir de mutfağım küçük olduğu için açık renkli olsun istiyorum.

evye ise fotoğraftaki gibi olmasına karar verdim.

Son düzenleme:
banyo dolabı:
dolap:
banyo dolabında kirli çamaşır bölmesi olsun istiyorum. aynalı olsun istiyorum. bunun dışında çok da fikrim yok açıkcası.

kalebodurlar:
banyodaki kalebodurlar için eşimle biraz zıt düşünüyoruz. o koyu renk tercih edelim diyor ama ben banyo küçük olduğu için hoş olmaz diye düşünüyorum. ben de acaba tabanı koyu renkli yapıp, duvarları açık renk mi düşünsek diyorum acaba?

duşakabin:
bu konudaki tercihi eşim yapacaktır eminim. onun istediği fotoğraflardaki gibi kompakt sistemlerden. sizler de kullanan varsa bu tarz duşakabinlerdeki avantaj ve dezavantajlar neler söylerseniz sevinirim.

iç kapılar: iç kapıları beyaz düşünüyorum kızlar. modellere gelince:

odalar: standart sanırım klasik amerikan kapı...fiyat farkı çok olursa standartta neyse onu seçeceğim ancak fark çok olmazsa aşağıdaki modellerden düşünüyorum.

bu model en çok istediğim model:

bunun dışında olabilecek hoşuma gidenler de şöyle:

salon: cam bölmeli amerikan kapı...

balkon: boydan boya cam kapı mı klasik yarıya kadar cam olanlardan mı?

mutfak: yer problemi yüzünden akordeon kapı düşünüyorum.

kapı kolları da hangisi olsun sizce?

geriye kalan aklıma gelenler bataryalar ve dış kapı. bunlar hakkında hiçbir fikrim yok. üstelik standardın dışında beğeneceğim şerlerde fiyat farkını gözardı etmeden tercih yapacağım. siiznde başka aklınıza gelen şeyler varsa lütfen paylaşın.

oofff offff bitmiyo bu evlerin derdi :) keşke hayattaki tek derdimiz bu olsa dimi...

benim iç kapılar yapılıyor şuan. beyaz olucak. enine 4 krom çıta olucak üstünde.
yanin senin ilk fotoğraftaki kapının beyaz ve 4 çizgilisi

armatürlerim de GROHE marka. en iilerden biri. biraz pahalı ama bi o kadar da kaliteli... tasarımları da güzel.. sitesine girip bakmanı tavsiye ederim

benim evimdeki parkeler açık renk fil dişi sanırım deniyor memnunum açık renk olmasından daha büyük ve ferah duruyor ve üzerine herrenk dekarosyon uyuyor bence

ahh ahhh evet cnm çok tatlı telaşlar...
kapılarının fiyatı ne kadardı bana da fikir olsun bari. çok kafaya takarsam kocacıımı kandırmaya çalışıyom bari. ben de o kapının beyazından istiyorum. çok hoşuma gidiyor.

dış kapım da bunun çok benzeri.. birebir aynısını bulamadım

Eki Görüntüle 177888
dış kapı da işte aynen böle bişi istiyorum ama inş istediğim gibi olur.

benim evimdeki parkeler açık renk fil dişi sanırım deniyor memnunum açık renk olmasından daha büyük ve ferah duruyor ve üzerine herrenk dekarosyon uyuyor bence
tşkkrler cnm ilgin için. eğer arkadalardan çok kötü deneimler gelmezse açık renk parkeler için ben de açık renk seçicem. zaten ev çok büyük değil. ne kadar açık renk olursa o kadar ferah olur...

canım kapıların fiyatını bilmiyorum ama akşam eşim gelince öğrenir, haber veririm.

parkelerim natural meşe.. ne çok açık ne de koyu. şuan kiracı olduğum evimde kullanıyorum. kendi evime de aynısını yaptırıyorum. çok memnunum. burda tam rengi belli değil gerçi. numunesini görürsen daha ii fikir verir

tşkkrler cnm fiyatını öğrenirsen çok sevinirim. bekliyorum cnm cvabını :))

Mutfak renkleri kulanışlı bence, beni şu andaki mutfağımın renkleri, benimki kirli değil normal beyaz. Herhalde kapakları yaptırtacağınız yerde kapak örneği, tezgah örneği vs. bir arada da gördünüz/göreceksiniz değil mi bu renkleri. Bir bakıyorsunuz ufak tefek ton farkları çok şey değiştirebiliyor.

Yerler için açık bir renk iyi olur ama tamamen düz bir karo seçmemekte yarar var, hafif kıçıllı, beneki falan olsun, yoksa üstüne düşen herşeyi belli eder. Tabi ıslanınca kaymamalı vs.

Tezgah, mermerit kesilebiliyor diye duymuştum. Çimstone da sıcağa epeği dayanıklı ama, fiyat mermeritten bir hayli farklıdır tahminim ve hiç bir çesit tezgahta direkt ocaktan alınan bir şeyi üstüne koymamayı öneriyorlar. Bir mermerit etkilenmez de bir başkasının zayıf bir yerine denk gelir, bin türlü iş çıkartabilir insanın başına.

Tezgah arası: mozaiklerde biraz derz kirlenmesi, dökülmesi problemleri olabildiğini okudum bazı forumlarda. Belki tezgah malzemesi de kullanılabilir yukarıya kadar, ben öyle düşünüyorum (henüz fiyat almadığım için istediğim hayali kurmakta serbestim:)) Renk olarak iki renk de bulunsa daha iyi olur gibi geliyor bana.

Eviye de benim de tercihim çelik eviyeler, ama ben tezgahaltı olmasının daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…