Yeni evlendim fikirlere ihtiyacım var

Senin görümcende ego, hadsizlik tavan yapmış!!evet büyüklere saygı göstermeliyiz fakat sizin abla o saygıyı hak etmiyor zira kendisini fazla birşey sanmış!! biraz ayar verin sadece siz değil eşinizde......

kendi evinde sessiz kalman iyi olmuş. zira eve gelen misafire bişey demek doğru olmaz. ama onun haricinde çok da kendini ezdirme derim. ya da hiç muhatap olmaz. eşinin ablası olması demek, sürekli birlikte vakit geçirmenizi gerektrimez. bayram da .düğünde ölü de görüşseniz yeter yani

Bende yeni evliyim ne eşimi ezdiririm nede kendimi karsimdakinin benden büyük olması hiçbişey değiştirmez yaşına göre davranmadiktan sonra saygiyida haketmez benim mantigima göre küçük kucuklugunu büyük büyüklüğünu bilecek. Bence sende eşinde rahatsizsaniz yavaştan sizde gülerek laf arasına sokusturun iki üç kelime araya bida hakine daha temkinli konussun :)

Boyle MAL lara cevap vermezsen tepene cikar, herseye maydanoz olur sonundada seni mal yerine koyar.birak esin acsin agzini nie durduruyon .nie esini ezdirsin adam yada sen ezik duruma dusesin iyi olcam die.muhattap olma samimi olacam die habire cagirma mesafe koy .kendini bi halt sanmasin.gelecegi zamanda musait degiliz diyin araya sogukluk girsin bak bakalim noluyor bu kadar rahat salak salak konusabiliormu.birde onami sorcakmissin cocuk yaparken ona neymis.cok biliosa otursun evinde kendi cocuguna kendi baksin.uyuz oldum ne gicik insanlar var su dunyada yahu

Kimse sizi sevmek zorunda degil
Şahsen ben de eniştemin bana biraz uyuz oldugunu dusunuyorum-aslinda sevdiğini hissediyorum,ben de onu seviyorum ama- devamli bir elestirme ve dalga gecme hali
Uyuz oluyor muyum?
Çok da değil
Çünkü takilmiyorum :)
Zaten ayda bir görüşüyoruz,onda da ortada bi sorun yokmuş gibi davraniyorum.
bir ömür yüzyüze bakacagiz neden yarin birgün hatirlanacak ters bir laf edeyim? Ya da onun söylediklerine alinip bileneyim?
Eğer cok çok uyuz olsaydim da bir araya gelmemeye calisirdim.
Neden sinir olacaginizi bile bile evinize davet ediyorsunuz? Bosuna kendinize dert edinemeyin bayramdan bayrama 'elticilik' oynayin yeter

Esin cevap ver altinda kalma diyormus.. verin agzinin payini, cekilsin kosesine ... Ne bu yahu bu tip gorumceler tukenmek bilmiyor .. eskiden bir tanede benim basimda vardi.. Beni dayakla tehdit ederdi.. neyseki hem annesinden, hem kendisinden hemde kardesinden kurtuldum amaclari yuvami dagitmakti eeee bende zaten ayrilmayi kafama koymustum .. simdi biyerlerine kina yakiyorlardir..

daha evliliğinizin başlarındasınız, tüm aile bireyleriyle çok samimi olmayın, bir tavrınız olsun yeri geldiğinde size bir laf söylemekten çekinsinler.Ben nişanlandığım zamandan tavrımı takındım, samimi olup sonra kötü olacağıma veya onları kırmamak için kendimi yiyip bitireceğime mesafemi koyuyorum kafam rahat oluyor.

ayyy.. evlerden irak. gorumcem olmadigi icin o kadar sansliyim ki. allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…