salon çok belirgin çıkmamış canım ama en kısa zamanda gece çekilmiş fotolarıda eklerim eğer istersen.. umarım fikir edinebilirsin, yardımcı olabilirsem mutlu olurumm
cnm çok saol. yardımcı olmaz olur musun? aslında normal tüllerden daha mantıklı ama bu ylladıklarına bakarken aklıma farklı birşey geldi. şimdi ben bunları hiçbir şekilde açamam. yukarı dopru kaldıramam. ne gece ne gündüz. sürekli en açık haliyle durmalı. kocam çok pimpiriklidir çünkü benim. madem açık durucak sürekli, mekanizmasına da gerek yok. onun yerine peteklerin üzerinden başlayarak bir nevi yarım japon perde yaptırabilirim aslında. japon perdede de gene tek pencere büyüklüğünde yapılıyor. duruşu aynı bunlar gibi olarak yalnız yukarı doğru açılmayacak. yana doğru kayarak açılacak. bunu biraz araştırıp örnek foto koyarım size. zaten inşaat bayaa iyi ilerliyor. şuanda tesisatları bitmek üzere. yakında da sıvaya başlıycaklar. ben de yavaş yavaş acil alacaklarımı araştırmaya başlıyorum. yakında buradan size soracağım daha çok şey olacak...
allah kolaylık versin tatlı telaşlarında... düşündüğün şey mantıklı ama mesela camı açmak istediğinde ne yapıyosun tüm tülümü kaydıracaksın o zaman bende merak ettim şimdi nasıl oluyor die... benim kocişde çok pimpiriklidir bu perdelerimizi yaptırdığımızdan beri 3 senedir yaniii hala kontrol eder görünüyor mu die ama çok dibine gelmedikçe görünmüyor ama camının karşısında başka bir cam varsa yansıtabilir.. ama pilelilerden çok kullanışlı olduğunu söleyebilirim şahsennn...
oofff offff bitmiyo bu evlerin derdi :) keşke hayattaki tek derdimiz bu olsa dimi...
benim iç kapılar yapılıyor şuan. beyaz olucak. enine 4 krom çıta olucak üstünde.
yanin senin ilk fotoğraftaki kapının beyaz ve 4 çizgilisi
armatürlerim de GROHE marka. en iilerden biri. biraz pahalı ama bi o kadar da kaliteli... tasarımları da güzel.. sitesine girip bakmanı tavsiye ederim
dış kapı da işte aynen böle bişi istiyorum ama inş istediğim gibi olur.
tşkkrler cnm ilgin için. eğer arkadalardan çok kötü deneimler gelmezse açık renk parkeler için ben de açık renk seçicem. zaten ev çok büyük değil. ne kadar açık renk olursa o kadar ferah olur...benim evimdeki parkeler açık renk fil dişi sanırım deniyor memnunum açık renk olmasından daha büyük ve ferah duruyor ve üzerine herrenk dekarosyon uyuyor bence
canım kapıların fiyatını bilmiyorum ama akşam eşim gelince öğrenir, haber veririm.
parkelerim natural meşe.. ne çok açık ne de koyu. şuan kiracı olduğum evimde kullanıyorum. kendi evime de aynısını yaptırıyorum. çok memnunum. burda tam rengi belli değil gerçi. numunesini görürsen daha ii fikir verir
Eki Görüntüle 178483
parke konusunda kararsızım. aslında açık renk istiyorum ama temizliği zor olur dendği için acaba biraz daha koyu mu tercih etsem diyorum. bu konuda fikirleriniz benim için çok önemli. birkaç örnek ekliyorum.
Eki Görüntüle 177699
Eki Görüntüle 177700
Eki Görüntüle 177698
Eki Görüntüle 177697
dolaplar:
mutfak dolaplarının rengine neredeyse karar verdim. üst dolapları kirli beyaz, alt dolapları da mürdüm düşünüyorum.
Eki Görüntüle 177703
Eki Görüntüle 177702
Eki Görüntüle 177701
tezgah arası:
tezgah arasında hala kararsızım. fikirlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
sizce küçük küçük seramiklerden mi olmalı, büyük fayans mı olmalı. tabii fiyatları hakkında da hiçbir fikrim yok bunların.
bir de sizce tek renk mi olmalı. mesela tek mürdüm mü ya da tek kirli beyaz mı olmalı yoksa iki rengi birarada mı kullanmalıyım?
Eki Görüntüle 177704
Eki Görüntüle 177705
Eki Görüntüle 177706
kalebodur:
mutfak kalebodurlarını mümkün olduğunca acık renk düşünüyorum. aklımdaki renk de gene dolaplara da uyum sağlaması açısından kirli beyaz olsun diyorum. siz ne dersiniz?
tezgah ve evye:
tezgah konusunda çok kararsızım. fiyat farkının en fazla olduğu bölüm bu sanırım. benim düşüncem en kötü ihtimalle mermerit olması. gene tek istediğim kolay temizlenebilen ve sıcağa dayanıklı olması... tabii bir de mutfağım küçük olduğu için açık renkli olsun istiyorum.
evye ise fotoğraftaki gibi olmasına karar verdim.
Eki Görüntüle 177707
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?