Yeni evlendim eşimin ilk evliliği den 2 çocuğu var

Sizi uyaran kimse olmadı mı, çocuklar sonradan gelememiş ki hep varmış ve bunu kabullenmissin.

Herseyi bile bile lades yoluna gitmişsiniz. Insan bazen kendi çocuklarını çekemiyor. Çocuklardan soğuma lüksünüz yok malesef. Eger bu evliligi götürmek istiyorsanız 2 çocukla birlikte bir aile olmayı öğreneceksiniz. Bunun başka yolu yok. Bir tanıdığımız da evlendi 1 çocuğu vardı ve yeni eşi başta istedi sonra istemedi. Çocuğa babanesi bakıyor ve yazik o çocuğa ya ne anne ne baba şefkati görüyor. Sonucta onlar çocuk ve hiçbir günahları yok. Babanede ayrı patavatsız. Kesinlikle de çocuk yapmayın evliliğinizin gidişatını görmeden bir de o yanmasin

Sen kendin daha cocuksun baskasinin 2 cocuguna nasil bakican ?!?
Ailen hic mi karsi cikmadi 2 cocuklu 1e yas buyuk adamla evlenmene

Teşekkür ederim yorumuniz için yani çocukların ne suçu var haklisiniz

Teşekkür ederim bende bazen diyorum evet ne suçları var sonuçta ama şeytan a uyup düşünüyorum demekki evet bu düşünceler geldiğinde seytani kovmaliyim

Sen kendin daha cocuksun baskasinin 2 cocuguna nasil bakican ?!?
Ailen hic mi karsi cikmadi 2 cocuklu 1e yas buyuk adamla evlenmene
Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum

Sen daha kendin cocuksun iki cocuga bakabilecegini nasil dusundun? Kimse akil vermedi mi? Ailen oturup konusmadi mi seninle?

Ama nasıl

Kaçtım ailem evlenene kadar karşı çıktı ama dinlemedim aslinda çocukları seviyoeum ama sürekli annelerinden laf gelince böyle düşüncelere kapılıyorum
Aferin aileni dinlemeyerek iyi halt etmişsin.
Şimdi eşinin iki çocuğu, annesi falan hep beraber yaşayınca basın göğe erdi mi?

Aile de cahil çocuklara sürekli annelerini kötülüyor. Eşin otuz küsur yaşında iki çocuklu adam utanmıyor kendinden 12 kaç küçük genc bir kızı kaçırıyor. Ne koca olur ondan da.

Konuda bir tane aklı başında insan yok. Allah çocukların yardımcısı olsun.

Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor

Evet böyle düşündüğüm için doğru bi karar mi diye yazmak istedim tesekkkur ederim

Ailenizin onaylamadığı bir evlilik yapmışsınız, ki onlar sizin bu sorumluluğu kaldıramayacağınızı biliyormuş da karşı çıkmışlar, olan olmuş evlenmişsiniz Allah mesut etsin.
Eşiniz çocukları olduğunu saklamamış, bilerek evlenmişsiniz ve nasıl ki eşiniz çocukların babasıysa, siz kabul etseniz de etmeseniz bir de anneleri var ve ömür boyu annelerinden bahsedilecek.

Aklınızdan geçen olumsuz düşüncelerden uzaklaşın.

Bende böyle düşünüyorum son zamanlarda ama herkes zamanla alışirsin dediği için kafam karışıyor
Ne kadarlık evlisin bilmiyorum daha yolun başındasın
SANA ABLA TAVSİYESİ SAKIN UZUN SÜRE ÇOCUK YAPMA İleride ne olacağı bilinmez bide çocuğu heba etme

Aferin çok güzel yapmışsın yavrum. Şimdi hamile de kalırsın daha güzel olur.

Teşekkür ederim bende bazen diyorum evet ne suçları var sonuçta ama şeytan a uyup düşünüyorum demekki evet bu düşünceler geldiğinde seytani kovmaliyim
Bir zahmet şeytanı herşeye karıştırmayın içinizin kötülüğü diyelimmi biz ona

Ne kadarlık evlisin bilmiyorum daha yolun başındasın
SANA ABLA TAVSİYESİ SAKIN UZUN SÜRE ÇOCUK YAPMA İleride ne olacağı bilinmez bide çocuğu heba etme
Teşekkür ederim ayrilmak benim için en doğrusu olur hem çocuklara hem de ilerde olacak çocuğumu ziyan etmim çocuk da olmadan birakmak en iyisi diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…