Sordum, sen isteksiz gibisin falan dedi ondan dedi ilsikiye girmek istedi reddettim. Evet şu sorunum var diye soyleyecek bı insan değil onu farkettim. Ya her ihtimali kibarca sordum kadınlardan hoslanmiyo musun sorun değil açıkça şöyle bile dedim ne yapayım başka. Hani açık açık söylese kimseyi umursamam tamam derim boşanırim. Ama şuan sağlıklı bi kararda veremiyorum sağlıklı bi cevap bulamadığım icinİyi de bunu kendisiyle konuşmanız gerekiyor.
Konuşmadan hiçbir sorun çözülmez. Sorun nedir diye açıkça sorun. İlişkiye girmek isterse önce sorunu bulmalıyız deyin reddedin. Ama suçlayarak değil. Önce bir sorunu öğrenin derim.
O bahane öyle gorundugum falan yok reddettim ben söyledikten sonra e hadi gel yapalım tarzı salakça bişeyi kabul etmeyecektim tabiki. Evet çok fazla bı sure bide yeni evliyiz. Bilmiyorum kafam çok karışık gerçekten ne yapmalıyım bilmiyorum.E doğru düşünmüş isteksiz gibi görmüş sende reddetmissin, şu musun bu musun diye ihtimalleri saymayı bırakıp normal mi konussan biraz??
Bir yerde sıkıntı var demek ki, bir buçuk ayda iki hafta çok fazla bı süre.
Evleneli bir buçuk ay olmuş anneme gitsem o benim başımı daha çok agritirAkışa bırak olmadı annene git valla erkekler kütük bazen
Çocuk falan rüyasında görür zaten bundan sonra. Bekliyorum suanlik her geçen gün kendi aleyhine sadece bunu biliyorumÇıkışasınız geliyorsa çıkışın. Susarak nereye kadar.
daha çok yeni evlisiniz şimdiden böyleyse birde çocuk olursa falan nasıl yapıldığını unutacak duruma gelirsiniz.
Sorup böyle bir cevap aldıysanız üzerine adamın yönelimini sormak yerine onunla ilgilenin. Kıyafet giy falan demeyin yazmışsınız her şey kıyafette bitmiyor zaten. Erkekler biraz kadının cilvelenmesini yaklaşmasını isteyebiliyor. İsteğinizi karşı tarafa göstermezseniz yeni evli olduğunuz için böyle tepki alabilirsiniz. Erkek ilgi kadın cilve verir dengeyi oturtamazsanız uzun vadede sorun yaşarsınız. Siz böyle yaklaşırsanız o da zaten bi süre sonra sizden beklemeden yaklaşacaktır. Eğer bunu bir süre yaptığınız halde bir şeyler değişmiyorsa mutlaka bir sorun vardır orası ayrıSordum, sen isteksiz gibisin falan dedi ondan dedi ilsikiye girmek istedi reddettim. Evet şu sorunum var diye soyleyecek bı insan değil onu farkettim. Ya her ihtimali kibarca sordum kadınlardan hoslanmiyo musun sorun değil açıkça şöyle bile dedim ne yapayım başka. Hani açık açık söylese kimseyi umursamam tamam derim boşanırim. Ama şuan sağlıklı bi kararda veremiyorum sağlıklı bi cevap bulamadığım icin
En doğrusu. Bunun için doğru yöntemle korununÇocuk falan rüyasında görür zaten bundan sonra. Bekliyorum suanlik her geçen gün kendi aleyhine sadece bunu biliyorum
Cinsel anlamda bir iliskimiz olmadı. Ama o bu konuda hep istekli gibiydi.Evlenmeden önce nasıl bir ilişkiniz vardı
Bir kaç kez denedim kendisi neyse ben şunu yapayım vs. Diye gitti sonrada tekrar denemedimSiz eşinize yanaşıyor musunuz? İstediğinizi sözle değil hareketlerle belli ediyor musunuz? Neden isteksiz gibi durduğunuzu söylemiş olabilir?
Nasıl denediniz yani bu çok önemli. Sizde şehvet ya da tutku mu yok acaba? Hani dümdüz yatıp hadiBir kaç kez denedim kendisi neyse ben şunu yapayım vs. Diye gitti sonrada tekrar denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?