- 29 Ekim 2016
- 59
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi Yenigelin15
-
Bu konuda esinizin devreye girmesi gerekmez mi? alttan alttan o da yerlestirsin lafini. Ya da sen yokken konusup abla ben senin esine boyle davransam hos olur mu cani sıkılıyo belli etmese de falan gibisinden konussun. eger diretirse tehdit etsin. boyle davranmaya devam edersen ben de enisteye karsi boyle olurum desin
Yok durduk yerde öyle mesaj atma. Gördüğün yerde gülümseyerek sen de arada laf sok. Manda mısın falan dediğinde evet bir mandanın kardeşiyle evli olduğuma göre doğru söylüyorsun diyebilirsin meselaNe kadar terbiye yoksunu bir gorumceniz var. Seni çok sagdilar herhalde diyemediniz mi? Cidden cok ilginc bir durum.
Bundan sonra aramayin sormayin hatta durumla ilgili mesaj atin. Artik gorusmek istemiyorum herkes sinirini ve haddini bilsin kimsenin çocuğu degilim diye. Ve mesaj ulastiktan sonra da engelleyin.
Gorusme mecburiyetinde degilsiniz unutmayin.
Hiç bu yönden düşünemedim , evet o nasıl gülerek laf sokuyorsa , bende daha beterini yapabilirim .Yok durduk yerde öyle mesaj atma. Gördüğün yerde gülümseyerek sen de arada laf sok. Manda mısın falan dediğinde evet bir mandanın kardeşiyle evli olduğuma göre doğru söylüyorsun diyebilirsin mesela
şöyle bir durum var her ne kadar bu şekilde konuşmaları olsa da sonuçta eşinin ablası. Ve bir noktada inan sen bazen kötü olabiliyorsun. O yüzden önceliği ona ver sonra zaten oda sana müsade eder. Yada eşinle ciddi ciddi otur konuş de yani ben cidden rahatsız oluyorum diye deki daha sonra farklı durumlarla karşılaşma dediğim gibi sonuçta ablası ve inan nasıl bir şekilde yaklaşacağını bilemezsin durumu kendine kolayca çevire bilir.Aslında eşimin konuşmasını değil , ben kendim cevap verip , sınır koyup tavrımı belli etmek istiyorum o yüzden eşimi susturup cesaret toplamaya çalışıyorum ama nedense tam konuşucam takılıp kalıyorum
şöyle bir durum var her ne kadar bu şekilde konuşmaları olsa da sonuçta eşinin ablası. Ve bir noktada inan sen bazen kötü olabiliyorsun. O yüzden önceliği ona ver sonra zaten oda sana müsade eder. Yada eşinle ciddi ciddi otur konuş de yani ben cidden rahatsız oluyorum diye deki daha sonra farklı durumlarla karşılaşma dediğim gibi sonuçta ablası ve inan nasıl bir şekilde yaklaşacağını bilemezsin durumu kendine kolayca çevire bilir.
Emin ol öylesi daha iyi benimde kayın validem le sorunlarım var ilk zamanlar hiç bir şey demedim ama bir gün eşimle konuştum ve inan şuan çok daha rahatım. Eşim zaten evlendiğimiz günden beri beni ezdirmez asla kimseye. Ama şuan mesela bende kayın validem birşey dediğinde ağzının payını verebiliyorum. Böylece eşimle aramızıda açamıyor. Çünkü eşime ondan önce her şeyi ben söylüyorumO yüzden korkuyorum( eşim sordu neden moralin bozuk bi kaç gündür dedi , yo bişeyim Yok dedim en iyisi oturup konuşmak ciddi ciddi olayı anlatmak .
Gorumce değil böyle bir iş arkadaşı vardı bende. Bir yaptı iki yaptı bir daha suratına bakmadım. Mecbur değilsin. Arama, çağırma. Aynı ortamda karşılaştığınızda muhabbeti kısa tut. Mesafeli ol. Kimsenin sana saygısızlık yapmaya hakkı yok. Bunun bilincinde ol. Gerekirse soğuk ol. Yaşın küçük diye tahmin ediyorum.
Cevap vermek , illa bağırmak , kavga etmek , laf sokmaya karşı laf sokmak değildir ki.. Kendi uslununuzu bozmadan , " bu söylediklerinden rahatsız oluyorum, hoşlanmıyorum. Biraz mesafe lütfen " deyiverin.
Ne düşünerek kendinizi ezdiriyorsunuz anlamıyorum.
Eşiniz konusacakken hangi mantıkla susturuyorsunuz ?
" Yok sana anne , otur yerinde derken " , haddini asiyorsun x , lütfen kötü konuşmana sebep olma " demek bu kadar mi zor.
Sizin gibi insanlar Birgün patlıyor , pır patlıyor. Işte o zamanda kötü oluyor.
Kendi sınırlarınızı çizmeyi bilmediğiniz sürece , kimseden saygı beklemeyin.
Olma canım. Karakterini belli etmiş o. Kavga et, hakaret et de demiyorum. Kötü olma tabi ama seni üzecek bir şey söylediğinde ağzının payını ver susma. Eve de zırt pırt çağırma dediğim gibi. Ne işleri var. Daha yeni evlenmissiniz. Bir konuda daha yazmıştım. Biz yeni evli akrabalarimizin evine en az 1-2 ay asla gitmeyiz. Ayıp.yaşım 22 :) bi kaç kere soğuk davrandım, yüzüme gülünce hemen samimi oldum :O
Olma canım. Karakterini belli etmiş o. Kavga et, hakaret et de demiyorum. Kötü olma tabi ama seni üzecek bir şey söylediğinde ağzının payını ver susma. Eve de zırt pırt çağırma dediğim gibi. Ne işleri var. Daha yeni evlenmissiniz. Bir konuda daha yazmıştım. Biz yeni evli akrabalarimizin evine en az 1-2 ay asla gitmeyiz. Ayıp.
Balayında tabi :)Görümcem eşine bizde kardeşlerimle aynı otele gidelimmi diyen insan ,bende ne var bunda vakit geçirmek istiyor diye düşünen saf insan (!)
Görümcem eşine bizde kardeşlerimle aynı otele gidelimmi diyen insan ,bende ne var bunda vakit geçirmek istiyor diye düşünen saf insan (!)
Aynı otele derken, balayı için mi?Görümcem eşine bizde kardeşlerimle aynı otele gidelimmi diyen insan ,bende ne var bunda vakit geçirmek istiyor diye düşünen saf insan (!)
timsah goz yasi diyosun. Sana nasil davraniyorsa sen de ona oyle davran suratini as gerekmedikce muhattap olmaÇok olay oldu hep konuştu ama eşime karşı iyi gösterdi kendini benim kötü niyetim yokki diyip ağlamış .
Benim cesaretlenip laf söylemem Tavır koymam gerekiyor ,
Aynı otele derken, balayı için mi?
İşte tüm sıkıntı bu cümlede yatıyor.Kötü olmamak için boşver demişsin ee peki ne oldu aa sen çok iyisin gel madalya mı takalım dediler.eşim tersliycektş sırf ben kötü olmamak için boşver dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?