Yeni evime hoşgeldiniz :)

hepsi birbirinden güzel beyaz benimde vazgeçilmezim hem şık hemde kullanışlı oluyor allah huzurlu mutlu oturmayı nasip kısmet etsin inş.

teşekkür ederim huzur çok önemli çok şükür eşim ve kızımla huzurumuz sağlığımız yerinde...beyaz,mavi ve yeşil rengi çok seviyorum açık ve pastel tonlar sakinleştiriyor beni :)

ev çok guzel güle güle oturun ama keşke oturma odası salondan biraz farklı olsaydı.aynı odaya baktıgımı hissettim

teşekkür ederim...oturma odamda çalışma masası yeni geldi bitince yükleyeceğim tekrar ama orada da ayna olması yanılttı sanırım sizi çünkü kullandığım renkler ve duvar kağıdı salondan oldukça farklı

bayıldımmmmçok zevklisiniz,güle güle oturun inş. huzurla,mutlulukla,mavi rengi neçok sevdiğimi hatırlattınız

bayıldımmmmçok zevklisiniz,güle güle oturun inş. huzurla,mutlulukla,mavi rengi neçok sevdiğimi hatırlattınız

çok teşekkürler :) mavi rengi bu kadar sevdiğimi inanın taşınma hazırlığında farkettim :) dergileri karıştırırken bu rengin dinginliğini huzurunu keşfettim :)

Eviniz gerçekten çok güzel ve iç acıcı çok büyük bir ev sanırım kocaman geldi gözüme güle güle oturun..

Banyonuzdaki termosifon dikkatimi çekti sanırım doğalgazınız yok Adana Mersin'de evler bu kadar büyük ve doğalgazları yok aklıma direk orası geldi..

eviniz çok ferah maşallah
Allah içinde huzurla oturmanızı nasip etsinn

öncelikle teşekkürler :) aydında yaşıyorum doğalgaz yeni geldi kazıyorlar şimdi yolları :) henüz binaya doğalgaz bağlantısı yapılmadı...evim çok büyük değil aslında 135 metrekare sanırım ama olabildiğince açık renk mobilya ve az eşya ile ferah gözüktü ev :)

çok güzel olmuş
yatak odası takımını özel mi yaptırdınız yoksa kulpları mı özel seçtiniz?
bir de odadaki o abajurlar.. netten mi alındı? ben görüyorum bazen ama sağlam gelmez diye cesaret edemiyorum :18:
bir de yatak odasındaki kitaplık english home galiba? iyi fikir ve hoş olmuş

böylesine,eflatunşeker çok teşekkür ederim... daha iyiyleri sizin olsun

teşekkürler :) yatak odası özel yapım kulpları da özel seçtim...abajurları evmanya dan aldım güvenilir bir site tavsiye ederim şimdiye kadar bir sorun yaşamadım...aplik tepe home dan,kitaplığım da english home :) stok sorunu vardı stoğa girince hemen aldım mağazada bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…