• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evime hoşgeldiniz :)

ben kolay kolay beğenmem ama senin evin için 10 üzerinden 10 puan veriyorummm.Ağzınızın tadı bozulmasın güle güle oturun.

evin çok güzel gerçekten , Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .laminant parkelerinin rengi nedir adını biliyor musun ? çok hoşuma gidiyor da onlar :51: bir de banyoda beyaz fayans evlenince kendi oturduğum evde hayatta istemem diyordum. şuan baba evimde beyaz çünkü temizliğinden fenalıklar geldi. ama resimdeki gibi banyoda içim gitti :9:

evin çok güzel gerçekten , Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin .laminant parkelerinin rengi nedir adını biliyor musun ? çok hoşuma gidiyor da onlar :51: bir de banyoda beyaz fayans evlenince kendi oturduğum evde hayatta istemem diyordum. şuan baba evimde beyaz çünkü temizliğinden fenalıklar geldi. ama resimdeki gibi banyoda içim gitti :9:

çok teşekkür ederim canım daha iyileri sizin olsun...parke çamsanın ladin modeli diye hatırlıyorum ama emin değilim...banyo fayanslarını biz seçemedik maalesef onlar evi almadan önce yaptırılmış ama memnunum bana kalsa idi uçuk mavi yada uçuk yeşil seçerdim sanırım :) temizlikte dediğin gibi en ufak saç teli bile gözüme batıyor :)

Canım evin çok güzelmiş çok beğeniyorum bu tarz evleri.Ama gel gelelim evlimisin bilmiyorum fakat bu evde çocuk düşünemiyorummmmmm :1:Allah güle güle oturmayı nasib etsin inşAllah çok güzel gerçekten..

Canım evin çok güzelmiş çok beğeniyorum bu tarz evleri.Ama gel gelelim evlimisin bilmiyorum fakat bu evde çocuk düşünemiyorummmmmm :1:Allah güle güle oturmayı nasib etsin inşAllah çok güzel gerçekten..

çok teşekkür ederim Dilruba :) 3,5 yaşında kızım var ama bir sıkıntı yaşamadım henüz yapsa da canı sağolsun ondan önemli değil :)

arkadaşım evin çok güzel bu sayfaya kadar tüm ev fotolarına baktım.benim tarzımı yansıtan bir ev bulabildim sonunda...güle güle otur... bir şey sormak istiyorum.tv sehpan ikea mı...çok güzelmiş...

arkadaşım evin çok güzel bu sayfaya kadar tüm ev fotolarına baktım.benim tarzımı yansıtan bir ev bulabildim sonunda...güle güle otur... bir şey sormak istiyorum.tv sehpan ikea mı...çok güzelmiş...

çok teşekkür ederim zuzuankara :) tv sehpasını yaptırdık canım ama ikea ürünlerine benziyor basit ve kullanışlı :) daha güzeli senin olsun canım

canım evinin her karesine her köşesine bayıldım :16:

Salonun çok ferah çok güzel tam benlik, halın, perden, mobilyan, tv üniten her şey süper
Oturma odan da çok güzel koltuk grubunu çok beğendim
Mutfağın çok güzel bembeyaz oh huzur dolu
Hele yatak odana ne demeli, bembeyaz, süper, yatak örtüne de bayıldım English Home galiba, bir de yatağının yanındaki kitaplığı çok beğendim

Bayıldım ya baştan sona harika bir ev tebrik ederim :nazar::nazar:

darısı benim de başıma, ben de böyle bir ev istiyorum :16:

Yatak odanızı çok beğendim. Beyazla mavi çok güzel uyum sağlamış. Güle güle oturun.

canım evinin her karesine her köşesine bayıldım :16:

Salonun çok ferah çok güzel tam benlik, halın, perden, mobilyan, tv üniten her şey süper
Oturma odan da çok güzel koltuk grubunu çok beğendim
Mutfağın çok güzel bembeyaz oh huzur dolu
Hele yatak odana ne demeli, bembeyaz, süper, yatak örtüne de bayıldım English Home galiba, bir de yatağının yanındaki kitaplığı çok beğendim

Bayıldım ya baştan sona harika bir ev tebrik ederim :nazar::nazar:

darısı benim de başıma, ben de böyle bir ev istiyorum :16:

teşekkür ederim :) yatak örtüsü doğru tahmin :) darısı tez zamanda başına canım daha iyisi daha güzeli ile :)

Back
X