- 3 Aralık 2019
- 1.742
- 5.502
- 158
- 31
Herseyi bile bile lades yoluna gitmişsiniz. Insan bazen kendi çocuklarını çekemiyor. Çocuklardan soğuma lüksünüz yok malesef. Eger bu evliligi götürmek istiyorsanız 2 çocukla birlikte bir aile olmayı öğreneceksiniz. Bunun başka yolu yok. Bir tanıdığımız da evlendi 1 çocuğu vardı ve yeni eşi başta istedi sonra istemedi. Çocuğa babanesi bakıyor ve yazik o çocuğa ya ne anne ne baba şefkati görüyor. Sonucta onlar çocuk ve hiçbir günahları yok. Babanede ayrı patavatsız. Kesinlikle de çocuk yapmayın evliliğinizin gidişatını görmeden bir de o yanmasinMerhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Teşekkür ederim yorumuniz için yani çocukların ne suçu var haklisinizHerseyi bile bile lades yoluna gitmişsiniz. Insan bazen kendi çocuklarını çekemiyor. Çocuklardan soğuma lüksünüz yok malesef. Eger bu evliligi götürmek istiyorsanız 2 çocukla birlikte bir aile olmayı öğreneceksiniz. Bunun başka yolu yok. Bir tanıdığımız da evlendi 1 çocuğu vardı ve yeni eşi başta istedi sonra istemedi. Çocuğa babanesi bakıyor ve yazik o çocuğa ya ne anne ne baba şefkati görüyor. Sonucta onlar çocuk ve hiçbir günahları yok. Babanede ayrı patavatsız. Kesinlikle de çocuk yapmayın evliliğinizin gidişatını görmeden bir de o yanmasin
Teşekkür ederim bende bazen diyorum evet ne suçları var sonuçta ama şeytan a uyup düşünüyorum demekki evet bu düşünceler geldiğinde seytani kovmaliyimGenelde evlenmeden önce yaparim ederim tutarimlar evlendikten sonra yapamıyorumlara birakiyor kendini evet.
Senin durumda esinin ailesinin sana dedigi birşey yok esinle de iyisin sorun belirtmemissin.
Simdi sorun cocuklara baktıkca annelerini hatırladıgın icin onlara tahammül edememek mi oldu.Bu seni haklı yapmaz ama biliyorsun.Eşi anlasamaz boşarsın da cocuklardan bosanamazsin malum.
Kalbini fesatlıkla doldurma bu düşünceler geldiginde yallah çek onlara.Cocuklarin sucu yok onlar senin sevdigin adamin parcası yahu.Neden bir baska kadının cocugu olarak görüyorsun sadece?
Yaşın cok kücük bir abla olarak sana tavsiyem sorunlari büyütmek yerine kücültürsen hayatin cekilmez olmaz.
Bas basa da cok vaktiniz olur merak etme.
Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorumSen kendin daha cocuksun baskasinin 2 cocuguna nasil bakican ?!?
Ailen hic mi karsi cikmadi 2 cocuklu 1e yas buyuk adamla evlenmene
Sen daha kendin cocuksun iki cocuga bakabilecegini nasil dusundun? Kimse akil vermedi mi? Ailen oturup konusmadi mi seninle?Merhaba çok zor durumdayim ve belki ni akil alırım diye yazdim ben yeni evlendim henüz 21 yaşındayım eşimi çok seviyorum ilk evliliğinden 2 tane oğlu var biri 5 diğeri 7 yaşında en basta sevgikiyken yaoarim bakarim diye düşünüyodum şu anda bizleler anneleri hic arayip sormaz ama eşimin ailesi çocuklara her kızdı ayni anneleri gibiler anneleride böyleydi gibi şeyler söyleyip duruyorlar ben de sürekli o kadın hatirlatilinca çocuklardan soğudum onlara baktıkça anneleri aklima geliyor esim sevmeden hamile olduğu için evlendim demisti bana ama son zamanlarda o zmn neden ikinci çocuğu yapti yada niye aldirmadi gibi acımasizca şeyler düşünmeye başladım ayri eve çıkınca hic başbasa vakit geçiremicez diye de kötüyüm ne yapmaliyim çok kötüyüm kafayi yedim esim yeteri kadar olgun benden 12 yaş büyük ama onada bise anlatamiyosun tartisma cikiyo lutfrn bi akil verin
Ama nasılEsin sapik gibi gorundu gozume sende cok saf bir cocuk. Koca iki cocuklu adam kendinden 12 yas kucuk daha kendisi cocuk olan biriyle evleniyor bu asla masum degil sevgi falanda degil. Senin aklin yoktuda ailen buna nasil izin verdi bu yasta sadece bosanmis olsaydi bile olmamasi gereken bir evlilik. Yapacak birsey yok gibi alismaya calisacaksin
Aferin aileni dinlemeyerek iyi halt etmişsin.Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor21 yaşında gencecik hâlinizle neden bu saçma sapan şeyleri kendinize yaşatıyorsunuz? Kendinizi hiç mi sevmiyorsunuz, acımıyorsunuz? Ailenizin yerinde olsam bacaklarınızı kırar sizi eve hapseder bu saçma evliliğe izin vermedim.ben bu hayatta öyle karşı konulamaz aşklar falan olduğuna da inanmıyorum zaten.kaldı ki çoluklu çocuklu koskoca adama karşı olacak. En kısa zamanda bu saçma evliliğe bir son verin ve hem çoluklu çocuklu kocanız lâyık olduğu hayatı yaşasın hem de siz yaşınızın hayatını yaşayın.adam onca işin gücün hengamenin, geçnişinin arasına sizi atmiş ama eline yüzüne bulaştırmış.yapmayın allah aşkına.geri dönülemez yollara girmeden boşanın ve eğitim hayatınıza geri dönün.kafelerde arkadaşlarınızla oturun, gezin tozun, kitap okuyun.yorum bile yapasım gelmedi bu durumlara o derece gereksiz şeyler yaşıyorsunuz.senin yaşında katlanılması ve düzeltilmeye çalışılması gereken şeer değil bunlar.30, 32 yaşında çözüm içeren yorumlar yazardım ama 21 yaşı da bir genç kıza tavsiyem yaşanmamış olmasını dileyerek çekip gitmek.
Evet böyle düşündüğüm için doğru bi karar mi diye yazmak istedim tesekkkur ederimİki çocuklu adamla evlilik kararı alırken ziyagil yaşlısına gelin gidiyorum sandınız galiba. Biz kendi doğurduğunuz bir tane çocuğa zor bakarken 21 yaşında bu ne gözü karanlıktır. Aileniz hiç mi karışmadı? Ha birde kaçtım demeyin sakın bu cendereli hayat için. Normalde kimse için söylemem bunu ama çocuğunuz yokken ve yaşınız daha gençken arada size sahip çıkacak bir desteğiniz varsa yol yakınken dönün derim.
Ailenizin onaylamadığı bir evlilik yapmışsınız, ki onlar sizin bu sorumluluğu kaldıramayacağınızı biliyormuş da karşı çıkmışlar, olan olmuş evlenmişsiniz Allah mesut etsin.Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Ne kadarlık evlisin bilmiyorum daha yolun başındasınBende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor
Aferin çok güzel yapmışsın yavrum. Şimdi hamile de kalırsın daha güzel olur.Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Bir zahmet şeytanı herşeye karıştırmayın içinizin kötülüğü diyelimmi biz onaTeşekkür ederim bende bazen diyorum evet ne suçları var sonuçta ama şeytan a uyup düşünüyorum demekki evet bu düşünceler geldiğinde seytani kovmaliyim
Teşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorumNe kadarlık evlisin bilmiyorum daha yolun başındasın
SANA ABLA TAVSİYESİ SAKIN UZUN SÜRE ÇOCUK YAPMA İleride ne olacağı bilinmez bide çocuğu heba etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?