Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

Yenigelin15

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2016
59
14
3
31
öncelikle merhaba Yen'i üyeyim . 14 günlük evliyim 2 sene nişanlı kaldık eşimin ablasıyla kişisel şahsi problemim hiç Yok ama kendisi sürekli laf sokuyor eşimi sürekli yanımda çocuk gibi azarlıyor anlaşılır diye haddim olmayan hiç bir şeye karışmıyorum balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım herşeye bahane bulup dalga geçmeye çalışıyor nişanlıyken de BÖyleydi sevdiğim insanın ablası diye saygısızlık yapmadım oğlu var 3 yaşında kayınvalidem bakıyor sırf onun oğluna baksın hep diye bize nişanlı iken oğlum 10 yaşına gelmeden çocuk yapmayın dedi devamlı herşeye karışıyor kendi dediğini yaptırmaya çalışıyor balayından geldikten sonra görümcemi ve eşini çaya çağırdım ben yakın olmaya saygılı olmaya abla kardeş gibi olmaya çalıştıkça o eziyor dalga geçiyor devamlı laf sokma çabasında ne giysem alıyor ne yapsam hesap soruyor çay içmeye geldikleri gün anneni özledinmi diye sordu ben özledim tabi özlemezmiyim dedim oda otur oturduğun yerde Yok sana anne manne dedi inanılmaz zoruma gitti eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim ama hep iyi olmaya çalıştım saygısızlık yapmadım bundan sonra sınır çizip tavrımı koymak istiyorum yardım edin tavsiyeler ihtiyacım var

Ay bu insanlar kendini ne sanıyor anlamıyorum. Saygı duyulmalı ama tek taraflı değil karşılıklı. Büyük diye sizi çocuk gibi azarlaması gerekmez. Bu dengeyi sağlayacak kişi de eşiniz. Siz böyle susmaya devam ederseniz ev içinizede karışmaya başlar. Ben olsam saygısızlık etmeden belli etmeye çalışırdım gerekirse mesafe koyardım. Kusura bakmayın ama sırf abla sıfatı var diye saygıyı hakettiğini düşünmüyorum.

Yok ama bu yaptığın saygıda kusur etmemek değil ...

Bu kadar taviz ... gel tepeme çık demek !

Aklı sıra bilir kişi... özgüvenli... buralar benim çöplüğüm havasında ama işin aslı patavatsız .

Mesafeli ol.

Kavgaya ... tartışmaya gerek yok . Sadece biraz mesafe ... bazı lafların cevabını bekletmeden vermek.
Aksi halde birikip birikip , bir gün bir patlarsın ... çok daha tatsız olur .

Gereken yerde gereken cevabı ver .

Çünkü ben devamlı susuyorum . Eşim sana birşey söylediği zaman cevap ver altında kalma diyor bende bişey demiyorum . Yine ben kötü olurum diye

Ezik gibi davranırsan ezerler. Anneni özledin mi gibi abuk tepkiler verebileceği sorular sorduğunda ne saçma soru de. Cevap verme. Kocana da engel olma. sen tepki verirsen kötü olabilirsin ama onlar kardeş. İstediğini söyleyebilir.

bırak eşin terslesin. sen şimdi susturuyosun. ilerde adam ağzını açmayacak o zaman keşke susturmasaydım diceksin.

Bi kaç kere soğuk davrandım kayınvalidem olayı anlayı sordu bende bazen kalbimi kırarak konuşuyor dedim .
aaa yanlış anlamışsındır o öyle bir şey yapmaz dedi .

Hiç ezdirme kendini yoksa böyle sürer gider. Boşverin aranız kötü olsun. Eşiniz de sizde haddini bildirin. Pısırık olmayın sakın bu kadına karşı.

Eşini niye susturuyorsun ki sen. Bunca şeye sessiz kalıp kendini pasif gösteriyorsun o da seni eziyor. Haddini bildir.
değişik davranıyor , bazen çok iyi..bazen öyle kötü bakıyor ki bazen şakayla karışık saf , salak diyip laf geçiriyor.. tabi bende jeton sonradan düşüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…