• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evime hoşgeldiniz :)

Tatlım evini çok beğendim büyük ferah yeni eşyaların mobilyan açık renk insanın içini açıyo :) kapıların çok hoşuma gitti odanda ki halı çok sade hoş (acaba nerden almıştın_?) mutfağın zaten muhteşem yatak odan örtüsü öyle :)

çok teşekkür ederim canım :) halılar kaşmir marka...aslında ben kilim almak istiyordum ama eşim engelledi :) beğenmene sevindim :)

canım benım bayıldım evıne ne kadar temız ne kadar duru az eşya tertemız içim acıldı. bı kac sorum var. perdelerın nereden ozellıkle fon perdelerın? bırde banyondakı ferforje var ya onu tam ters kullansan daha kullanışlı olur bak benımde aynısı :34: evıne daha detaylı bakıp bı kaç sorum daha olacak ama şimdi ççookkk işim var gule gule oturun:16::16::16::16:

canım benım bayıldım evıne ne kadar temız ne kadar duru az eşya tertemız içim acıldı. bı kac sorum var. perdelerın nereden ozellıkle fon perdelerın? bırde banyondakı ferforje var ya onu tam ters kullansan daha kullanışlı olur bak benımde aynısı :34: evıne daha detaylı bakıp bı kaç sorum daha olacak ama şimdi ççookkk işim var gule gule oturun:16::16::16::16:

çok teşekkür ederim canım,aslında hayalim senin evinde ki eşyalar gibiydi country tarzı olsun istedim ama eski koltukları değerlendirip yüzlerini değiştirdim ve bol bol yastık aldım :) fon perdeler brillant yanılmıyorsam...banyoda ki ferforjeyi sende de gördüm ve 'aaaaa ben ters asmışım' oldu :) dediğin gibi yapıcam en kısa zamanda...

evinize bayıldım, çok ferah, mavi renk ayrıntılar çok hoş.
güle güle, huzurla ve sağlıkla oturun inş.

Yatak odana bayıldım insanı dinlendiriyor resmen :) evin harika canım Allah huzurla yaşamayı nasip etsin minik minik bebeklerin dolaşsın içinde hehe :16:

öncelikle teşekkürler :) aydında yaşıyorum doğalgaz yeni geldi kazıyorlar şimdi yolları :) henüz binaya doğalgaz bağlantısı yapılmadı...evim çok büyük değil aslında 135 metrekare sanırım ama olabildiğince açık renk mobilya ve az eşya ile ferah gözüktü ev :)

evim 135 m2 demişsin ama bence yanılıyorsun bence senin evin çok daha büyük eşinden öğrenebilir misin.Bir de rica etsem acaba odaların en-boy ölçülerini yazabilirmisin çok teşekkürler.

MasAllah cok güzel eviniz.
Allah nasip ederse bir araya kadar bende tasiniyorum yalniz mutfaginizi görünce kendi mutfagim yaninda hic kaldi : )))

çok ama çok güzel..bütün odalar mutfak tek kelime ile süper...güle güle oturun...aşkla huzurlaa:16::16:

ben çok beğeniyorum senin evini baktıkça bakasım geliyor.MAŞALLAH.Allah içinde her daim huzur versin

evim 135 m2 demişsin ama bence yanılıyorsun bence senin evin çok daha büyük eşinden öğrenebilir misin.Bir de rica etsem acaba odaların en-boy ölçülerini yazabilirmisin çok teşekkürler.

teşekkür ederim canım;eşime sordum balkonlar hariç 140 metrekaredir dedi;dediim gibi çok büyük değil mutfak 20 m2 olduğunu biliyorum ama diğer odaları ölçemedim canım...bi ara yazarım sana ölçülerini

MasAllah cok güzel eviniz.
Allah nasip ederse bir araya kadar bende tasiniyorum yalniz mutfaginizi görünce kendi mutfagim yaninda hic kaldi : )))

öncelikle teşekkür ederim;siz de yeni evinizde güle güle huzurla oturun :) mutfak konusuna gelince eminim sizin mutfağınız da çok şıktır ve önemli olan aslında sevdiklerinizle beraber huzurlu yaşayacağınız mekanlar :)

Back
X