Yeni evlendim bir sorun var.

Regliyken alınan zevk gibisi yok... Sabredemiyor değilde, nirvanaya ulaşan özellikle regl iken her günü değerlendiren var.
Yook artık ciddi misin?
İlk defa duyuyorum bunu.Regl durumunda nasıl zevk alınır ya cidden şaşırdım.

Eşim erkeğin performansı ile ilgili konularda eleştirinin ters teptiğini söylemişti. Cinsellik konusunda tecrübeli olmayan ve muhtemelen bu ihtiyacını eski alışkanlıklarla gideren birine sen gey misin demek olan özgüvenini, buna bağlı olarak isteğini yok edebilir. İstek için şekilden şekile giremem diyorsunuz ama teşvik edici değil yerici davranıyorsunuz. Sizin bu konuya yaklaşımınız da başka birine yeterli gelmeyebilir. Bu kişi sizi laflarıyla döve döve mi teşvik etsin istersiniz? Evlilik öncesi cinsellik yaşamayan kişiler olarak biraz daha anlayışlı olmanız lazım. Sadece cinsellik de değil herhangi bir konuda karşıdaki dağ ayısı değilse ortak noktaya gelmek için bu böyle olmaz şunu nasıl böyle yapar demek yerine gerekirse hadi sevişelim teklifine esprili bir yorumla katılıp bir dahakine sizin istediğiniz şeyi söyleyerek veya bizzat siz yaparak öğretebilirsiniz de. Dağ ayısı olmayan bir erkek sizi mutlu/tatmin edebildiği şeyleri öğrendiğinde zaten bunu yapmaya devam edecektir. Ama sizin zevk aldığınızı hissetmiyor bir de üstüne seninki neden kalkmıyor sorusuna maruz kalıyorsa özgüvenini kaybedip hepten kaçacaktır.

fikrim eşinize söylemeniz

Ya benim bir de kafama 3 dk meselesi takildi. Hadi kimse 1-1.5 saat sevisilsin istemiyor da 3 dk nedir ? Cok net bu zamana kadar kendi kendini tatmin etti bu sebeple de gercek bir iliskiye hazirlikli degil.
Bir on sevisme falan olsa en azindan siz biraz bu isin tadini cikarsaniz.
Benim de orgazm olmam cok cok zor. Bu sebeple gidip bir iki oyuncak aldik. Ama karsilikli konusma ile oldu bunlar.
10 sene oldu evleneli neredeyse, cocuklar olana kadar neredeyse her gun sevisirdik biz. 2-3 senedir saglam sekteye ugradi o da mesela benim sucum. Cunku ikiz var bende ve calisiyorum ve tek basimayim. Aksam olunca pertim cikiyor. Bunu da soyluyorum esime.
Ama sizin daha baslari, bu tarz konulari yasamaniz cok anlamsiz.
Benim bir arkadasimin erkek arkadasi vardi ve inanilmaz zengin bir cocuktu. Inanilmaz zengindi ve cok yakisikliydi. 2 dk sevismeleri surdugu icin ayrildilar.
Siz evlenmeden once nasildiniz? Boyle karsilikli oynasma cilvelesme falan var miydi? Sevgiliyken bile bunlar yoksa ortada bir sorun var demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…