Yeni evime hoşgeldiniz :)

cocuk odasını gecersek evımın sadelıgını ılk kez forumda bırınde gordum :)
cok hosuma gıttı güle güle oturmayı nasıp etsın Allah canım

Evinizde, eşyalarınızda çok güzel, bayıldım Tarzlarımız aynı Huzurla oturun, sevgiler

eviniz çok ferah.güle güle oturun. şuan banyo tadilatına girmek üzereyiz. oyuzden en çok banyolar dikkatimi çekiyor. ebeveyn banyosunda klozetin üstündeki rafı nerden aldınız sorabilir miyim?

cocuk odasını gecersek evımın sadelıgını ılk kez forumda bırınde gordum :)
cok hosuma gıttı güle güle oturmayı nasıp etsın Allah canım

teşekkür ederim :) eskiden ne kadar çok eşya o kadar gösterişli ev düşüncesi vardı insanlarda...aslında ne kadar az ve kullanışlı eşya varsa o kadar iyi,sade ve ferah evler huzurlu ortamlar yaratıyor bence

Ne kadar sade şık huzur verici bir ev maşallah rabbim huzurla oturmanızı nasip etsin zevkle döşenmiş her yerinden belli bayıldım içim açıldı resmen

eviniz çok ferah.güle güle oturun. şuan banyo tadilatına girmek üzereyiz. oyuzden en çok banyolar dikkatimi çekiyor. ebeveyn banyosunda klozetin üstündeki rafı nerden aldınız sorabilir miyim?

teşekkür ederim,koçtaş ın internet alışveriş sitesinden aldım inanılmaz kullanışlı bir şey kesinlikle ederim...aslında ferforje raf arıyordum koçtaşta bunu görünce daha sağlam ve kullanışlı geldi bana

kesinlikle benımde boyle kapı ardında kosede bucakta hıc bıseyım yok
(bu ara yaz temızlıgındeyım onda bıle cok kolaylık ) görenlerın cogu hala ama bu ne boyle mobılya magazası gıbı dıyor :)
tezgahın uzerınde duran kepcelıgım bıle yok
beumde evım beyaz grı cok ferah hıc pısman olmadım

içim açıldı mis gibi görünüyor eviniz
çok ferah,çok sade güle güle oturun,
sorması ayıp hangi şehirdesiniz ve kaça aldınız evi beğendim.

en güzeli aslında az ve öz eşya :) bazen dekorasyon dergilerinde görüyorum bir sürü eşya ve renkli aksesuarlar çok hoşuma gidiyor ama onları görmek bir süre sonra sıkıyor beni :) en iyisi sadelik ve kullanışlı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…