- Konu Sahibi Yenigelin15
-
benim görümce böyle yapsa vallahi yıkarım ortalığı. nasıl sana saf, salak diyebiliyor. hadsiz, terbiyesiz. o anda ver cevabını gerekirse görüşmezsiniz ne kaybedersiniz. eşinizde farkında zatendeğişik davranıyor , bazen çok iyi..bazen öyle kötü bakıyor ki bazen şakayla karışık saf , salak diyip laf geçiriyor.. tabi bende jeton sonradan düşüyor .
Eşim cevap verdiği zaman bağırarak cevap veriyor.Hersey eş de biter eş de baslar ben bunu bilir bjnu soylerim..
Esinizden korkmuyorlar..
Eşim cevap verdiği zaman bağırarak cevap veriyor.
Görümcem ise ağlıyor,sonrasında ben kendimi kötü hissediyorum , sanırım salaklık yapıyorum .
Hersey eş de biter eş de baslar ben bunu bilir bjnu soylerim..
Esinizden korkmuyorlar..
Ezik gibi davranırsan ezerler. Anneni özledin mi gibi abuk tepkiler verebileceği sorular sorduğunda ne saçma soru de. Cevap verme. Kocana da engel olma. sen tepki verirsen kötü olabilirsin ama onlar kardeş. İstediğini söyleyebilir.
Eşini niye susturuyorsun ki sen. Bunca şeye sessiz kalıp kendini pasif gösteriyorsun o da seni eziyor. Haddini bildir.
Açın agzinizi yumun gözünüzü ve bir daha muhattap olmayın boyleleriyle.
yo hayır 22 :)Asla sessiz kalma ver cevabını..Saygı hakedene verilir.
Bu arada 15 yaşında değilsin dimi sen?
o ağlamazsa siz buraya konu açarsınız içinizr dert olur. o yaptığıyla kalır yani sizi üzmekle.
valla ben üzüleceğime bana kötü davranan üzülsün.
hiçte altta kalmam hele ki eşim arkamda duruyosa.
ay bide karşıma böyle kardeşli biri çıkıyomuş.
Ah iyi ben 15 görünce bir an çocuk gelinmi dedim)Yo hayır
yo hayır 22 :)
Bırakın açsın ağzını eşiniz.
Böyle çok tepenize çıkar.
Çağırma çaya. Görümce - gelin araları ne kadar iyi olsada o umduğunuz abla kardeş ilişkisi olmaz.
hiiç gereği yok. Evliliğinin en güzel zamanlarındasın tadını çıkar.
Selam aleykümselam... hesabı
Konuşurken öyle samimi davranıyorki ilgili sonra ,pat : saf mısın salakmısın evlendikten sonra kilo aldım , -manda gibi olmuşsun yakında sağarlar seni dedi , o anda idrak edebilsem çok iyi veririm cevabını ama köşeli jeton sonra düşüyor .
Görümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)Ah iyi ben 15 görünce bir an çocuk gelinmi dedim)
ay ben neler söylerdim bu görümceyeKonuşurken öyle samimi davranıyorki ilgili sonra ,pat : saf mısın salakmısın evlendikten sonra kilo aldım , -manda gibi olmuşsun yakında sağarlar seni dedi , o anda idrak edebilsem çok iyi veririm cevabını ama köşeli jeton sonra düşüyor .
Bilge kişiliksiz benceGörümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)
Yaklaşık 3 gündür bu olayı idrak edebildim şaka yapıyordur iyi bi insan bi kere daha şansımı deneyeyim dedim .Ne kadar terbiye yoksunu bir gorumceniz var. Seni çok sagdilar herhalde diyemediniz mi? Cidden cok ilginc bir durum.
Bundan sonra aramayin sormayin hatta durumla ilgili mesaj atin. Artik gorusmek istemiyorum herkes sinirini ve haddini bilsin kimsenin çocuğu degilim diye. Ve mesaj ulastiktan sonra da engelleyin.
Gorusme mecburiyetinde degilsiniz unutmayin.
Sizin çocuk yapma fikirlerinize dahi nasıl karışır ya..keske "afedersin ama bu konu hiçkimseyi ilgilendirmez lütfen haddin olmayan şeylere karışma"deseydinizGörümceme kalsa o 26 ben 22 de evlendim diye ortaya hava atmak için çıkar , yaşı büyük diye akıl vermeye çalışır 2 sene çocuk yapmayın korunun diyor daha geç evlendiği için Bilge kişilik (!)
Bence eşini hiç susturma söylesin söylemesi gerekenleri. İlerde dahada zorlanırsınız en azından siz cevap verdikçe o kendi zaten susar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?